שירשור שירים!

נראה לי שזה

"לא אראה עוד תחתונים.." ולא "לא אראה אותך פנים.." :/ אני אפילו סגור על זה

S H I L G I

New member
ואני חשבתי שאני היחידה../images/Emo4.gif

זה פשוט לא הגיוני "לא אראה אותך פנים שנלבשו יפה"

ילד לפעמים

לא ידעתי איך לומר לך שאני שכחתי גם את יום הנישואים השני אז הבאתי לך פרחים כל יום בשנה שלא תקרה איזה טעות ואפספס בלי כוונה אתה לא צריך להביא כל יום פרחים רק בגלל שלא זכרת את יום הנישואים אתה כזה כמו ילד לפעמים לא ידעתי איך לומר לך שכמעט לא אהבתי כלום מהאוכל שהכנת אז בישלתי לבדי מאז את הכל שלא תרגישי לא נעים ושיהיה מה לאכול אתה לא צריך לבשל כל החיים רק בגלל שהפעם לא היה לך טעים אתה כזה כמו ילד לפעמים כמו ילד לפעמים אתה כזה כמו ילד לפעמים לא ידעתי איך לומר שיתכן וקילקלתי את הדוד כשניסיתי לתקן אז קמתי בחמש כל יום בשנה הבאתי מים חמים מהדוד של השכנה מהדוד של השכנה אתה לא צריך עד כדי כך להגזים לקום בחמש כי המים לא חמים אתה כזה כמו ילד לפעמים כמו ילד לפעמים אתה כזה כמו ילד לפעמים איך אני בכל זאת אותך אוהבת עוד? לא ברור לך, אבל לי ברור מאוד כנראה אני אוהבת אנשים שמתנהגים כמו ילד לפעמים

למה את משחקת בי מה אני מונופול

למה את משחקת בי מה אני מונפול מה אני לא יכול לשחק בך אין לי מישהי אחרת מקווה שאת זוכרת רוצה אבל פוחדת (מה אני, ג'וק?) כמה זמן אני עוד אחכה לפני שתתפשטי, או משהו כזה למה את משתמשת בי מה אני קונדום? זה לא ככה בחלום בלילה, אני חושב שאין לך שום בושה את לא ממש אישה את יותר כמו ילדה קטנה מה את, בת 12? את רוצה דובי? את רוצה אבל פוחדת? מה, תגידי לי מה!

מגרד

פליז בייבי תתעורר, כל לילה ככה, היא בלי חולצתה, קופצת ,נכנסת אליי למיטה, כל לילה ככה, היא מתקרבת ובא אליי -בחיוך חושני ואז מסתובבת- אז מסתובבת לצד השני מגרד לי בגב, תגרד לי עכשיו, מגרד לי איפה שהחזיה, מגרד לי נורא, ואני לא מגיעה, מגרד לי בגב, עוד טיפה שמאלה עכשיו, תעשה תעשה שיכאב, עכשיו תעשה תעשה שיכאב, כל לילה ככה, היא משמיעה קולות בעיקר קולות הנאה כל לילה ככה (אמממממ..) השכנים בטוחים שאני מאהב מהאגדות לא יודעים שכל מה שיש לי זה רק ציפורניים חדות. מגרד לי בגב,תגרד לי עכשיו, מגרד לי איפה שהחזיה מגרד לי נורא, ואני לא מגיעה, מגרד לי בגב, עוד טיפה שמאלה עכשיו, תעשה תעשה שיכאב, עכשיו תעשה תעשה שיכאב, עכשיו תעשה תעשה שיכאב... ואז היא אומרת לי: "וואווו היית מדהים אתה גבר מושלם אין בכל העולם מישהו שיודע לעשות כל כך נעים" ואז היא הולכת הולכת לישון ואני איך לומר בדיכאון רוצה להגיד אך פוחד שגם לי כן גם לי מגרד... שגם לי כן גם לי מגרד שגם לי כן גם לי מגרד.. אהההההההה מגרד לי בגב מגרד לי בגב תגרד לי עכשיו עכשיו עכשיו תגרד לי, תגרד לי בגב עכשיו,תגרד לי בגב, תגרד לי עכשיו, מגרד לי נורא נורא נורא ואני לא מגיעה, אז תגרד לי עכשיו אבל עכשיו עכשיו עכשיו תגרד לי בגב, עכשיו עכשיו תגרד לי בגב עכשיו תגרד לי עכשיו תגרד לי בגב עכשיו ,תגרד לי בגב עכשיו תגרד לי

Rain Star

New member
מגרד

פליז בייבי תתעורר, כל לילה ככה, היא בלי חולצתה, קופצת ,נכנסת אליי למיטה, כל לילה ככה, היא מתקרבת ובאה אליי -בחיוך חושני ואז מסתובבת- אז מסתובבת לצד השני מגרד לי בגב, תגרד לי עכשיו, מגרד לי איפה שהחזיה, מגרד לי נורא, ואני לא מגיעה, מגרד לי בגב, עוד טיפה שמאלה עכשיו, תעשה תעשה שיכאב, עכשיו תעשה תעשה שיכאב, כל לילה ככה, היא משמיעה קולות בעיקר קולות הנאה כל לילה ככה (אמממממ..) השכנים בטוחים שאני מאהב מהאגדות לא יודעים שכל מה שיש לי זה רק ציפורניים חדות. מגרד לי בגב,תגרד לי עכשיו, מגרד לי איפה שהחזיה מגרד לי נורא, ואני לא מגיעה, מגרד לי בגב, עוד טיפה שמאלה עכשיו, תעשה תעשה שיכאב, עכשיו תעשה תעשה שיכאב, עכשיו תעשה תעשה שיכאב... ואז היא אומרת לי: "וואווו היית מדהים אתה גבר מושלם אין בכל העולם מישהו שיודע לעשות כל כך נעים" ואז היא הולכת הולכת לישון ואני איך לומר בדיכאון רוצה להגיד אך פוחד שגם לי כן גם לי מגרד... שגם לי כן גם לי מגרד שגם לי כן גם לי מגרד.. אהההההההה מגרד לי בגב מגרד לי בגב תגרד לי עכשיו עכשיו עכשיו תגרד לי, תגרד לי בגב עכשיו,תגרד לי בגב, תגרד לי עכשיו, מגרד לי נורא נורא נורא ואני לא מגיעה, אז תגרד לי עכשיו אבל עכשיו עכשיו עכשיו תגרד לי בגב, עכשיו עכשיו תגרד לי בגב עכשיו תגרד לי עכשיו תגרד לי בגב עכשיו ,תגרד לי בגב עכשיו תגרד לי

מי צריכה יותר

יש לי ארון בגדים מלא ומאה זוגות נעליים יש לי דירה במרכז השכונה חנייה למכונית ואופניים יש לי שיח לימונים ושני שיחים של ננה חתול לבן שכל הזמן מביא לי ת'ג'ננה x 2 ויש לי מישהו שאוהב אותי כל יום הוא בא הבייתה מחבק אותי "את הכי מושלמת" הוא תמיד אומר מי צריכה יותר תגידו מי צריכה יותר יש לי עבודה קבועה משכורת שלא בשמים בוקר שמתחיל מוקדם ושתי הפסקות צהריים (lunch!!) יש לי חברות המון מהן אני הכי נורמלית מונה ליזה בסלון אבל לא אוריגנלית x 2 ויש לי מישהו שאוהב אותי כל יום הוא בא הבייתה מחבק אותי "את הכי מושלמת" הוא תמיד אומר מי צריכה יותר תגידו מי צריכה יותר

Rain Star

New member
מי צריכה יותר

יש לי ארון בגדים מלא ומאה זוגות נעליים יש לי דירה במרכז השכונה חנייה למכונית ואופניים יש לי שיח לימונית ושני שיחים של נענע חתול לבן שכל הזמן מביא לי ת'ג'ננה מביא לי ת'ג'ננה ויש לי מישהו שאוהב אותי כל יום הוא בא הביתה מחבק אותי "את הכי מושלמת" הוא תמיד אומר מי צריכה יותר תגידו מי צריכה יותר יש לי עבודה קבועה משכורת שלא בשמים בוקר שמתחיל מוקדם ושתי הפסקות צהריים (lunch!!) יש לי חברות המון מהן אני הכי נורמלית מונה ליזה בסלון אבל לא אוריגנלית אבל לא אוריגנלית ויש לי מישהו שאוהב אותי כל יום הוא בא הביתה מחבק אותי "את הכי מושלמת" הוא תמיד אומר מי צריכה יותר תגידו מי צריכה יותר

נפוליאון

מילים ולחן: יוני בלוך משמאלי עם הגיטרה זה איתי והוא בתול עדיין, אין לו חברה זה לא שזה כל כך מפריע אבל אין לו חברה (אין לי חברה) דווקא יש לו חוש הומור בסדר הוא יודע איך לשרוך את השרוכים שלו לבד אקורד מינור בשביל העצב להדגיש שאין לו אף אחד (אין לי אף אחד) נמאס לו כבר (מסרטים כחולים) נמאס לו כבר (מהחיים) נמאס לו כבר (אין לי חברה) אין לו חברה נמאס לו כבר (מסרטים כחולים) נמאס לו כבר (מהחיים) נמאס לו כבר (ואין לי עבודה) איתי כועס ודי בצדק ממורמר, חוזר הביתה כל שבועיים מהצבא כל הבתולות בוקעו כבר והוא עוד לא נרגע (אני עוד לא נרגע) אז כמו שבטח כבר הבנתם זה איתי והוא מתוק (ואין לי חברה) זה לא שהוא בוחש בשוקו אבל אין לו חברה (לא מישהי קבועה) נמאס לו כבר (מסרטים כחולים) נמאס לו כבר (מהחיים) נמאס לו כבר (אין לי חברה) אין לו חברה נמאס לו כבר (מסרטים כחולים) נמאס לו כבר (מהחיים) נמאס לו כבר (ואין לי עבודה) נמאס לו כבר (להיות מובטל) נמאס לו כבר (לשלם חשמל) נמאס לו כבר (ואין לי עבודה) אין לו חברה נמאס לו כבר (מהחיים) נמאס לו כבר (מסרטים גסים) נמאס לו כבר (ואין לי עבודה)

Rain Star

New member
נפוליאון 2

משמאלי עם הגיטרה זה לא איתי איתי עזב עכשיו כבר יש לו חברה זה לא שזה כל כך מפריע אבל יש לו חברה (יש לו חברה) דווקא בחורה באמת בסדר היא יודעת איך לשרוך את השרוכים שלו לבד סגרה אותו איתה בחדר הם לא מדברים עם אף אחד (זה לא כל כך נחמד) נמאס לו כבר (מסרטים כחולים) נמאס לו כבר (מהחיים) נמאס לו כבר (ויש לו חברה) יש לו חברה נמאס לו כבר (מסרטים כחולים) נמאס לו כבר (מהחיים) נמאס לו כבר (ויש לו עבודה) מרוחק ולא בצדק מסודר חוזר הביתה כל יום מהעבודה את הצבא עבר בשקט אומרים שהוא נרגע (אומרים שהוא נרגע) אז כמו שבטח כבר הבנתם אין איתי הוא לא בתול (ויש לו חברה) זה לא שהוא בוחש בשוקו אבל יש לו חברה (דווקא מישהי קבועה) נמאס לו כבר (מסרטים כחולים) נמאס לו כבר (מהחיים) נמאס לו כבר (ויש לו חברה) יש לו חברה נמאס לו כבר (מסרטים כחולים) נמאס לו כבר (מהחיים) נמאס לו כבר (ויש לו חברה) נמאס לו כבר (להיות בתול) נמאס לו כבר (להיות בתול) נמאס לו כבר (ויש לו חברה) נמאס לו כבר (לאלתר פזמון) נמאס לו כבר (מ"נפוליאון") נמאס לו כבר (ויש לו חברה)

Rain Star

New member
שר לעיתון

חשוף לעולם ובורח משם חשוב לך לראות שכואב לי אני לא מבין מה קשה להבין שקצת רע אני שר לעיתון והיא שרה לי בחזרה העיתון היא בוהה בי היא כל כך יפה העיתון היא בוכה לי ואני בוכה לה אני חשוף אל הים ובורח משם משם לא תראי שכואב לי אני לא מבין מה קשה להבין שקצת רע אם תבואי תדעי שרע לי אם תבואי את תדעי שאת עשית את זה אם תבואי תדעי שרע לי את ידעת שרע ולא שינית את זה חשוף אל הים אז תבואו כולם אני אספר מה קרה לי אני לא מבין מה קשה להבין שקצת רע תמיד בסוף אני שר לעיתון והיא שרה לי בחזרה העיתון היא רואה אותי אני אותה העיתון היא בוכה לי ואני בוכה לה אני חשוף לעולם ובורח משם חשוב לך לראות שכואב לי אני לא מבין מה קשה להבין שקצת רע

Rain Star

New member
נכנעים

בואי כבר עכשיו, בואי תראי לי איך כוכב, לא שולט עליי, מרקיורי קטן עלייך את סתם נותנת לו כי אין לך זמן את לא אריה את לא טלה את לא סרטן תתחילי לבכות, קחי נשימות עמוקות, תראי איך חמה מתרחקת הזהרתי אותך כבר שנה אני הרגשתי אותה, אין לך סיכוי, אין לך עיתוי, אין לך מה לעשות, אין לך ברירות, את תכנעי לחמה, כתוב בעיתון, למה את מחכה? תתחילי לבכות, קחי נשימות עמוקות תראי איך חמה מתרחקת...

Rain Star

New member
על הפנים

הגשמים לא עושים לי מצברוח, הם נותנים לי להרגיש על הפנים. הגשמים לא עושים לי מצברוח, הם נותנים לי להרגיש על הפנים. חורף וגשמים לא נותנים מה שרציתי אבל אני מרגיש בפנים, 'זה לא כמו שרציתי' ובסוף תמיד ארגיש על הפנים

Rain Star

New member
ציפורניים

צומחות לי ציפורניים מגדל אותן כמו עץ משקה אותן במים מגדל אותן בכיף שם לי לק או אודם אני גברי אני אכזר גם אם תפגעי בי אני אראה לך שמחר אני אשרוט אותך אני אשרוט לך את הלב אני אברח איתך לא החלטי ולא חושב אני אשרוט אותך אני אשרוט אותך עמוק וכשרק תרצי אני אברח איתך רחוק צומחות לי ציפורניים אני הופך למכשף יש לי קסמים ויין משתמש בהם בכיף והילדים בחוץ הם בורחים מהשכונה אל תשאלי האם זה כלא או אכזבה אני אשרוט אותך...

Rain Star

New member
קצין תורן

בואי, נלך כבר לישון, את לא תדעי שאני בוכה, בפרסומות של פלאפון, בואי, כי אין לך עתיד, את לא תדעי, שאני שומר, שבינתיים לא יהיה לך חבר, עכשיו את שלו, אם את אוהבת אותו, את מופתעת. אבל את תתרגלי,תשטפי תלטפי. אותו. אהההההההההההההה אז בואי נראה אם אפשר, אני אתקשר,ואת תעני, אבל לא איכפת לך שזה שוב אני, כי את עסוקה עם קצין תורן, או עם טבח או עם קב"ן הוא יאהב אותך,הוא יאהב אותך!! אז בואי נלך כבר לישון את לא תדעי שאני בוכה, בפרסומות של פלאפון..

Rain Star

New member
שעון חול

רגליי טובעות בחול גרגר נופל ועוד אחד בשניות של חיי אני טובע בזמן גרגר ועוד גרגר כלוא בכלא של עצמי מחכה שמישהי תבוא ותוציא אותי מחכה שמישהי תבוא ותוציא אותי או לפחות שתהפוך אותי מחכה שמישהי תציל אותי או לפחות שתהפוך אותי הדקה שלי עומדת להיגמר כבר אין לי אוויר אז תבואו מהר רגליי טובעות בחול גרגר נופל ועוד אחד בשניות של חיי אני טובעת בזמן גרגר ועוד גרגר כלואה בכלא של עצמי מחכה שמישהו יבוא ויוציא אותי מחכה שמישהו יבוא ויוציא אותי או לפחות שיהפוך אותי מחכה שמישהי תבוא ותוציא אותי או לפחות שתהפוך אותי

Rain Star

New member
אנבל-לי

זה היה לפנים ולפני שנים במלכות על ים ערפלי שם דרה ילדה - שמה לא תדע קראתי לה אנבל-לי משא לב אחר מלבד אהבה לא היה גם לה וגם לי ילד הייתי והיא ילדה במלכות על ים ערפלי אך ידענו אהוב מכל אוהבים אני ואנבל-לי וראונו שרפי המרום בקנאה וזעום זעמו לה ולי זו הסיבה שהיה מעשה במלכות על ים ערפלי רוח יצא מעבים וצינן והמית את אנבל-לי והמית את אנבל-לי ואין שרף או שטן בעולם ואין סער בים ערפלי שיקרע או יגרע את הקו של זהב ביני ובין אנבל-לי

למעלה