שירשור שירים.

aYaLoLy

New member
כי זה פשוט עושה צמרמורת../images/Emo71.gif

Breathe, breathe in the air. Don't be afraid to care. Leave but don't leave me. Look around and choose your own ground. Long you live and high you fly And smiles you'll give and tears you'll cry And all you touch and all you see Is all your life will ever be. Run, rabbit run. Dig that hole, forget the sun, And when at last the work is done Don't sit down it's time to dig another one. For long you live and high you fly But only if you ride the tide And balanced on the biggest wave You race towards an early grave. [Pink floyd- Breathe]

"לכולם פנים דומות..."../images/Emo121.gif

אהובתי- משינה אהובתי, חיפשתי כבר בכל הירידים אהובתי, שאלתי כבר את כל הנוודים שעוברים ורואים דרך כל הנשמות זה קשה, הם אומרים, לכולם פנים דומות עבר עוד חורף מי יודע את אולי שונה מתעייף מאבד כבר את האמונה אנשים מצביעים - הוא לבד היא נעלמה ואני כמו שוטה שוב קורא בשמה, שוב קורא בשמה לא, לא אל תדאגי מחכה, איפה שתהיי את, לקחת את נשמתי את תמיד, תמיד תהיי איתי. אהובתי, חיפשתי כבר בכל הירידים אהובתי, שאלתי כבר את כל הנוודים שעוברים ורואים דרך כל הנשמות שבאות והולכות וכשהן חוזרות הן תמיד בוכות לא, לא אל תדאגי...

"שלא אשאר לבד..."../images/Emo121.gif

ימים טובים- נמרוד לב בטח היו לי סיבות לעזוב, כי שוב אני כאן. ושוב אני קם ונוסע, סומך על הדרך שתוביל. אני בוהה בחלון, רואה את היום. גם הוא, מדליק את עצמי בסיפור. בטח שם הם מחכים לבואי, מכינים חגיגה. יש להם דירה קטנה ואולי שיסדרו לי מיטה בסלון כי זה מספיק לי. נמצא עבודה, נרקוד שלא יגמר לעולם. כמה זמן אני מחכה שיבואו ימים טובים. כמה זמן אני מחכה שיבואו ימים טובים. כמה צורות שרציתי לבנות מתאפקות בחלון. מנסות לברר אם שכחתי שהבטחתי לנסות להסביר שורות חסרות משמעות, או רגשות אפלים. צלילים, שלא אשאר שוב לבד. אולי הדיבור על זה יוכל לפרק? היא אומרת אולי. נעלה על במה בדרום לונדון, נשיר כמה שירים חדשים, נבלע סמים לא קשים, נתעורר חדשים, נרקוד שלא יגמר לעולם. כמה זמן...

כי יש עכשיו ברדיו :]../images/Emo121.gif

ככה זה-ברי סחרוף אל תחפש רחוק תישאר קרוב כי ככה זה לאהוב את עצמך לא מול המראה תיכנס לתוך כן זה יכול להאיר אותך תסתכל לה בעיניים תינשך את השפתיים עד שזה יכאב לך קצת בתוך תוכך היא מחכה שתקפוץ לתוך המים ותפתח את העיניים עד שזה ישרוף לך קצת בתוך תוכך תדע בוא, בוא ותעזור לשפוך טיפה של אור לתוך החור החשוך הזה רק אל, אל תיסע רחוק לא אל תעזוב כי ככה זה לאהוב אותך תסתכל לה בעיניים...

"עננים שמרטיבים בזמן..."../images/Emo121.gif

צל כבד- כשניקו תתחיל לדבר איש קטן בעיר של לוט שקל לשכב או לעמוד איתה כמו פרוצה בשוק סואן כמו זייפן שמנגן דרכה מתחת לשמיכה כבדה אחרי שהשמחה אבדה מכאן באור שמיים אפורים ועננים שמרטיבים בזמן צל כבד ירח מתאבד עד שלא נלמד למצוא את סוף המעגל לא נוכל לאהוב את האמת כוכב כבוי ירח מת בשתיקה סטירה בלחי הסדוקה זרי פרחים בקרן אור שמסמנים רק את שבילי דרכי חצי ירח בחלון מבצבץ מהוילון שלי איש קטן בעיר של לוט שקל לשכב או לעמוד איתה

"לומדים לחיות עם זה ככה." ../images/Emo121.gif

פחות אבל כואב- יהודה פוליקר לימים זה נשכח כאיננו אבל כשהערב אורב אומר לך כך בינינו פחות אל כואב על מה שנפצע בי, נפצע והגליד כמעט ואינני חושב לומדים לחיות עם זה ככה פחות אבל עוד כואב עם כוס ורקיק אפשר להמתיק אין קץ לבריחות זה לא נעלם רק רחוק או נרדם וכואב אבל פחות לא נעלם רק רחוק כואב אבל פחות פחות ועדיין, עדיין פוגע זה בא והולך את יודעת זה כואב כשאני, אני בך נוגע זה כואב כשאת נוגעת פחות ועדיין, עדיין פוגע זה בא והולך את יודעת כואב כשאני, כואב לי כשאת זה כואב כשאת נוגעת לימים זה נשכח כאיננו אבל כשהערב אורב אומר לך כך בינינו פחות אבל עוד כואב לא עד כדי אנחות ואם רע לי אני כותב כואב אבל פחות פחות אבל עוד כואב כואב אבל פחות פחות אבל עוד כואב פחות ועדיין, עדיין פוגע

נוסטלגי משהו. ../images/Emo121.gif

[נזכרתי שהפעם היחידה שהמנהל של הבצפר הקודם שלי הוציא משהו נורמלי מהפה זה היה ציטוט מהשיר הזה, זה היה מפתיע.] בתי קפה- עברי לידר לפעמים נראה כאילו כל מה שאני עושה זה לשבת בבתי קפה ולתכנן את העתיד שלנו לפעמים נראה כאילו כל מה שאני רוצה לחכות שמשהו יקרה, שמישהו יזיז אותנו זה דור שלם של אנשים שלא אכפת להם כמעט מכלום עם מי לישון, מתי לקום ואיפה הזהות שלנו? זה שערות מפלסטיק או זה אמיתי תקשיבי די ג'יי זה לא שם פרטי למרות שחצי תל אביב תסתובב כשתצעקי לפעמים נראה כאילו כל מה שאני עושה זה לשבת בבתי קפה ולדבר על החיים שלנו תכניות שלום וטוק שואו וחצי מנחה איך כסף זה דבר יפה כשהוא הולך איתנו אז שמישהו יוציא לו את הבטריה מהגב הוא רוצה הכל והוא חייב עכשיו להשתנות, הוא לא יתן לזה לקרות לא יתן לזה להיות כי שנתיים של טיפול כבר לא עוזרות לפעמים נראה כאילו כל מה שאני עושה זה לשבת בבתי קפה ולשחק את התפקיד שלנו בחור רגיל שלא לוקח אחריות על מה שהוא עושה איך אושר זה דבר יפה שיחלקו גם לנו זה דור שלם של אנשים שלא אכפת להם כמעט מכלום עם מי לישון מתי לקום ואיפה הילדות שלנו? בתוך מחשב, בתוך אתר של כמה מופרעים שכבר איבדו את הרצון שיהיו להם פנים

"כולה שלך" ../images/Emo121.gif

לך איתה- קובי רכט אני רואה שוב בעיניך שהיית שוב איתה אתמול אני רואה איך בעיניך אתה והיא עכשיו לבד, לבד אני רואה שוב את פניך מביטות בי באותו מבט אני אוחזת בידיך בידיך הקרות כמעט אם היא אמרה שהיא אוהבת רק אותך כל כך אז לך איתה לך לשם אם היא אמרה שהיא אוהבת רק אותך כל כך אז לך איתה לך לך איתה לשם אני רואה בזרועותיך איך ראשה בזרועותיך נח אני רואה שוב בעיניך איך כולה, כולה שלך, כולה אם היא אמרה שהיא

לוּבּה

New member
ANNIE-TOMORROW

The sun'll come out Tomorrow Bet your bottom dollar That tomorrow There'll be sun Just thinkin' about Tomorrow Clears away the cobwebs, And the sorrow 'Til there's none When I'm stuck with a day That's gray, And lonely, I just stick out my chin And grin, And say, Oh The sun'll come out Tomorrow So ya gotta hang on 'Til tomorrow Come what may Tomorrow Tomorrow I love ya Tomorrow You're always A day away When I'm stuck with a day That's gray, And lonely, I just stick out my chin, and grin, and say, Oh The sun'll come out Tomorrow So ya gotta hang on 'til Tomorrow Come what may Tomorrow Tomorrow I love ya Tomorrow You're always A day away Tomorrow Tomorrow I love ya Tomorrow You're always A day away

לוּבּה

New member
ON MY OWN-NICA COSTA

Sometimes I wonder where I’ve been Who I am, do I fit in make believe it, is hard alone Out here on my own We’re always proving who we are And always reaching for that rising star To guide me far, and shine me home Out here on my own When I’m down and feeling blue I close my eyes, so I can be with you Oh Baby be strong for me, baby belong to me Help me through, help me need you Until the morning, the sun appears Making light of all my fears Idry the tears i never shown Out here on my own But when I’m down and feeling blue I close my eyes, so I can be with you Oh baby be strong for me, baby belong to me Help me through, help me need you Sometimes I wonder where I’ve been Who I am, do I fit in I may not believe I won't be strong Out here on my own Out here on my own

לוּבּה

New member
למרות שזה חרוש,

אני חולה על השיר הזה וחוצמזה ראיתי היום את הקליפ שלו והוא ממש מגניב. אנ'לא אהוד בנאי אנ'לא גידי גוב אנ'לא שלמה ארצי אפילו לא קרוב אנ'לא אריק אינשטיין אנ'לא שלום חנוך אנ'לא שלמה גרוניך ולא יוני בלוך אבל אני שר מהלב, מהלב, מהלב אבל אני שר מהלב, מהלב, מהלב אנ'לא דודו טסה אנ'לא אהוד מנור בטח לא סמיר שוקרי אף פעם לא ניגנתי בכינור אנ'לא עמיר בניון אין לי כזה מנעד אני לא שירי, גבסו או נינט לא, אף פעם לא הייתי בכוכב נולד אבל אני שר... אני לא דני רובס (איך הוא שר) אני לא דני ליטני (לא, אין לו יחס חם) אני לא דני סנדרסון (אין לו דודה ולא דוד) אני לא יכולה בלעדיך תתנו לו צ'אנס הוא שר מהלב מהלב, מהלב תתנו לו צ'אנס הוא שר מהלב מהלב, מהלב תתנו לו צ'אנס הוא שר מהלב הוא רוצה לאמא (מהלב) הוא רוצה לאמא (הוא.. מהלב) הוא רוצה לאמא (הוא.. מהלב) הוא רוצה לאמא

לוּבּה

New member
TIME OF YOUR LIFE-GREENDAY

Another turning point, A fork stuck in the road. Time grabs you by the wrist, Directs you where to go. So make the best of this test, And don't ask why. It's not a question But a lesson learned in time. It's something unpredictable, But in the end is right. I hope you had the time of your life. So take the photographs And still frames in your mind. Hang it on a shelf of good health And good time. Tattoos of memories and dead skin on trial. For what it's worth, It was worth all the while. It's something unpredictable, But in the end is right. I hope you had the time of your life. It's something unpredictable, But in the end is right. I hope you had the time of your life. It's something unpredictable, But in the end is right. I hope you had the time of your life.

aYaLoLy

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo71.gif

נראלי שכותבים Nikka אבל אל תתפסי ואתי במילה

AnGeL DoLlY

New member
"I'll never be, never gonna be..."

Nobody's wife Anouk I'm sorry for the times that I made you scream for the times that I killed your dreams for the times that I made your whole world rumble for the times that I made you cry for the times that I told you lies for the times that I watched and let you stumble it's too bad, but that's me what goes around comes around, and you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, I, I'll never be nobody's wife I'm sorry for the times that I didn't come home left you lyin' in that bed alone was flyin' high in the sky when you needed my shoulder you're like a stone hangin' round my neck, see cut it loose before it breaks my back, see I've gotta say what I feel before I grow older I'm sorry but I ain't gonna change my ways you know I've tried but I'm still the same I've got to do it my way It's too bad, but hey, that's me what goes around comes around, and you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time, no, that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, I, I'll never be nobody's wife It's too bad, but hey, that's me what goes around comes around, and you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time, oh no, that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, I, I'll never be nobody's wife I'll never be, never be, never gonna be, never gonna be, never gonna be nobody's wife nobody, yeah, nobody, yeah, no no no, never gonna be, never gonna be (fade out)

למעלה