שירשור שירים!

IkMfNiY

New member
זה לא חוקי P:

לפי חוקי תפוז לפרסם מילים של שירים בפורומים P: יעל

Rain Star

New member
זה כן, יוני אישר את השרשור הזה

תקנון תפוז מאשר שרשור כזה במידה והאומן נתן את הסכמתו

ויוני נתן לי את הסכמתו...

ולמרות שאני לא עושה את זה בד"כ....ציטוט לצורך המחשה: "בקשר למילים של שירים, אני לא חושב שיש בעיה לפרסם אותם... אני לא יודע איפה לבדוק את זה, אבל לי אישית אין בעיה" אווקי...זה מה שיוני כתב לי, אני חושבת שאם ליוני אין בעיה לאפחד אחר לא צריכה להיות. חוצ מזה...אם יגידו לי למחוק אני לוחצת על כפתור אחד והכל נעלם. אני חושבת שאם יוני הסכים אפחד אחר לא צריך להתנגד.

IkMfNiY

New member
אהה אז חופשי :)

ז"א לי אין בעיה עם זה, אני עושה מלא דברים שאסור בתקנון של תפוז.. אבל סתם חשבתי לומר שאסור P: זה בסיידר... יעל

axnholic

New member
לא ידעתי

שליוני יש קשר כל כך קרוב עם המעריצים שלו. ממש נחמד לדעת שהאיש לא רק כותב שירים טובים אלא גם בן אדם שפוי ושגל הערצה לא עלה לא לראש. אני יודע שאתם בטח חושבים 'איך יכולת אפילו לפקפק ביוני'לה המתוק' אבל אי אפשר לדעת פרטים כאלו על בני אדם מהשירים שלהם. אני מקווה שמתישהו אני גם יוכל לגלוש איתו לשיחה מעמיקה על הפילוספיה של החידה האנושית

IkMfNiY

New member
הוא לא כותב את השירים

זה ברק. ז"א הוא כתב חלק.. יעל

אווקי...בחלק מהשירים יש טעויות...

אמממ אני כתבתי את הרוב חצי עייפה...אתמול בלילה.. אמממ אז אם אתם מרגישים שיש טעות...תכתבו...ואולי יתברר שאתם טעיתם ולא אני....חחחח סתם:) יאללה תהנו

black hock

New member
יש אתר של אקו"ם נראה לי שיש בו את

המילים, הטאבים, האקורדים ועוד ועוד המדוייקים של השירים קישור למטה....

slowhand1

New member
חח..מזל טוב על הפורום אבל..

רואים שאת/ה מנהל/ת חדשה.. אסור טקסטים מלאים של שירים אלא רק קטעים לצורכי ניתוח הטקסט...ע"פ החוקה של תפוז..

בובה...תנשמי...חחח

אממ דבר ראשון אני מנהלת פורום בתפוז כבר שנה וחצי...אממ דבר שני האמן הסכים...אווקי? אני חושבת שאם היית קורא 2 הודועת למעלה היית מבין

למעלה