שירשור שבועייי

שירשור שבועייי

שם: גיל: מין: תמונה אם יש דוגמנית השבוע שלך: דוגמן השבוע שלך: חברת האפנה שעשתה לך את השבוע: סוכנות השבוע:

עונה

שם: אולגה קנדיס גיל: 15 מין: נקבה תמונה אם יש [מצורפת] דוגמנית השבוע שלך: מממ, אין דוגמן השבוע שלך: אנחל חברת האפנה שעשתה לך את השבוע: גריפ עושה לי כל שבוע סוכנות השבוע: יולי

i v g y

New member
אני עונה גם :)

שם: יבגני גיל: 22 מין: זכר דוגמנית השבוע שלך: איגי וקסמן בפרסי המעצבים - עשו לה שמלה סופנית דוגמן השבוע שלך: טל אלון (רנואר) חברת האפנה שעשתה לך את השבוע: לא עשיתי קניות הרבה זמן סוכנות השבוע: .... שבוע טוב לכולם

Adar Azulay

New member
עוונה :]

שם: אדר גיל: 14 וחצי מין: נקבה תמונה אם יש - אין דוגמנית השבוע שלך: בר רפאלי דוגמן השבוע שלך: טל אלון חברת האפנה שעשתה לך את השבוע: קסטרו סוכנות השבוע: יולי

just PolPoll

New member
עונה

שם:פולי גיל:16 מין: פעם בשבוע
.חח.. תמונה אם יש דוגמנית השבוע שלך:בר רפאלי אני מניחה דוגמן השבוע שלך: ג'ורג' חברת האפנה שעשתה לך את השבוע:שווקים בפולין סוכנות השבוע:אפאחת

Ben Dor

New member
אאאאאני =]

שם: מור גיל: 16 מין: נקבההה =] תמונה אם יש....התמונה לא באיכות משהו בכלל...תסלחו לי =] דוגמנית השבוע שלך: אמממ אממממ בר ראפלי?! דוגמן השבוע שלך: עומר ברנע חברת האפנה שעשתה לך את השבוע: פול אנד בר סוכנות השבוע: אמממ יולי!?

למעלה