שירשור שמות

שיייי

New member
אמרתי לך שאני לא יודע כבר..

נו אז תספרי את הסיפור, אני מת לדעת..

Mekhasheife1.

New member
טוף קודם כל תודה רבה על כל ...

המזל טופים! אבגל חכו! יום ראשון זה התאריך הלועזי ... אממ ... ובקשר לרוק ישראלי ישן זה כבר נקרה ישן ... חלק מהם חדשים פחות או יותר! אבל נוער שוליים תמיד אהבתי אותם! יש להם סולן חביב! (ומשעשע איך שהוא מופיע ...) אא ... ולגבי אם מתים עדיף למות בסתיו רשם את זה אביב גפן בדיסק שלו שכחתי איך קוראים לדיסק ... נו ... הדיסק שיש שם את השירים: רומיאו ויוליה , גן החטאים , מקסיקו אא ... לילות לבנים נראה לי וזה באמת משהו חביב שהוא רשם במילה למאזינים ... אני לא אוהבת אותו או משהו אני פשוט יודעת את זה כי פעם שמעתי אותו ...

The Sandman

New member
טוב נו תורי

רוני טל בן 15 (עוד מעט...) ראשון לציון ואוהב מוזיקה!!! (עצלנות הורגת חחח)

niraf

New member
אממ עכשיו אני...

אני נירית, בת 15 מרמת השרון... מאוד אוהבת מוזיקה, בעיקר רוק קלאסי ומתקדם... באשר לנירוונה - להקה לא רעה עם הרבה כריזמה ומזל.

Puff Ball

New member
נירית.......? + מי אני בכלל?!

סגולה שלי....? מה שלומך יקירתי..? אני מחכה לספטמבר שתחזרי אלינו (את יודעת בדיוק לאיפה!!) מה את עושה כאן משוטטת לך ועוד בלי הורה מלווה...?! (<---סליחה... חירפון של השעה...) בכל מקרה-לכל החברה, הנה תשובות על השרשור הנ"ל! אני עדי, בת 16 (עוד 3 חודשים), גם מרמת השרון, שאוהבת בעיקר רוק, גראנג´ וטיפה פאנק...! ילדה מגוונת אני...

niraf

New member
עדיייייייייייייי

תכף תביאי לפה גם את תמר ואז כולם יתעצבנו עליי ביחד שאני לא אוהבת את פרל ג´אם... אופס למה אמרתי את זה?!

De-Panther

New member
מי אני ומה שמי??...................

שם: אורן גיל: 15 אזור השרון אני לא אוהב סוגים מיוחדים של מוזיקה יש שירים מיוחדים שאני אוהב ואני אומר הכל רק לא מיזרחי!

my one self

New member
me

אני betty בת 15 מבית דגן עד לא מזמן אבל אמא שלי העיפה אותי מהבית אז עכשיו אני גרה בגבעתיים. אוהבת את נירוונה , Guns ´N´ Roses, AC/ DC , מוניקה סקס, כוורת, סקס פיסטולס, system of a down , Papa roach ועוד...

אהה ההם...

שמי שמור במערכת =-), אבל אם ממש בא לכם אתם יכולים לקרוא לי ג´ויס.. אני בת 16 וחצי.. אוהבת לשמוע המוווון להקות..בעיקר רוק מה-60 וה-70 (ביטלס, פינק פלויד, לד זפלין, ג´טרו טול, ג´ניס ג´ופלין, ג´ו קוקר, בלאק סבת´ ועוד כל מיני) קצת ג´אז.. מטאל(על כל סוגיו), גראנג´ ועוד.. ישראלית אני לא כלכך מחבבת...פרט למכשפות.. נירוונה הייתה מבין הלהקות הראשונות שהתחלתי להאזין להן..

בלה בלה..מק../images/Emo78.gif

ממ וואיש איזה כייפ שכווולמ פה :) ממ דניאל תנסי ב"החלפת שמ משתמש" למעלה..עמ את רוצה קצת יותר עזרה אז כנסי לאיציקקי
ממ טופ אז אני רוני <יש 3 רוני בפורומ !11. נהדר לא?> בלי שמ משפחה אני בת 14 אבל כמו שעידנ אומר "חמודה כמו בת 14 עמ חכמת חיימ של בת 20"
אני מליד ירושלימ
ואני מזל דגימ !1
ממ אני שומעת המונ..נירוונה..כמובנ :) אביב גפן,היהודימ ,משינה,איפה הילד מופע הארנבות,מטאליקה,פינק פלויד וראפ והיפהופ..קבלו המשכ פירוט בכרטיס אישי =) וזהו..בלה בלה אני ישתדל לכתופ הרבה !1 מיאו
קוואק לרוני הסטלנית
וזה לרוני הסקיייטר ששונא אותי :/
:)>->O וזהו..שיהיה לכמ רק טופ..תהנו לכמ פה ותהיו חופשימ..בלה בלה
^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^

למעלה