שירשור תמונות

Sweet SuGaR

New member
יש גם אצלנו את טוליפ

שרכבתי עליו רק פעמיים ואנחנו עובדים כל כךךךךך טוב ביחד! היה לי איתו שיעור קפיצות מושלם! אני לא מבינה למה לא אוהבים אותו???? אוווי ג´וש!

angel457

New member
את גם רוכבת בחוות הפארק????

נכון בלק ג´ק סוס טוב מאוד!!!!!!! ואני מסתדרת עם כל הסוסים בחווה!!!!! כולם ממש חמודים.... ווהם סוסים מצויינים..... וטוליפ רכבתי עליו ביום ראשון וואייי זה סוס תותח!!!!!!!!!! הוא פשוט מלאך!!!!!!!!!

ואצלנו היה את שלג

שהיה ה"בייבי" שלי- חמש שנים של רכיבה ואהבה הדדית, ואף אחד לא סבל אותו ואני אהבתי אותו וקפצתי איתו מטר בערך והוא היה פוני!!! והוא היה כל כך חמוד! פעם נרדמתי עליו שהוא אכל דשא והוא פשוט עמד במשך שעה שאני נשענתי עליו עד שבאה חברה שלי והעירה אותי, כל מי שהיה עולה עליו בלי אוכף נחשף למתאבד, כל כך הרבה באקינגים ועמידות על שתיים, ואני רכבתי עליו כל רכיבה שניה בלי אוכף ובלי באקינגים. בכל החמש שנים נפלתי ממנו פעם אחת בשבוע האחרון שלו באורווה, חברה שלי רכבה עליו יום אחד והוא התחיל להשתגע לה, קיצור נראה לי שהיא שברה שיא עולמי: 9 נפילות ב10 דקות...

גם אני

גם אני רוכבת בחוות הפארק ואני פשוט מתה על צ´ארלי אני מסתדרת איתו מצוין למרות שהוא אוהב לאיים על סוסים אחרים אני רוכבת אצל ורד אצל מי אתם

angel457

New member
למרי קייט החמודה.... תגובה..

אני רוכבת אצל ליאון... וורד מדריכה ממש חמודה.. והיא מכירה אותי.. באיזה יום את רוכבת?? וצ´ארלי באמת סוס אחלה... גם בקפיצות... ואיך קוראים לך?

angel457

New member
מחר תקבלו תמונות חבל"ז!!!!!!!!!

תמונות שלי עם הסוס בוס!!!!!! הסוס הכי חמוד בעולם!!!!!!!!!!! והכי חתיך!!!!!!! אין עליו!!!!!

taz512

New member
שביל שתהיה לי עבודה.

בבקשה לשרשר, גם ככה אני עמוס עבודה מעל הראש. תודה. טאז, השד והשירשורים

בוססססססססססססססססססס??

מחוות הפארק????? בעעעעעעעעעעעעעעעעע הוא סתם סוס מעצבןןןןןןןןןןןןן !!!!!!! בכלל לא חמוד ולא כלום!

angel457

New member
היית מתה!!!!!!!!

אני מתה על בוססס.... ואני מסתדרת עם הסוס הזה מצוייין..... בעייני הוא סוס עשר.. ואין עליו...... נ.ב איזה סוס את בדיוק אוהבת?? את סול?? סול עוד יותר דפוק!!!!

angel457

New member
טוב שאת מבינה את דבריי

זה לא בעייה לרכב עליו!!! ואני מסתדרת איתו מצויין..... פשוט אני אישית לא אוהבת את הסוס הזה...

חולה על סוללללללללללללללללל../images/Emo99.gif

למרות שבפעם האחרונה הוא קצת השתגע.... אבל חפיפפפפפפפ

angel457

New member
על סולל

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח........ כן אבל למרות שהוא משתגע.. הוא סוס חמודד.... והוא טוב בקפיצות למרות שהוא מקפיץ גם את הלב בדרך......

למעלה