שירשור...שערו של קורט...

ב נ נ י

New member
שירשור...שערו של קורט...

אני לא יודעת אם כבר עשיתם את זה אבל בכל זאת... 1987-1989 : שיער עד לכתפיים בלונד או חום. 1988 : חום. 1990 : שיער קצת בלונד. 1991 : כחול 1991-1992 : ורוד חזק.. אתם יודעים על עוד שינויים!?

life style

New member
בן אדם שאוהב שינויים ../images/Emo80.gif

זאת בטח הסיבה שלא היה לו קעקוע...

ב נ נ י

New member
גם נקודה למחשבה...

לכריס היה פעם שיער ארוך, פעם קצת, פעם קרחת (גם עכשיו)! לדייב...ארוך קצר.. ולקורט...יש רשימה ארוכה...מה שהזכרתי זה טיפה...מה-ים!

Runaway Train

New member
אני חושבת שהוא גם הרזה והשמין עם

הזמן רוצה לבדוק גם את זה? אהמ אהמ *אוף!* אהמ אהמ *טופיק*

נושא חשוב מאוד ....

וזה לא מהאתר הישראלי שלהם ? תמיד תהיתי מאיפה לעזאזל הוא יודע את כל השטויות הללו ....

DUDE5

New member
דיי להיות כזאת מאאגניבה....

למה ההודעה שאת חזרת לפורום היא יותר חשובה? את שירשרת הודעות פי אלף יותר "אוף טופיק" מההודעה הזאת אז שששש...

Runaway Train

New member
אבל לי מותר כי אני מאגניבה

וכן זה יכול להיות אוף טופיק לאנשים מסויימים....אבל רוב הפורום שחוזר או שנכנס מודיע,אז למה לי אסור?? אבל היא עושה המון המון אוף טופיק אז הערתי לה,רגע זה לא אתה שהתלוננת בלי סוף על כמה אוף יש כאן?? ועל כמה הודעות מעצבנות ולא קשורות יש כאן? אה ומתי שירשרתי הודעות אוף טופיק!?!!? בחיים שלי לא עשיתי כל כך הרבה!! אולי אחת!! וזה מתייי...אממ...לפני איזה חודשיים שלושה! אם בכלל אני יודעת שיש לך משהו נגדי וזה מהרגע שבאת לפורום אבל לפחות תבדוק את הטענות שלך

DUDE5

New member
האוף טופיק דווקא לא מטריד אותי..

אני זוכר איזה הודעה אחת או שתיים שלך.. משהו עם "ת'הומו"... לא זוכר בדיוק, וזה היה אוף טופיק לא פחות. היא עשתה שירשורים, ובשניהם הערת לה. עזבי אותה. לא ראיתי אותך מתעצבנת כשמישהו שאל איזה סיגריות קורט עישן. ואין לי שום דבר נגדך.

Runaway Train

New member
כן כן אבל...

זה היה רק פעם אחת!! מתי עוד עשיתי אוף!? ואני אמרתי בתוכן של ההודעה שזה ממש לא קשור אז רציתי לשתף ...כי זה פשוט הרס אותי מצחוק...ולקראת סוף השירשור הבהרתי שאני מצטערת ששיתפתי אותכם בזה וזה לא יחזור על עצמו! ובנני לא עשתה רק שתיי שירשורים של אוף,אני זוכרת אפילו יותר אז הערתי לה כי היא היחידה שאני ראיתי שפתחה הרבה שירשורי אוף אני לא מתכוונת להעיר לכל אחד אני לא מתעסקת בזה (הנ"ל-איזה סיגריות קורט עישן.)

Runaway Train

New member
תרשה לי להוסיף משהו

הינה,עבר יום,בקושי והיא שוב פתחה עוד שירשור דפוק "את מי אתם הכי שונאים,קורטני או ההורים של קורט"

Stillwater

New member
האם רק אני חושבת ש...

ההתעסקות במראה של קורט (צבע שיער קעקועים וכ'ו) היא כ"כ טיפשיות ומיותרת? למה זה כ"כ חשוב לך מה היה הצבע שיער של קורט ומתי? נירוונה וקורט קוביין זה קודם כל מוסיקה! ואני ממש, ממש לא הופתעה כשאני אגלה שיש כאן בפורום נערות שאוהבות את קורט כי הוא "חתיך" שירשור מיותר!

life style

New member
נפגעתי....

אני לא פרחה wanna be מטומטמת.... שאלתי את זה (הקעקועים) כי עניין אותי מה כבר כיול להיות רשום שם (קשור למוסיקה שלו או לא) ממש לא מעניין אותי המראה שלו, וכדאי לך לחשוב לפני שאת סתם זורקת הערות שיכולות לפגוע באנשים...

למעלה