שירשור שירים.

InfeCtedShesek

New member
"אם הייתי חזקה, לא הייתי מוכנה"

מניפולציה ביצוע: בתי מילים ולחן: בתי איזו עוד מניפולציה תעשה כדי לזכות איזה סוג של פרובוקציה שתסחט לי דמעות לבדידות שלי יש אופי אין בה טקט רק שריטות היא שואבת לי ת'דופי זה מסעיר אותך מאוד הייתי צריכה להישאר במיטה עד שירד לי החום ממך שירד החום ממך היית לוקח חזרה הכל אם הייתי חזקה לא הייתי מוכנה רק מתוך הרגל פוחדת שתניח לנפשי גם אני שרוטה בעצם אם כאב קושר אותי האמת אינה עיוורת היא רק טיפשה כמו שאני והכי אני אוהבת כשאתה שוטף אותי הייתי צריכה להישאר במיטה עד שירד לי החום ממך שירד החום ממך היית לוקח חזרה הכל אם הייתי חזקה לא הייתי מוכנה האמת אינה עיוורת היא רק טיפשה כמו שאני והכי אני אוהבת כשאתה שוטף אותי הייתי צריכה להישאר במיטה עד שירד לי החום ממך שירד החום ממך היית לוקח חזרה הכל אם הייתי חזקה לא הייתי מוכנה אם הייתי חזקה.. אם הייתי חזקה, לא הייתי מוכנה...

N o o s h y

New member
שיר גנוז של אביב גפן

אם מישי יודעת את שמו, שתגיד. "כשתלכי אני אשים את השיר הכי עצוב בעולם ואקרא למותי שיבוא במהרה ואשנא את האיש שיבוא ויאמר לי שזה יעבור ושזה לא נורא השמש תחסוך מראשי את קרניה ציפורים יסרבו לזייף את שירן בכל עץ שאגע יהפוך לשלכת הפרחים יקמלו לשקיעה אדומה."

N o o s h y

New member
אביב גפן- בום בום

בום בום בנג בנג כך הם מדברים איתנו נצעק נמות והם לא יקשיבו לנו בום בום בנג בנג שים בשקט את השוחד ואם אתה בלי פרוטה תדחוף את הזכויות שלך עמוק לתחת כבר מזמן זו לא אותה המדינה אתה יודע אתה יודע תלחם על כל מה שקורה סביבך אתה שומע אתה שומע בום בום בנג בנג משחקים אותה אמריקאים בום בום בנג בנג כבוד ראש המלחמה על הכתפיים בום בום בנג בנג שמיים לך קמיע בידיים הם מוכרים את אלוהים שלך בכספך תפתח את העיניים כבר מזמן זו לא אותה המדינה אתה שומע אתה שומע תלחם על כל מה שקורה סביבך אתה יודע אתה יודע בום בום טראח

N o o s h y

New member
אביב גפן- חלומות גדולים

קרעתי עור מהידיים זה כל כך קל כשאתה פוחד נושם כמו דג מת במים זה כל כך קל כשאתה בודד ואת לא באת את לא באת אני חיכיתי לך ואת פשוט לא באת הרגי אותי עוד פעם וזהו תירי אחד בראש אחד בלב אורות העיר בתוך עיניים חלצי אותי מהקרחון הזה, אותך אני אוהב ואת לא באת את לא באת אני חיכיתי לך ואת פשוט לא באת היו לי פעם חלומות כל כך גדולים ואת לא באת...

N o o s h y

New member
אביב גפן- המלחמה הבאה

הכל מתערבב לי בראש בצורה אחידה קשה לזכור את הדבר האחרון שקרה זריחה מתפוצצת בחוץ דרך סדק וילון ברחוב הטמטום והכוח מטאטאים את שברי החלום ואת מי שצריך להרוג כבר הרגו ואת מי שצריך להמליך כבר המליכו בוקר טוב איראן מתבלבל השדרן למה זה לא מצחיק אותנו תאמרו שאני דכאוני ומוזר אך יום אחד גם אתם תבינו זה היה לנו ביד האם אתם זוכרים זה היה לנו ביד אז תרדו איתי למדרכה כי כבר התחילו את הספירה לאחור לקראת המלחמה הבאה

N o o s h y

New member
אביב גפן- סוף העולם

אל תשכחי שאמרתי לך אל תשכחי שהכל כבר ידוע מראש אנו כאן להעביר את הזמן אל תכעסי שאהבת אותי אל תכעסי שירים שטבולים בשקרים הענקתי לך כמו שושנים סוף העולם סוף העולם זה התחיל שהפסקנו לחלום שהפסקנו כבר לקוות ילד סינתטי כבוי מול מסך שדולק תסתכל על הרחוב איך הוא ריק כבר שכחנו איך לשחק מגפה אורבת לנו בכל פינה מחכה שנחטא במגע כבר שכחנו מה זאת אהבה סוף העולם אז תיקח את הכדור שיעיף אותך הרחק מכאן בסוף ימצאו אותך מת יכתבו שהיית שותק אם מתים רק יכלו לדבר מה היית אומר היית צועק לכולם תסתכלו זהו סוף העולם

Pocahontas15

New member
אביב גפן- קבעתי עם האושר

קבלו אותי יפה, אני חדשה כאן בפורום מקווה להשתלב :) NOW PLAYING: קבעתי עם האושר והוא לא בא זה לא נורא ואלוהים מדוע המוות פה קבוע ועוד אומרים שאתה כאן ההורים שונאים אותי החברה בוגדת בי בעבודה זרקו אותי היום הוויסקי מעציב אותי את החשיש אני לא מרגיש ונגמר לי שכר דירה היום קבעתי עם האושר לא מוזמן למסיבות לא צוחק מהבדיחות נגמר הקורס לריקודי עם והחיים הם מסריחים האנשים מטומטמים הדתיים דופקים פה את כולם קבעתי עם האושר

Pocahontas15

New member
דניאל סלומון- בא מכאב

תודה בנות... NOW PLAYING לא בא ממשפחה מאושרת שכולם רק מחייכים לא בא מבית אוהב שכולם תמיד תומכים לא בא ממקום גדול וחשוב בא מעפר, בא מעפר ולעפר יום אחד אשוב לא בא ממשפחה מעורערת שכולם לא בטוחים לא בא מבית הרוס שכולם רק נפרדים לא בא ממקום קשה ועצוב בא מעפר, בא מעפר ולעפר יום אחד אשוב אם יש אלוהים בליבי אז למה הוא בורח בא ונעלם רחוק מעל כולם עמוק בתוך הים אם יש אלוהים בליבי אז למה זה צורח עכשיו למלחמה אז למרות שקר לך חבקיני אהובה לא רוצה משפחה מאושרת של הורים שמבינים כל דבר שעובר על הילד ותמיד הם מודאגים לא רוצה לרפא כל פצע בגוף בא מכאב, בא מכאב ולכאב יום אחד אשוב אם יש אלוהים...

aYaLoLy

New member
כי זה נשאר תמיד אחד השירים../images/Emo71.gif

הכי יפים [אבל בגירסה עם אביתר
[ועשו לו אתמול גירסת כיסוי די נחמדה במחווה] כשזה עמוק עוצר כל העולם ואת קוטפת כוכבים כשזה עמוק את מרגישה שלתמונה נוספו המון צבעים מה מסתתר בתוך שנייה מתוקה כשזה עמוק את יודעת מה שנשאר בסוף זאת רק השתיקה כשהוא רחוק את לבד. כשזה עמוק הרוח כמו נושאת אותך למקומות זרים כשזה עמוק שלגים של כעס בתוכך בין רגע נמסים - מה מסתתר בתוך שנייה מתוקה... וזיכרון אשר דוהה בתוך הלב כואב ובפנים שוב שלג יורד. [כשזה עמוק- קורין אלאל ואביתר בנאיפ]

aYaLoLy

New member
כי אני מתגעגעת לתקופה../images/Emo71.gif

So lately, been wondering Who will be there to take my place When I'm gone you'll need love to light the shadows on your face If a great wave shall fall and fall upon us all Then between the sand and stone could you make it on your own. CHORUS: If I could, then I would I'll go wherever you will go Way up high or down low, I'll go wherever you will go And maybe, I'll find out A way to make it back someday To watch you, to guide you, through the darkest of your days If a great wave shall fall and fall upon us all Well then I hope there's someone out there who can bring me back to you CHORUS If I could, then I would I'll go wherever you will go Way up high or down low, I'll go wherever you will go Runaway with my heart Runaway with my hope Runaway with my love I know now, just quite how My life and love might still go on In your heart, in your mind I'll stay with you for all of time CHORUS If I could, then I would I'll go wherever you will go Way up high or down low, I'll go wherever you will go If I could turn back time I'll go wherever you will go If I could make you mine I'll go wherever you will go I'll go wherever you will go [The calling- Wherever you will go]

aYaLoLy

New member
כי אני צריכה להפנים../images/Emo71.gif

טוב לבד כבר שבוע אף אחד לא מתקשר אלי אולי סוף סוף אולי יהיה לי זמן לחזור מעט על דברים שקצת הזנחתי קצת בית ריק וכל דבר שמתחשק לי לעשות אפשר עכשיו הכל מותר ולחשוב שרק לפני שעה עוד היה כל כך נורא פתאום זה בא רגע עם עצמי להבין אולי טוב לי בחיי לאהוב אותי לקבל אלי את כל אמונותי טוב לבד כבר שמונה ימים כמעט איש לא נוגע בי גיליתי שנחמד רק לשלוח יד ובלי לחשוב להרגיש ולאהוב זה טוב זה טוב רגע עם עצמי להבין אולי טוב לי בחיי לאהוב אותי לקבל אלי את כל אמונותי ודי לבדי לבדי וזה טוב רגע עם עצמי... [אפרת גוש- טוב לבד]

aYaLoLy

New member
כי אני רוצה לחייך../images/Emo71.gif

היא אמרה לא נורא יש הרבה דגים בים כולם שוחים, כולם בוכים אף אחד פה לא מושלם היא אמרה שזה איום ונורא היא שיקרה אז אל תגידי לי לאהוב אותך בפרהסיה אל תגידי לי ברווז רק תנשקי אותי כאילו אין מחר עוד לא מאוחר היא אמרה זה מקום נורא והיא רוצה להתאבד אז מיד הגשתי לה שוקולד כדי שלא אשאר בודד [פאנקייק- פרהסיה]

למעלה