שירשור תמונות

מרב ואניטה

האיכות י גרועה אבל תסתכלו איזה יפה הפלנקס, צריך לחתוך את הקצוות, חופית וזיו עבדו המון עליו!

Sweet SuGaR

New member
שאלה קטנה.....

מה הגובה שמרב ואניטה קופצות??? כי הרוכבת נראית כאילו היא קופצת 1.40 או 1.60 וממש נשכבת על הסוס בישיבת קפיצות שלה..... הישיבה שלך מעולה!!!!! תורידי עקבים........ וזהו!!!! זה מה שאני רואה מהצד.. וקחי את זה בקטע של ידידות!!! בכל מקרה.. את רוכבת ממש יפה..... וגם ככה אני בקטע של לנתח תמונות כאלה... סתם כי בא לי והיום עשיתי חשבון וגיליתי ש....... אני רוכבת כמעט 6 שנים! ישששששששש לי!!! היה לי שיעור קפיצות היום וקפצתי 90 בערך והיה ממש אחלה.....

תשובה

אניטה היא סוסה צעירה, ואין לה עדיין טכניקה מושלמת אז היא לפעמים גם מסרבת, המכשול שקפצנו היה צבעוני מאוד יחסית למה שאניטה רגילה אז היא נבהלה והרימה את עצמה בטירוף,הגובה הכללי עבר בין 70-100 כזה אבל אניטה קפצה רק 80 ותודה.... אני באמת צריכה לעבוד על העקבים! על איזה סוס רכבת אתמול?

תודה!

בעקרון יש תחרות ביום שבת אז יש לנו 2 אימוני קפיצות בשבוע של תחרות, שניהם קלים, רק להרגיש את הסוסים ולעשות מסלול. שאין תחרויות זה שבוע 2 אימוני דרסז´ ושבוע 2 אימוני קפיצות. יש לנו 2 אימונים בשבוע למתקדמים כי לרוב אנחנו רוכבים לפחות 2 על סוס אז רוצים שכל אחד יתאמן על הסוס שהוא רוכב עליו. שיש אימוני דרסז´ אז אנחנו מבקשים משמעון לקפוץ קצת ברכיבה של יום יום ואז הוא מאשר כל עוד הסוס בכושר ויש מובגר משגיח

Sweet SuGaR

New member
בלג ג´ק! איזה חמוד!!!

חחח אני אוהבת תסוסים שלא כולם אוהבים כי הם קצת משתגעים פה ושם! אני נורא אוהבת!!!!!

למעלה