שירשור שמות

שיייי

New member
שירשור שמות

אולי נעשה את זה שנדע מה\מי\מו הולך פה, איזה אנשים וכו´ אז אני אתחיל אני שי, עוד מעט 17 מאיזור הקריות..אני אוהב 60,70 גם גראנג´ , ברור שנירוונה
אבל עוד הרבה דברים אחרים לדעתי זה סתם מיותר לדבר על המוות\התאבדות של קוביין, כי אי אפשר לדעת טוף עכשיו תורכם לכתוב על עצמכם.

טוב בסדר

אני נופר בת 16 מאילת הלהקה האהובה עלי היא נירוונה אכן מיותר לדבר על המוות יש הרבה הוכחות וטיעונים לכאן ולכאן וכמעט בלתי אפשרי לגלות את האמת האמיתית קורט המנוח לא חי (לצערי) כדי לשאול אותו מה באמת קרה וקורטי מפגרת מידי כדי לתקשר עם העולם טוב אני סיימתי בנתיים....

Hole In The Sky

New member
רעיון מצוין.

אני משי בת 13 מנס ציונה. אני חושבת שתוכלו לנחש מי היא הלהקה האהובה עלי? אני אוהבת גם את BLACK SABBATH,SEX PISTOLS,SKUNK ANANSIE,מופע הארנבות של ד"ר קספר, החברים של נטשה ועוד מיני להקות.. ברור שאי אפשר לגלות מה באמת קרה שם, אבל אם החברים בפורום מעוניינים לדון בנושא- שיהנו. אני אישית מתה לגלות מה באמת קרה שם!

LimiMimi

New member
...

(אני חדשה כאן, אם אתם לא מבינים מאיפה צצתי, סתם מצאתי ת´פורום..) אני לימור בת 13 מכפר-סבא. אני אוהבת את הלהקות:,Metallica, Nirvana, קוקו בלוף והיתושים, מופע הארנבות של דר קספר, כנסיית השכל, היהודים, איפה הילד, Guns n roses... ועוד הרבה..

Mekhasheife1.

New member
LIMIMIMI

יש לך טעם דיי משובח במוזיקה! מזכיר קצת (קצת הרבה) את מה שאני שומעת! תמשיכי כך! וברוכה הבאה!!!!

tomgavish

New member
אוקיי

אני תום בן 15 מחיפה נירוונה מאז ולתמיד תיהיה הלהקה הכי אהובה עלי בנשמה. כמו שאמרתי בהודעות הקודמות שלי זה באמת מיותר לדבר על המוות שלו כי הראתי שאפילו זה שחקר את זה כבר לא יודע מה באמת קרה שמה. אני ימשיך להפציץ את הפורום בלינקים טובים שאני מוצא ובקרוב!!!!!!! בעזרתכם הנדיבה כמובן אני יפתח את הארכיון ללהקה

Stillwater

New member
גם אני רוצה, גם אני רוצה!

הרבה מצב רוח יש לי היום! טוב, אז ככה...אני פני ליין (כן, אני יודעת שזה לא מקורי כי זה מסרט, אבל נו, טוב)ואני גרה בחו"ל (לא, לא חולון) ושי, בחור כלבבי. קורט התאבד, כולם יודעים את זה,ולמה אתם כל הזמן מקללים את קורטני? ת´אמת גם אני הייתי אומרת דברים כאילו פעם עד שהבנתי שאני בכלל לא יודעת למה אני מקללת אותה, היא לא עשתה לי שום דבר באופן אישי וחוץ מזה שיש לה להקה מצויינת(לפי דעתי).

שיייי

New member
פני ליין היקרה..

גרה בחול? וואלה? טופ אני שמח שאת מתעניינת במה קרה לו, לא משנה, אני לא אכנס לויכוחים האלה.. אף פעם לא אהבתי את "הול" אבל לא משנה..
שחקנית טובה היא כן אבל את לד-זפלין אני כן אוהב..
bye.

Stillwater

New member
שי תגיד לי....

שאמרת לד זפלין גם בגלל החותם, בבקשההההההההההה, בבקשהההההההה! ולמען האמת...חו"ל זה הכוונה החו"ל של מרכז הארץ, החו"ל של גוש דן, מקום שאליו מגיע רכבת פרבריית.

שיייי

New member
ברור שאמרתי בגלל החותמת שלך

שיטטטטטט..חשבתי אני מדבר כבר עם איזה שוודית חחחחח

אוקיי

שירה, בת 15, תל אביב מאוד אוהבת נירוונה בפרט וגראנג´ בכלל רק מפריע לי שאנחנו בקטגורית "מעריצים".... נעים מאד!

Eclipsed 0

New member
...

ענבר 14 אם הכוונה לרוק בלבד, אני אוהבת רוק מתקדם, ניסיוני, בריטי וגראנג´.

Mekhasheife1.

New member
אוקי אז אם כולם רשמו גם אני אצטרף

קוראים לי נופר ואני גרה בחולון היום בדיוק (לפי התאריך העברי) אני בת 14 (אני לא קטנה כמו שזה נשמע...למען האמת אני בכלל לא נראת 14!) אמממ ... אני שומעת רוק ישראלי ישן כמו:מופע הארנבות של ד"ר קספר , נוער שוליים (חמודים) , המכשפות(פחות או יותר) , משינה , איפה הילד , אינפקציה , כנסיית השכל נירוונה כמובן צ´ילי פאפרס , מטאליקה ...
בכל מקרה אני שמחה שהקימו את הפורום הזה! ואם כבר אז יש לי ברכה לכולכם : שתיזכו למצוות ולמעשים מגונים ושתבוא אלייכם ברכה וכן אם אין אני לי מי לי מה יגידו אזובי הקיר על גב הגמל ששם את כל מועונותיו על קרן הצבי ....

שיייי

New member
מזל טופ

נוער שוליים בהחלט חביבים:) אני מקווה לזכות למצוות. האא.. ?!

Stillwater

New member
אני אצטרף לאיחוליים הלבבים../images/Emo65.gif

מזל טוב!!! הערה קטנה...הלהקות הנ"ל הן אינן להקות רוק ישראלי ישן! רוק ישראלי ישן זה יותר בכיון של כוורת, תמוז, הצ´רצ´לים, החלונות הגבוהים וכ´ו... ובקשר לנוער שוליים הם היו אלילי בגילאי 4/5 בערך, מלחמת המפרץ ועיניינים... אזזזז ציירי לך שפם, ציירי לך שפם...

שיייי

New member
הוו כן!

"גם אני זוכר את ימי ה70 העליזים, היינו נוסעים במסחרית צבעונית בצבעי הקשת לראות את "כוורת"..אחחח.. היו ימים היו ימים.. מאז אני רק מצייר שפמים להנאתי!" לקוח מתוך ספרו של א.ב יהושע. -אני החבר´ה והצינגלה. אל תתיחסו..סתם מהשיעמום, איזה כזההה ספר, דהה!

למעלה