שירשור תמונות!!!!

ofrikit

New member
.....

יש לכן קטעים שאתן טיפה תוקפניות.. היא כנראה לא ידעה וגם לדעתי זה נורא נחמד שיש שירשורי תמונות גם אם לפעמים אלה תמונות חרושות,לא נורא חוצמזה גם לי אין שמץ מזה הגלריה הזאת?!

ayaliar

Well-known member
זה בגלל שאת יחסית חדשה כאן

יש כאן לא מעט בנות שנמצאות בפורום בערך מהרגע שהוא נפתח והתמונות האלה כבר ממש ממש יצאו מכל החורים. פעם היתה פה הגבלה של 6 תמונות לעמוד וביטלו את זה בתנאי שלא יהיו הצפות מיותרות של תמונות. כבר כמה פעמים דיברנו על זה שעדיף לשים תמונות חדשות בפורום ועל הישנות לוותר או להנות מהן לבד במחשב האישי. נטע הודיעה על פתיחת הגלריה לחברי הפורום ככה שאין סיבה שלא תדעי על קיומה. תחשבי שכל איזה שבועיים צריך מחדש לבקש מאנשים לא לשים תמונות חרושות... בסוף גם הניסוח מאבד סבלנות (למרות שאני לא חושבת שההודעה של טלי היתה תוקפנית)

ofrikit

New member
נכון..

היא היתה מעט תקיפה,לא רציני אבל הילדה חדשה אני חושבת... כן ראיתי שהיא הודיעה על הגלריה מה שאני שואלת זה.. איפה הגלריה הזאת באצם (אני לא מבינה גדולה במחשבים) ככה שלפעמים אין לי מושג בדברים קטנים!

Dizen

New member
הגלריה...

נמצאת בסרגל הכלים (לא בדיוק סרגל כלים אבל לא יודעת איך לקרוא לזה
)שבראש העמוד. איפה שכתוב ראשי, צ'אט, קישורים וכו'... אחת האפשרויות שם היא "גלריות". כנסי לשם ותמצאי כמה תמונות שאת רוצה, וכמו שכבר אמרו נוספה אפשרות להוסיף תמונות בעצמך. בהצלחה

סילביא

New member
נכון אבל

אני מאוד נהנתי לראות את רנדי .. שוב.... חחח טוב נו אבל אתן צודקות , אולי באמת עדיף לעשות פחות שרשורי מונות שכברראינו

i love randy

New member
../images/Emo46.gif

כמו שכבר כמה מכן אמרו אני באמת חדשה פה ולא ידעתי שאסור לשים תמונות ישנות בפורום הזה.רק ניסיתי להיות נחמדה ולשים קצת תמונות יפות. מעכשיו לא נראה לי שאני אשתתף בשום דבר של הפורום הזה (אולי אני רק אגיב להודעות- וגם זה לא) כי אני מפחדת שתתנפלו עלי ככה שוב. אם המטרה שלכם היא לגרום לאנשים לעזוב את הפורום אתן ממש מצליחות בה!

ayaliar

Well-known member
בואי ניסחף

בסה"כ ביקשו לא לעשות את זה שוב... כל אחת שאומרים לה משהו שהוא לא מחמאה מטורפת ישר נהיית רגשי? מה קורה לכן? קשה לכן לקבל גם ביקורת לפעמים? ולא זה לא היה תוקפני, אמנם זה לא היה מתחנף אבל אף אחד לא אמר שזה צריך להיות

i love randy

New member
../images/Emo4.gif

בסדר... אולי קצת הגזמתי (היה לי יום חרא...) אבל לדעתי אין באמת סיבה לקטול ככה מישהו שרק מנסה לעשות משהו כיף בשביל כולם. חוץ מזה שזו הפעם הראשונה שאני עושה דבר כזה כי לא ידעתי שאסור- הרי אני חדשה פה. אז קצת לשים לב ולפני שכותבים משהו לקרוא פעמיים את ההודעה ולחשוב שהיא יכולה להעליב מישהו

GaleOholic

New member
אבל לא קטלו אותך../images/Emo12.gif

בסה"כ ביקשו שלא לשים תמונות ישנות זה מעמיס על הפורום וגם מזכיר לבנות פה ששום דבר לא ממש זז עם "הכי גאים" כי אין תמונות חדשות, ולראות שוב את התמונות הישנות סתם מתסכל... (אותי בכל אופן). אז לא לקחת ללב.

tulchi

New member
לא אולי הגזמת, הגזמת מאוד

אף אחד לא אמר שלא רוצים אותך פה ובהחלט לא קטלתי אותך והפניה לא ממש היתה אליך אלא לכל חברות הפורום. חוצמזה אני יוצאת מנקודת הנחה שכשמגיעים לפורום חדש קוראים קודם את הודעת המנהל (אהממ!...נטע?), מבקרים בגלריות ומדפדפים כמה דפים אחורה (ראה ערך "מתי העונה השלישית מתחילה ואיפה?"). רק ככה אפשר להשתלב יפה בפורומים בתפוז. אני מתנצלת אם נעלבת ממני כי זאת בהחלט לא היתה הכוונה, הכוונה שלי היתה לנצל את שירשור התמונות שהתחלת כדי להעלות נקודה חשובה (לדעתי לפחות) שרלוונטית לכל מי שמבקר פה.

זה בסדר...

לא רק אותך קוטלים פה.... הייתי, עברתי,המשכתי הלאה... אל תשימי לב לאף אחד...זה פורום שלא שייך לאף אחת! תעשי מה בראש שלך! ואם למישהי זה לא ייאה או לא מתאים שלא תסתכל! כל אחת פה חושבת שהיא הבוס של העולם! תתבגרו כבר, ותפסיקו לעשות ביג דיל מכל דבר! אז היא שמה כמה תמונות??? אז מה????? דיי כבר להיות כאלה מציקות....תנו לחיות בשקט!

LITTLEwind

New member
אפרופו ספרינגר-

יש איזה פרק שאני פשוט חייבת להוריד... זה כחברי הליגה היהודית(שום ספורט) התעמתו עם הkkk...פשוט מעניין לראות מה שהלך שם.... לא את המכות, את הבורות...מישהי יודעת אולי על מה אני מדברת?

תראו תראו תראו...

רק תסתכלו מה אתן גורמות לאנשים??? וזה חוזר על עצמו כל פעם מחדש...מתי יהיה לזה סוף? כשהפורום ייחדל מלהתקיים?... כדאי שתפסיקו בנות, לפני שיהיה מאוחר מדי!

סילביא

New member
ר-ג-ע!!!!! פוס משחק! תקראו

עצרו או שאני יורה!!!!!! I LOVE RANDY היקרה: אני מאוד מאוד מאוד מאוד נהנתי מהשרשור, כל תמונה של רנדי (אהוב ליבי) מתקבלת אצלי בברכה.ויעידו עליי הבנות שאני הראשונה לברך על כל שרשור רנדי אבל...... אבל את גם צריכה להבין שבנות כאן(גם אני לפעמים) פשוט עייפות כל פעם לפתוח שרשור בתקווה לגלות איזה תמונה חדשה ומגלות את אותן תמונות שיש להן כבר בכל חור אפשרי. זה לא משהו אישי נגדך (למרות שאני מתחילה להאמין שזו קונספירציה נגד אוהבות רנדי...
) פשוט רובינו נמצאות כבר כאן המון המון המון זמן ורגילות לדבר ככה אחת עם השניה. אני בטוחה שאף אחת לא ניסתה להעליב אותך או להעיף אותך מהפורום או אני לא יודעת מה. אין מה לעשות, כמו כשמגיעים לארץ חדשה צריך להתרגל למנהגים חדשים, גם כשמגיעים לפורום חדש צריך להתרגל לצורת הדיבור ולאופי של הפורום.. אז קחי את זה בקלות וברוכה הבאה יסמין: נא לא לשפוך עוד שמן למדורה......עדיף לעשות כיבוי צופים. שנה מצויינת לכל עם ישראל מי יתן ורנדי יגלה שהוא בעצם סטרייט ושכל חייו נועדו לחיות בישראל לידי.....

סילביא

New member
איה:

הבובה שלי (הצלמניה) הגיעעעעעע!!!!! היא כזאת יפה!!!!!!!!!!!!! אני מאוהבת היום הלכתי לקנות לה בגדים (טוב נו, נרתיק ב100 שקל) זהו זו הודעה בלי קשר אבל זה קצת משנה את האווירה. לא???

למעלה