שירשור שבת................

שירשור שבת................

אמהה מה התל אביבים עושים? ומה הירושלמים? ספרו............

פנדיאני

New member
היתה לי סעודת שבת לעילא ולעילא

עם חבדניקים על הכיפאק ששותים ג'ק דניאלס ומספרים סיפורי חסידים על מסירות נפש של הרבי הריי"ץ, לאחר שחולקים חוויות מהטיול באיטליה. הולך לישון ומקווה מחר ללכת לים התל אביבי.

אני לא יודע מה עדיף

לילה לבן כל השנה או black friday כל השנה או אולי אפילו ciber monday שבא אחריו.....

תל אביבים וירושלמים.

אילו הייתי ירושלמי: טיול רגלי בעיר העתיקה בשבת אחרי הצהרים + ניגוב חומוס משובח,סטייק עסיסי , ולקינוח אבטיח צונן +גבינה בולגרית משובחת וכל זה היה אילו היה מתלווה אליי "מדריך הטיולים " ריגו . אבל כיון שאני חי "בבועה התל אביבית" אלך היום (כנראה) לסרט (סודות) , מסעדה (עוד לא יודע איזו), חוף הים (כנראה מציצים),אקרא ספר משובח (אחות קטנה) . ואקנח ,ב...הפגנה נגד הנשיא קצב בכיכר רבין ....אכן בועה.

שכח מזה.

תל אביבי אתה לא. את כל הדברים שהזכרת, עושים כל אלה שחושבים שהם תל אביבים, או שרוצים להיות תל אביבים. אלה גם אותם אלה שיושבים בקפה הראשון ברוטשילד ולא בשני. כי הם רוצים להרגיש תל אביבים, מה שהם לא יודעים זה, שכל התל אביבים האמיתיים יושבים בשני וצוחקים על כל הפלצנים.

laife

New member
ואחות קטנה הוא לא ספר טוב

כי הוא של רם אורן. - אני סתם מקנא בתלאביבים -

שאלה מהפרשה

לדברי רשי ``מי מנה..ומספר את *רובע* ישראל-מספר רביעותיהן, זרע היוצא מתשמיש שלהן`` הכי כלל דור המדבר נהיו עקרים? שאם למרות גזירת ``הבן היילוד היאורה תשליכוהו`` הגיעו לכדי 600000 איש, כיצד כעבור 40 שנה, נותרו ס``ה 601730 ?

ואז ?

וכי אינו בנו ? כמדומני אף בממזר, קיים מצות פריה ורביה, ומה גם אם נולד מיחוץ לנישואין. ואיך תסביר שמ70 נפש הגיעו לכדי 603550, ובעודם במדבר לא עלו על 601730

711

New member
אני אוהב את סיגנון הכתיבה שלך

וכמו שאומרים,לא דופק חשבון

למעלה