שירשור שבת................

barr1969

New member
ירושלמי ירושלמי

יכול להיות שלפעמים אתה טועה ושולח הודעות לפורום במקום לשלוח אותם בטכנולוגיה הנקראת sms? כיוון שלכל מדיה סגנון משלה, יש חשש לפיו אתה קצת מערבב בין אמצעי התקשורת השונים. רוצה לומר- קשה לכעוס עליך, אבל קצת התחשבות. אם יש לך מה לא לומר- אל תאמר גם אם מקש send ירוק מתמיד.

ירוק בעיניים וירוק בלב

מה רע בירוק? את בטח מכירה את הפתגם שאומר שהדשא של השכן הוא ירוק יותר. אז כנראה שלירושלמי יש לו סנד יותר ירוק משל אחרים !

אפרים היקר

מוועדי הילדים שלום רב. הפתגם שצוטטת אינו טוען שהדשא של השכן ירוק יותר, אלא טוען שבעיני המתבונן הדשא של השכן נראה ירוק יותר. ולכן כל עוד לא הובאה הוכחה שהוא אכן ירוק יותר, אנו מניחים שלא רק שהוא לא ירוק יותר, הוא כנראה ירוק פחות. אי לכך ובהתאם לזאת, נראה שדווקא שאפרים.. סליחה.. 711.. סליחה.. ירושלמי, הוא זה שרואה את הדשא סביבו שבאמת ירוק יותר משלו, ומנסה ליירק את הדשא שלו ע"י לחיצת 'סנד' מספר רב של פעמים. וכמו שהעמדת את זה בעצמך בצורה ברורה ומובנת מאד - "ירוק בעיינים וירוק בלב" ואכן הדברים ברורים ונחרצים לכל וכלב לא יחרץ לשונו

השבוע עבדתי 7 ימים!

אפילו פועל פלשתינאי לא עובד כמוני!! ועוד יש לי מבחן גדול ביום שני!! אז זה מה שעשיתי השבת, אה, וגם אירחתי חברים לארוחה ביום שישי היה טעים ומצחיק. וזהו, חזרתי מהעבודה ואני מתחילה ללמוד.

אומי5

New member
כוס אמק נמחק לי פעמיים

רק רציתי לספר לכם שהיינו בים והיה לנו מלון ,אבל הוא היה אבטיח ,וכשפתחנו אתו הוא היה מלון ,אבל עם טעם של מלפפון , וזה היה מאוד מבלבל ,כי הוא מרחוק הוא נראה כמו מלון ,אבל הוא עם קליפה של אבטיח ,ומבפנים הוא נראה כמו מלון ,אבל יש לו טעם של מלפפון . אז מה זה? התקשרתי לשאול חבר. הוא פסק חד משמעית : אם זה גם מלון ,גם אבטיח וגם עם טעם של מלפפון . ללא ספק, ברכתו בורא פרי האדמה.

למעלה