שירשור שירים.

you'll see-מדונה

כי חיייבת
Madonna\You'll See written by Madonna and David Foster You think that I can't live without your love You'll see, You think I can't go on another day. You think I have nothing Without you by my side, You'll see Somehow, some way You think that I can never laugh again You'll see, You think that you destroyed my faith in love. You think after all you've done I'll never find my way back home, You'll see Somehow, someday Chorus: All by myself I don't need anyone at all I know I'll survive I know I'll stay alive, All on my own I don't need anyone this time It will be mine No one can take it from me You'll see You think that you are strong, but you are weak You'll see, It takes more strength to cry, admit defeat. I have truth on my side, You only have deceit You'll see, somehow, someday Chorus2: All by myself I don't need anyone at all I know I'll survive I know I'll stay alive, I'll stand on my own I won't need anyone this time It will be mine No one can take it from me You'll see You'll see, you'll see You'll see, mmmm, mmmm

greeneye

New member
הפעם לועזי..

אחח...שיר טוב. The Blower's Daughter by Damien Rice And so it is Just like you said it would be Life goes easy on me Most of the time And so it is The shorter story No love, no glory No hero in her sky I can't take my eyes off of you I can't take my eyes off of you I can't take my eyes off of you I can't take my eyes off of you I can't take my eyes off of you I can't take my eyes... And so it is Just like you said it should be We'll both forget the breeze Most of the time And so it is The colder water The blower's daughter The pupil in denial I can't take my eyes off of you I can't take my eyes off of you I can't take my eyes off of you I can't take my eyes off of you I can't take my eyes off of you I can't take my eyes... Did I say that I loathe you? Did I say that I want to Leave it all behind? I can't take my mind off of you I can't take my mind off of you I can't take my mind off of you I can't take my mind off of you I can't take my mind off of you I can't take my mind... My mind...my mind... 'Til I find somebody new

mishmishonet

New member
"לו יכולתי רק את גופי לצאת.."

אם תלך מכאן/ אפרת גוש. [מצטערת, זה שיר הופעות, ואין לי מושג למי הקרדיטים.] אם תלך מכאן קח כבר את הכל את השמש גם את רוחות אתמול ציפורים מאז שאהבנו עוד את אותם ימים ואותם לילות את החוף ההוא הזריחה ההיא קח אותם איתך לא רוצה איתי אם תלך מכאן אם תלך מכאן אם תלך מכאן אבל אם תשאר אבטיח לך יום כמו שאף פעם לא היה לך את כל רוחות הים אקשור בשבילך ואביא גלים רק למענך אבל אם תלך יעלמו כולם הגלים , אני ורוחות הים אם תלך מכאן אם תלך מכאן אם תלך מכאן אם תלך מכאן קח כבר את הזמן אין לי צורך בו לסובב עולם להבין דברים לבקש סליחה לאהוב ולא לאהוב אותך תסתכל עלי תנסה לזכור אני אעלם עד שתחזור אם תלך מכאן אם תלך מכאן אם תלך מכאן אבל אם תשאר אבטיח לך לילה כמו שאף פעם לא היה לך את כל הכוכבים אוריד בשבילך שמיים חדשים אצור למענך אבל אם תלך יעלמו כולם כל הכוכבים ואני איתם אם תלך מכאן אם תלך מכאן אם תלך מכאן אם תלך מכאן כמו שבוודאי עוד מעט יקרה מה יהיה עלי אשאר סגורה בחדרי הריק לו יכולתי רק את גופי לצאת להיות הצל של הצל שלך שתמיד איתך לא עוזב אותך אם תלך מכאן אם תלך מכאן אם תלך מכאן

mishmishonet

New member
"בואי ונברח רחוק מכאן.."

נוף אחר/יוני בלוך. לילה,בואי ונברח רחוק מכאן בואי ונשאיר את העולם מאחור להסתדר אני אדאג לך תוכלי לישון את כל הנסיעה תחשבי על כל מה שהיה ותראי איך זה עובר כבר יהיה לך טוב יותר איתי בואי איתי לילה, בואי ונבנה לנו חלון שם הכל בעצם לא נכון וסתם דאגנו מסתבר נו מה אכפת לך תהיה לנו דירה קטנה עם ספסלים מאבן בגינה וחלון עם נוף אחר כבר יהיה יפה יותר איתי בואי איתי איתי בואי איתי לילה, אל תגידי לי כבר מאוחר אל תגידי לי אולי מחר ונדחה את זה לעד נו מה אכפת לך את חייבת להבין אותי אם לא תסכימי להיות איתי אצטרך להיות לבד כבר יהיה פחות נחמד כך יאמר לך כל אחד תשאלי אותם...

מוניקה סקס- מספיק בן אדם ]:

יום אחד הוא התעורר וראה שהוא מחזיק את הפרח הכי יפה שהוא אי פעם ראה הוא עצם את העניים כי הוא לא האמין הוא פקח אותן שוב והיא עדיין הייתה אז הוא קם לעשות קפה ולשטוף את הפנים ומול המראה הוא אמר אני מקווה שאני פזמון: מספיק חכם בשביל לשמור בשביל לקיים ולא לאבד היא התעוררה ומולה ראתה בן אדם שרואה את הפרח הכי יפה היא עצמה את העניים היא פקחה אותן שוב כמו ציפור מהססת על הסף של הכלוב אז היא קמה לשים תקליט והמים רתחו ובינה לבין עצמה היא חשבה אני מקווה שהוא פזמון: מספיק חכם בשביל לשמור בשביל לקיים לא לאבד מספיק בן אדם לזכור לקיים לא לאבד מספיק חכם בשביל לשמור בשביל לקיים לא לאבד מספיק בנאדם לזכור לקיים לא לפחד יום אחד הוא התעורר ראה שהוא מחזיק את הפרח הכי יפה שהוא איי פעם ראה הוא עצם את העניים כי הוא לא האמין הוא פקח אותן שוב והיא עדיין הייתה...

אביב גפן - עניין

לא רציתי לעשות מזה עניין זה לא דבר גדול זה רק כאב קטן אבל את יפה שזה אסון וזה בתוך תוכי וזה לא נותן לישון כי המבט שלך כמו ים סוחף האם אני יכול אלייך להצטרף ולא להיות לבד בלילה שכזה אני הרי בסוף אתחיל לבכות ואף אחת לא תייבש לי את הדמעות ובזריחה תראי נהר בחלונך לא רציתי לעשות מזה עניין כי אחרי הכל אני ביישן כל כך רוצה לפתוח דף חדש אבל הגוף חזק והלב חלש כי המבט שלך כמו ים סוחף האם אני יכול אלייך להצטרף ולא להיות לבד בלילה שכזה אני הרי בסוף אתחיל לבכות ואף אחת לא תייבש לי את הדמעות ובזריחה תראי נהר בחלונך לא רציתי לעשות מזה עניין ראו שאת הולכת ולא אמרו לאן החזאים צופים לי חורף קר ואני אחכה לך כן אני נשאר כי המבט שלך כמו ים סוחף האם אני יכול אלייך להצטרף ולא להיות לבד בלילה שכזה אני הרי בסוף אתחיל לבכות ואף אחת לא תייבש לי את הדמעות ובזריחה תראי נהר בחלונך

למעלה