שירשור שירים.

עברי לידר - צוכה בוחקת

שוב צוכה ושוב בוחקת מדברת לעצמה, חושבת כמה שיכול להיות לי טוב כמה שיכול להיות לי רע אני עוזבת בינתיים אחלה של דירה משתדלת להקשיב לכם ולא לחזור בחזרה לא להיות יפה מידי לא להיות טובה ורק להיות קשה אולי להיות יותר מידי שלווה כל האופי בעולם בצנצנת ירוקה משחה אחת שמבטיחים לך רגל חלקה שוב צוכה ושוב בוחקת... לא לגור קרוב מידי גם לא יותר מידי רחוק לא להיות תלויה אולי רק לשמוע ולשתוק כל היופי בעולם בחוברת מפריז מכשיר אחד שמסבירים לך אבל אותך זה רק מרגיז שוב צוכה ושוב בוחקת.... ראיתי שמה שני פרקים והם יפים ואמיצים חיפשתי שמה הדרכה איך להיות יותר שמחה

Mrs big

New member
עברי לידר - לבד

לבד, לבד, אני רוצה לבד הבן זונה אמר שהוא רוצה לבד ארזת את החיים שלך במזוודה גדולה חזרת אל ההורים כמו בהתחלה כמעט, כמעט, אני מרגיש כמעט זה רגש מזוייף אבל למי אכפת ארזת ת'דמעות שלך בממחטה גדולה הלכת למיטה עם וודקה וגלולה אולי, אולי, לי זה לא כדאי יש לי עוד חיים לתת הגוף הזה עוד חי לקחת ת'עציצים שלך, הרסת את הדירה הלכת לשתות קפה עם חברה זה טוב, זה טוב, אני ממש קרוב מותק אל תפסיק אתה עושה לי טוב זה סרט מטומטם עם אלימות קשה, אתה חושב שזה יפה כמו החיים שלך כולם, עכשיו לשים את יד ימין על הפנים להסתכל עמוק האושר הוא בפנים לא להחזיק חזק קרוב אל החזה אתה חייב קצת לשחרר את הדבר שאתה הכי רוצה נגמר, נגמר, זה ממש נגמר הדבק התייבש והחלום עבר ארזת ת'כעסים שלך במזוודה גדולה אמרת אני שונאת בנים, אני צריכה אישה תמכור, תמכור, עכשיו הכל תמכור אני מזיע בטירוף אבל רועד מקור חזרת לדירה אבל אין כלום בפנים אם הן כל כך מעצבנות אז תנסה בנים אל תחזיק את זה בפנים

Mrs big

New member
אבטיפוס - לאן את הולכת

לאן את הולכת מה בדיוק את חושבת שאת עושה אז הנה את לבד עכשיו טוב לך? את שמחה? מה בכלל החלטת שאת מסוגלת לקבל החלטה יש לך עוד נסיך חדש את נוסעת אל האופק יפה ומאושרת כמו שנסעת איתי שניכם במכונית פתוחה כמו שראית באיזה סרט את בטח לא זוכרת אין לך כבר אותי מה בכלל החלטת שאת מסוגלת לקבל החלטה? לאן את הולכת? את עמוקה כמו המראה הגדולה בחדר הכניסה המראה שמולה את עומדת שעות מאוהבת בעצמך אז כן, את יפה, אז מה? מוקפת גברים אבל לא מבינה שהם לא מפסיקים להחמיא לך כדי לבוא אליך למיטה

Mrs big

New member
אסף אמדורסקי - חמש עשרה דקות

טס מעל העיר יורה בהם חיצים פלאשים בעיניים אויר במפרצים שט בתוך זרמים נעים כמו דגדוגים חשמל שבאוזניים צמרמורת עינוגים חמש עשרה דקות חלילים וכינורות בסך הכל רוצה להיות אחת שיזכרו תני חיוך נוצץ סוף בלון להתפוצץ לא כדאי להתאמץ בכל מקרה מקצה לקצה זה תמיד מתמצה באותה נקודה הכתמים מופשטים הלילות מתקצרים לקו לבן בין רקה לרקה נקמה מתוקה מנועים שקטים רכבות של מילים חולפות כמו צללים מעלי ומעל העיר יעלי באויר מבליטה שדיים מסתירה את הפנים חמש עשרה דקות צלמים ומאפרות בסך הכל רוצה להיות אחת שיזכרו

Mrs big

New member
אורטל אופק - תמיד אהבה

למה חבויים פתאום פניך נפשך מועדת לפרקים תחשוב על יום אחר שבו אתה וגם אני נשכון לבטח זה כבר בפתח לא אינך יודע את שלוחש בי - בתוכי איך אינך שומע את ליבי תמיד אהבה תמיד אכזבה תמיד היא למעלה או למטה נפלא כשזה טוב נורא כשזה רע ולא עקבי תמיד אהבה תמיד אכזבה תמיד היא למעלה או למטה בוערת בשיא בשפל רועדת היא - מקור לא נוכל לברוח מעצמנו לא נוכל למתוח את הזמן וכך מעת לעת כשהאמת פתאום נגלת נפתח השער נסגר הפער לא אינך יודע...

Mrs big

New member
עברי לידר - תמיד אהבה

ברגעים שטוב לי אני לא יכול לכתוב חוויות מרגשות כבר לא פוגשים ברחוב בין גשם לגשם על שני גלגלים בן אדם קטן הרגלים גדולים תשלם בזמן שיהיה רישיון לקחת אותה סיבובים מסביב לשעון תשמור על החופש שלך לא אמרת מילה והיא כבר בלי חלק עליון וזה תמיד אהבה זה תמיד מסובך ונמאס פנים אנגליות ומעיל קצת משומש ושירים מזכירים לי פנים שאולי רציתי לשכוח בטח קנית ת'תקליט שאהבתי נורא. אז מרוב התרגשות אני תמיד יכול לישון חוויות מרגשות היום מוצאים בעיתון תכתבי שהכל סתם קישקושים האוכל מגעיל האנשים יפים מסיבות מסיבות שכולם על כולם הם בטח חשבו שהיינו ביחד זה מכאיב כשאני מסתכל אכפת לי אחרת לא הייתי שואל אם זה תמיד אהבה זה תמיד מסובך ונמאס פנים אנגליות ומעיל קצת משומש שירים מזכירים לי פנים שאולי רציתי לשכוח בטח קנית ת'תקליט שאהבתי נורא. זה יפני או סיני אני תמיד מתבלבל וזה חשוב לי אחרת לא הייתי שואל הוא פשוט כל כך מוצא חן בעיני שרציתי לדעת איך כדאי להתחיל לדבר את יודעת שפות אז תיגשי המשולש הזה מנסה להיות אמיתי תפסיקי לקרוא תתחילי לשמוע שירים אז אולי תדעי על מה כולם מדברים אומרים שזה תמיד אהבה זה תמיד מסובך ונמאס פנים אנגליות ומעיל קצת משומש ושירים מזכירים לי פנים שאולי רציתי לשכוח בטח קנית ת'תקליט שאהבתי נורא.

keds

New member
שיר טוב../images/Emo79.gif

כפרעליו
[סוריי הייתי חייבת להגיב..]

MaryJaned

New member
../images/Emo79.gif

The Sounds of Silence/ Simon and Garfunkel Hello darkness, my old friend, I've come to talk with you again, Because a vision softly creeping, Left its seeds while I was sleeping, And the vision that was planted in my brain Still remains Within the sound of silence. In restless dreams I walked alone Narrow streets of cobblestone, 'Neath the halo of a street lamp, I turned my collar to the cold and damp When my eyes were stabbed by the flash of a neon light That split the night And touched the sound of silence. And in the naked light I saw Ten thousand people, maybe more. People talking without speaking, People hearing without listening, People writing songs that voices never share And no one dared Disturb the sound of silence. "Fools" said I,"You do not know Silence like a cancer grows. Hear my words that I might teach you, Take my arms that I might reach you." But my words like silent raindrops fell, And echoed In the wells of silence And the people bowed and prayed To the neon god they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. And the signs said, The words of the prophets are written on the subway walls And tenement halls. And whisper'd in the sounds of silence.

The Charmd One

New member
בדיוק שמעתי את זה לא מזמן.../images/Emo79.gif

[כאילו זה נשמע טיפשי אבל אנלא מורידה ואין לי דיסקים שלהם... אז ככה ש.]

THE ronch

New member
../images/Emo10.gif

השיר שהכי נחרש אצלי במערכת. Serotonin Blues Jade/Cameron. Lady macbeth This is where you don't come in I drove it too far and spread it too thin The hour is late, I do this alone Like the dying friend, like a bastard son Too far for turning 'round Now I know it's true Mother's apron' is burning down Wind chooses a tree to blow through Remind me again What the doctor said Is it ''all in your head'' Or ''out of your hands''? And these feelings weight a ton Never felt so all alone Before How much more? What has happened to us all No one warned us from this fall Something's got to put an end to this downing It's been three years now, and counting Remind me again What the doctor wrote Can I leave his prescription As a farewell note? And these feelings weight a ton Never felt so all alone Before How much more? Sticks and stones to break my fall Never asked to be a man of courage All I wanted was a single moment To be strong enough to end it all Engines winding down Tired of this feed Came here on my own And this is your field It's like; the past 3 years were black, Things have changed, people changed. I feel like there's so much weight in every word, Conversations are heavy, Too heavy. And I've been trying so hard for so long, I'm just Exhausted, And terrified. And there's a line that keeps repeating in my head Over and over again- What if this doesn't change?

sunshine116

New member
שירימשירימשירימשירימשירימשירימשירימ

זכיתי לאהוב\עברי לידר וכשהשמש נמחקת בשמיים והלב מטפטף לי דרך העיניים החומות אז אני זוכר שיש ידיים שרוצות אותי קרוב אני יודע שזכיתי לאהוב וכשהרוח אחרי הצהריים היא מפזרת ענפים קטנים ובנתיים זה נעים אז אני זוכר שיש עיניים שרואות אותי קרוב ואני יודע שזכיתי לאהוב אני יודע שזכיתי לאהוב וכשהשמש יוצאת מעל המים ומתחיל עוד יום אפור ובנתיים אין סיבה אז אני זוכר שיש שפתיים שרוצות אותי קרוב אני יודע שזכיתי לאהוב אני זוכר שיש שפתיים שרוצות אותי קרוב ואני יודע שזכיתי לאהוב לילה\שלום חנוך מעל הצמרות אדים העננים כשהירח אל הגן מניד ראשו נותן סימן אפשר לשבת שם בפינה אותו ספסל קלט את כל כמות הטל והתרטב תיקח מגבת אומר הלילה ושוכב הלילה הזה שום סימן הוא לא נותן הוא מעוור הוא מכוון את התנועה בשלל גחליליות ומספר מעשיות והוא חושב שילדים מאמינים לזה מין לילה שכזה, כזה בחלונות כבו מזמן כל האורות ושתי עיניים ירוקות שולחות סימפוניית אנקות סולם מינורי בביתני התינוקות מייללים בהפסקות נצבט הלב היי אמא אורי אומר הלילה ושוכב הלילה הזה שום סימן הוא לא נותן הוא מעוור הוא מכוון את התנועה בשלל גחליליות ומספר מעשיות והוא חושב שילדים מאמינים לזה מין לילה שכזה, כזה החלה רוח שורקת אלף מנגינות חצר פנייה מליטה עוצרת את נשימתה כי בא אורח הסהר מעגל את פיו במן חיוך כלכך חביב ומסתרק אתה קירח אומר הלילה וצוחק הלילה הזה שום סימן הוא לא נותן הוא מעוור הוא מכוון את התנועה בשלל גחליליות ומספר מעשיות והוא חושב שילדים מאמינים לזה מין לילה שכזה, כזה אביתר בנאי\יש לי סיכוי יש לי סיכוי להינצל אני יודע אני אוכל להתעורר להתפכח אני אוכל עוד לדבר באהבה על עצמי ועל העיר ועל אשה כבר עכשיו אני פחות כועס וגל שקט של רגש מתפקע אמא שרה לבן בלילה אמא כאן לידך כל הזמן אני מרגיש שמשהו משתנה העייפות תחלוף האור יעלה ואז אכיר אותך יקירתי ומיד תכירי את אותי תמיד פחדתי להשתגע שהלב יקפא ויתרוקן אבל עכשיו כמו שאני יושב יש לי סיכוי להינצל אני חושב שמתי לי פודרה\אביתר בנאי שמתי לי פודרה צבעתי ריסים לבשתי שמלה מקושטת כיסים סלסלתי שיער והכל כבר מוכן עכשיו רק חסר שיבוא החתן מתי נתנשק\אביתר בנאי מתי נתנשק אוהב אותך לנצח הבאתי לך פרחים יין ותפוזים מתי נתנשק את משהו מיוחד מאוד ואני יצירתי עדין אך סמכותי מתי נתנשק דיברנו כל הלילה תשוקה גדולה במסווה של רומנטיקה בוא לא נעשה מזה סיפור גדול מתי נתנשק נקרע את החולצה ממך תעלם העדינות אמת קטנה תעמוד זקופה הופס, אני גומר הופס היא לא הספיקה עושה עצמי נרדם מיטה אחת, הרבה שתיקה בוא לא נעשה מזה סיפור זהו לעכשיו...

InfeCtedShesek

New member
"עכשיו לשים את יד ימין על הפנים"

לבד ביצוע: עברי לידר מילים ולחן: עברי לידר לבד, לבד, אני רוצה לבד הבן זונה אמר שהוא רוצה לבד ארזת את החיים שלך במזוודה גדולה חזרת אל ההורים כמו בהתחלה כמעט, כמעט, אני מרגיש כמעט זה רגש מזוייף אבל למי אכפת ארזת ת'דמעות שלך בממחטה גדולה הלכת למיטה עם וודקה וגלולה אולי, אולי, לי זה לא כדאי יש לי עוד חיים לתת הגוף הזה עוד חי לקחת ת'עציצים שלך, הרסת את הדירה הלכת לשתות קפה עם חברה זה טוב, זה טוב, אני ממש קרוב מותק אל תפסיק אתה עושה לי טוב זה סרט מטומטם עם אלימות קשה, אתה חושב שזה יפה כמו החיים שלך כולם, עכשיו לשים את יד ימין על הפנים להסתכל עמוק האושר הוא בפנים לא להחזיק חזק קרוב אל החזה אתה חייב קצת לשחרר את הדבר שאתה הכי רוצה נגמר, נגמר, זה ממש נגמר הדבק התייבש והחלום עבר ארזת ת'כעסים שלך במזוודה גדולה אמרת אני שונאת בנים, אני צריכה אישה תמכור, תמכור, עכשיו הכל תמכור אני מזיע בטירוף אבל רועד מקור חזרת לדירה אבל אין כלום בפנים אם הן כל כך מעצבנות אז תנסה בנים אל תחזיק את זה בפנים

InfeCtedShesek

New member
"מי כעפר לרגליך יחיה"

ממעמקים ביצוע: הפרויקט של עידן רייכל מילים ולחן: עידן רייכל ממעמקים קראתי אלייך בואי אלי בשובך יחזור שוב האור בעיני לא גמור, לא עוזב המגע בידייך שיבוא ויאיר למשמע קול צחוקך. ממעמקים קראתי אלייך בואי אלי מול ירח מאיר את דרכך שוב אלי נפרסו ונמסו מול מגע של ידייך באוזנייך לוחש שואל. מי זה קורא לך הלילה - הקשיבי מי שר בקול אלייך - אל חלונך מי שם נפשו שתהיי מאושרת מי ישים יד ויבנה את ביתך. מי ייתן חייו, ישימם מתחתייך מי כעפר לרגלייך יחייה מי יאהבך עוד מכל אוהבייך מי מכל רוח רעה יצילך ממעמקים. ממעמקים קראתי אלייך בואי אלי מול ירח מאיר את דרכך שוב אלי נפרסו ונמסו מול מגע של ידייך באוזנייך לוחש שואל. מי זה קורא לך הלילה...

InfeCtedShesek

New member
"מישהו מקשיב לי, שומע אותי"

מישהו שומע אותי ביצוע: איפה הילד מילים: חמי רודנר לחן: אסף שריג הי, מישהו שומע אותי, הלו מישהו שומע אותי, מישהו מקשיב לי, שומע אותי, בנאדם לשתות איתו, להעביר איתו את הלילה, כי הלילה הזה מתקרב לקיצו, מתקרב והולך

InfeCtedShesek

New member
"על איך שמרגיש, ואיני מרגיש דבר"

דרוש חבר ביצוע: דניאל סלומון מילים ולחן: דניאל סלומון תליתי שלט - דרוש חבר מישהו שיאהב אותי, אחד שיוותר כל כל מה שרע, ורע אצלי בלי סוף תליתי שלט - דרוש חבר טוב תליתי שלט - דרוש חבר מישהו שיהיה איתי, אחד שידבר על איך שמרגיש, ואיני מרגיש דבר תליתי שלט- דרוש חבר יקר ואף אחד לא בא ולא ביקר דרוש חבר ואף אחד לא בא ולא דיבר דרוש חבר תליתי שלט - דרוש חבר מישהו שינער אותי אחד שיעורר שם בתוך ליבי יש משהו מיוחד תליתי שלט - דרוש חבר מייד ואף אחד לא בא...

InfeCtedShesek

New member
"ולפעמים סערה מתקרבת, והים גועש"

החדר האינטימי שלי ביצוע: תערובת אסקוט מילים ולחן: אסף אמדורסקי וג'נגו אני ניצב מעל ברך ימין והגב שלי מכופף קדימה המבט שלי מרוכז במוט ברזל שניצב מולי כך ציירתי תמונה על הקיר הלבן וממול התמונה יושב ומסתכל יושב ומסתכל על התמונה מסתכלת עלי אני בתוך הבית נמצא בתוך החדר האינטימי שלי האינטימי שלי שלי החדר ולפעמים סערה מתקרבת והים גועש והרוח גלים עושה הרבה גלים על פני הים ובימים חמים חמים כשהשמש מלהטת אז אנשים הולכים ומתרחצים ומשתזפים על שפת הים אבל אני בתוך הבית נמצא...

InfeCtedShesek

New member
"אין אהבה שלא פוגשת ייאוש"

סיכוי קלוש ביצוע: שרון הולצמן מילים ולחן: שרון הולצמן מעלים אותי למעלה, מורידים אותי חזרה אומרים לי שהלילה נגמר ושהיום עלה ברדיו הודיעו שהמחשב כבר מצא שם למילחמה אפשר להרגע. ואין מכאוב, אין עוד פחד אין אהבה שלא פוגשת ייאוש יכולנו להיות עדיין ביחד מה נשאר לנו מה רק סיכוי קלוש. שונא את המיטה כשאת לא בתוכה שונא את הרחוב שמסתיר כמה את יפה מקנא בכפתורים שעל בד חולצתך נוגעים לא נוגעים בגופך. ואין מכאוב...

למעלה