שירשור תמונות

כנסו... כנסו...

שלומצי סוסה מדהימה וחמודה.... ורד סורי שלא ביקשתי ממך רשות קודם לפרסם את התמונות אבל תני תיאור על שלומצי השם המלא שלה הוא שלומציון נצר המלכה ואני רק יודעת שהיה לה קוליק פעם (מסכנה...) והיא יצאה מזה.... היא לא צעירה ונדמה לי שהיא סוסה פרטית ולא סוסת בית ספר אבל אני לא בטוחה... ורד תאשרי את דבריי או שתתקני ותוסיפי עליהם.... ורד יש לך סייחים/סייחות????? מי ההורים שלה? הם בחווה??

1VeReD

New member
שלומצי

שלומצי היא סוסה מקומית היא הנכדה של פטרה שפעם הייה עליה כתבה בעיתון והיא הייתה הסוסה הכי זקנה בארץ. שלומצי בת 21 (זקנה) אבל סוסה מה זה טובה למרות שהיא קצת קלסטרופובית ויום אחד שהכנו אותה היא ממש נלחצה וזרקה את עצמה על הכיר וכמה אנשים טענו שהיא "ניסתה להתאבד"... שלומצי היא סוסת בה"ס והיא עושה לרוב טיפולי ועוד איזה שיעור מתקדמים בשבוע כי כבר קשה לה אבל פעם שהיא הייתה צעירה היא עבדה הרבה במתקדמים...

היה לה קוליק נכון.???

ורד היה לה קוליק נכון.?????. לךא זוכרת מי סיפר לי נראה לי עינבר בקיצור היה לה קוליק נכון??? מי ההורים שלה??? יש לה סייחים/סייחות\?????

1VeReD

New member
שלומצי וקוליק

לשלומצי הייה איזה קוליק קטן בתחרות הקודמת ידוע לי על סייחה אחת שלה האמא שלה היא סופה ואין לי מושג מי האבא אבל זה אותו אבא של ברקת או משהו כזה בקיצור היא וברקת אחיות צהאבא ובני נדודות מהאמא...

כנסו... כנסו...

שלומצי סוסה מדהימה וחמודה.... ורד סורי שלא ביקשתי ממך רשות קודם לפרסם את התמונות אבל תני תיאור על שלומצי השם המלא שלה הוא שלומציון נצר המלכה ואני רק יודעת שהיה לה קוליק פעם (מסכנה...) והיא יצאה מזה.... היא לא צעירה ונדמה לי שהיא סוסה פרטית ולא סוסת בית ספר אבל אני לא בטוחה... ורד תאשרי את דבריי או שתתקני ותוסיפי עליהם.... ורד יש לך סייחים/סייחות????? מי ההורים שלה? הם בחווה??

אני מצטערת....

אבל אני חייבת להקפיץ קצת..... אז הנה תמונה מדהימה!!! מי לא היה רוצה ללמוד לעשות דבר כזה מדהים???

למעלה