שירשור...שערו של קורט...

Stillwater

New member
"לייף סטייל" יקרתי...

לא הייתי לי שום כוונה לפגוע בך או במשהוא אחר בפורום ואני מצטערת אם פגעתי במישהוא, אבל תראי: לפתוח שירשור בעניין הצבעי שיער של קורט הוא כ"כ מיותר וטיפשי (ושום פעם בלי לפגוע באף אחד!). רוב האנשים פה (ככה נראה לי) אוהבים את נירוונה כלהקה שעשתה או יותר נכון עשתה מוסיקה מצויינת ואולי לחלק מאיתנו יש העדפה די טיבעית לקורט (שכותב, מלחין ושר). אבל העתעסקות במראה החיצוני של קורט מיותרת לפי דעתי התעסקות כזו במראה חיצוני של זמר ו/או חברי הלהקה מתאימה יותר ללהקות בנים שבנויות בעיקר על המראה החיצוני ולא להקות רוק (אם תשימו לב רוב החברים בלהקות רוק מכוערים פחד!). מה שכן, מענין גם שאתם אף פעם לא מתעסקים במראה החיצוני של כריסט ודייב. נעצור שניה, נחשוב...אה,כן, הם מכוערים ולא יפים כמו קורט! ולגבי השירשור שלך על הקעקועים, בעיקרון אין לי בעיה עם זה ששאלת אם יש לו קעקועים או שאפילו ישאלו מה היה הצבע שיער של קורט ב2/2/1992 אבל לא צריך לפתוח שירשור מיוחד בשביל זה. אפשר להצמיד את זה לשירשור אחר כדרך האגב. וזה מה שאני חושבת, זוהי דעתי האישית בלבד! ושוב, מצטערת אם פגעתי במשהוא.

life style

New member
חבל מאוד.....

כבעיקרון הפורום הזה הוא בין השאר כדי לשאול שאלות שמענינות אותך - וזה בדיוק מה שעשיתי מה שאת בעצם עושה זה גורמת לילדים כמו בנני לפחד לפתוח את הפה בפורום, הם יחשבו מאה פעמים פעם הבאה שהם יפתחו שירשור וסביר להניח שיפסלו הרבה רעיונות בניהם רעיונות טובים שיכלו להעשיר את הפורום......

the sofa city

New member
ניצול שירשור...

שאלה סתמיות... אם הייתה דייב בימים אילו (שישי לו מיליון ושתים להקות) מה הייתה עושה עם הכסף שאתה "מקבל" מנירוונה? (הרי הוא מרוויח המון כסף..) תשובתי: הייתי תורמת אותו.... למושג לילדים עם בעיות לאנשים רעבים לכל דבר שיכול לעזור... ורוב הסיכוים למושג לילדים עם בעיות...

יפה, יפה, שאלה טובה

התשובה שלך היא הכי מוסרית אז כל מי שרוצה לעשות רושם טוב או שאולי זה באמת מה שהוא היה עושה. התשובה שלי אומנם לא מה שאני היתי עושה בדיוק - אבל זו גם תשובה: היתי שומרת את הכסף בשביל פרנסס למקרה שתזדקק לו, אבל אני הייתי יותר תורמת את הכסף.

life style

New member
טוב הגיע הזמן ש...

שיאמרו את האמת: בינינו כולנו היינו שומרים אותו ונהנים ממנו... אבל סליחה אם באמת יש פה נשמה טהורה שהייתה תורמת את הכסף

Runaway Train

New member
נפל אצלי טיל בים! שיכוונו יותר טוב

זה היה דיי מיותר לשאול את השאלה הזו כאילו הוא הבנאדם שמרוויח הכי הרבה בחצי הכדור הצפוני גם לקורטני וכריסט יש המון כסף..גם לאמרגן של אחד הלהקות גם לעוד המון אנשים שלא תורמים וכן תורמים אז מה לקחת עליו טרמפ שהוא משתף פעולה עם כמה להקות.. הלהקה העיקרית שהוא נמצא בה זה פוו פייטרז האחרות או שהם בקושי מתפרסמות (אין פרסום,אין מסחור,אין כסף.) או שהם סתם שיתף פעולה (כמו בקווינס הוא בכל לא קיבל כסף,אולי פה ושם על איזה משהו) בקיצר הבהרתי את עצמי קצת אני חושבת (יש לזכור-זוהי דעתי)

דייב מבוסס כלכלית בכלל לא רע , אבל

יש עוד מלא אנשים פי 100 יותר אנשים בעולם . הוא עושה די מה ששאר בני האדם עושים עם כספם - אוכל , בגדים , בית , תחביבים , חסכנות לפנסייה .. :)) זה בהחלט יפה מאוד לתרום את הכסף לכל מיני ילדים מסכנים ועם בעיות , אבל אם רוב בני האדם היו מתנהגים כך העולם היה מקום אחר . בסך הכל הוא לא בונו או משהו , ואין לו סיבה מיוחדת לתרום למעט טוב האדם האנושי ( גם כן ... )

the sofa city

New member
אני התכוונתי

לילדים שהיו במצב של קורט... לעזור להם... ואני לא יודעת אם הייתי דייב לא הייתי חושבת על זה כי הייתי דייב... מישהו ראה את הקליפ החדש (לTIME LIKE THEIS מקווה שהבנתם...) ואם כן, הבנתם מה הרעיון שלו?

Runaway Train

New member
כן כן אני ראיתיי...שיר יפה!!!

יש לי אותו אבל אפעם לא ממ התעמקתי בו גם בקליפ לא התעמקתי....חכי אני יתעמק ואני יגיד לך...חח :)))) אנשים גילתי שקורט היה חולה בברונכיט! פשש...נחמד גם אני. וואי כ"כ הרבה דברים בסוף אל תתפלאו שאני יתחתן אם איזה גבר מניאק בלונדיני חרמן עלוב מכור להרואין שיחטוף עליי איזה עצבים וישלח מישהו להרוג אותי (אןו שיעשה את העבודה בעצמו..) (שעות מאוחרות של הלילה,וואי עכשיו אני בכלל נשמעת כמו הילדות המפגרות האלו שרק מזיינות בשכל ולא מפסיקות לספר על עצמן ולהתלהב שמישהו יעצור אותי. הינב שוב אני עושה את זה ,מה אני משחקת אותה כותבת כל מה שאני חושבת ואומרת )

למעלה