שירשור תמונות!!!!

ayaliar

Well-known member
תתחדשי יעלי../images/Emo70.gif

אני מקווה שתהני ממנה אבל אל תקני נרתיק ב-100 שקל כי זה באמת טיפשי. את יכולה למצוא נרתיקים חמודים גם ב-30 שקל ולא צריך מקורי. בכסף הזה תקני כרטיס זכרון או משהו ואת יודעת מה זה אומר נכון? נכון! את תצטרכי לשלוח לנו תמונות

סילביא

New member
אבל

זה לא בתם נרתיק- זה נרתיק טוב כזה, שאני יכטולה לקחת את המצצלמה לטיולים וכו' ולא יקרה לה כלום, הייה לי נרתיק דומה לצלמניה הרגילה שלי אז החטתי שגם לפשושונת החדשה מיע. אני מעדיפה לשלם 100 שקל אבל לצאת איתה בראש שקט למסלולים וכו. לצערי את זה לא צילמתי עם המלמה שלי (הייתי מתה להיות כ"כ קרובה אליו) אבל תכירו את בעלי לעתיד מספר 20. שמו חואקין פוריאל ארגנטינאי. בן 28 שחקן " אני צועני" אם כבר שרשור תמונות .. הנה תמונה שלא הכרתן..חחחחח כפרה עליו ועל העיניים שלו

הילה ר

New member
חשבתי שרק אני

בעולם הזה רואה את אני צועני. איזה מזל שאני לא יחידה!

סילביא

New member
נראה לך?!!??!!?!??!

אנחנו 2 שרואות זו אחלה סידרה... ממש חולה על זה וכמו כל פרחה טובה- אני לא מפסידה אף פרק נו אז מה את אומררת יהיה הסוף? אמדור-איסה מורה-חוסמי או אמדור-מורה ולא יודעת מה עם האחרים?????? ואל תדאגו.. אני לא מתווכנת להציף כאן בתמונות שלו... אבל גם ככה היה מת כאן והיא אמרה שגם היא רואה.. אז הרשתי לעצמי תודה סליחה ושלום

g a g a

New member
"כמו כל פרחה טובה" ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

קבלו ביטול, לא פורום ג'רי ספרינגר, פורום סטנדאפיסטים - דור העתיד

סילביא

New member
../images/Emo6.gifלא סתם

פרחה... גם גאה בזה!!!!! אני ברגעים אלו ממש עומלת כדי ללמוד את לעיסת המסטיק של הפרחות (כמו פרה) וחשבתי לקנות חולצת בטן רשת כזאת שלא תשאיר מקום לדימיון אבל נתקלתי בבעיה: אני לא מצליחה למצוא תוחם שפתיים מספיק חום כדי שיהיה קונטרסט לצבע הורוד שאני אשים בשפתיים חיים קשים!!

סילביא

New member
../images/Emo6.gifלא סתם

פרחה... גם גאה בזה!!!!! אני ברגעים אלו ממש עומלת כדי ללמוד את לעיסת המסטיק של הפרחות (כמו פרה) וחשבתי לקנות חולצת בטן רשת כזאת שלא תשאיר מקום לדימיון אבל נתקלתי בבעיה: אני לא מצליחה למצוא תוחם שפתיים מספיק חום כדי שיהיה קונטרסט לצבע הורוד שאני אשים בשפתיים חיים קשים!!

סילביא

New member
../images/Emo6.gifלא סתם

סילביא

New member
אמא

זה נשלח לבד 3 פעמים.. כנראה גם אימצתי את מנת המשכל של הפרחות ולכן המחשב שלי עושה החלטות עבורי...עמכם הסליחה איה: מה ז"א?

ayaliar

Well-known member
תפוזבל זה מה שזה אומר

כל פעם שאת שולחת הודעה זה נשאר בעמוד של השליחה וכשאת מרפרשת זה שואל מה לעשות, את אומרת retry, הוא שולח שוב וחוזר חלילה אחרי כל הודעה שאני שולחת אני נכנסת לפורום מחדש כדי שזה לא יקרה שוב

הילה ר

New member
אני לא מבינה

למה כולם מתלהבים ממורה, היא לא כזו כוסית. את יודעת מי נראה טוב, לאסרו! שמעת שפיורלה חוזר מחרתיים לויוה! אני חושבת שאמדור הכי מתאים לאיסה ולוס מתאימה ללאסרו חנו ואלבה , חוסמי ומורה, מריה וסגונדו (הוא עולה לי על העצבים, מגיע לו עונש כמוה) , וזה מה שעולה לי במוח כרגע.

ayaliar

Well-known member
יו לרגע חשבתי שאני בפורום אחר

חחחח ואז הבנתי שחזרנו ל-soy gitano

סילביא

New member
איה אני רואה שאת מעודכנת

אפילו מאייתת לי את השם בספרדית.. קבלי ח"ח בשביל לסגור את עניין הצועני: כולם שם מעצבנים ויכולים למות מבחינתי ואני אפתח בחגיגות אבל שיתנו לניניו (אהובי) ומאיטה להתחתן כדי שהוא יהיה ממאושר. חוץ משניהם כל החמולה עלתה לי היום על העצבים רות-סוף

ayaliar

Well-known member
אני מעודכנת כי אני בפורום

זיהוי שירים וכבר ביקשו שירים משם לא פעם אז הייתי צריכה ללמוד את השם של הסדרה בספרדית אחרת אי אפשר למצוא כלום

למעלה