שירשור שאלות

הדיסק יוצא רשמית ביום ראשון

כמה הוא עולה? אני לא יודעת אבל 50+- הספר יצא למכירה בשבוע הספר... גם אם אין אותו עכשיו בחנויות אני מניחה שהוא כבר השבוע (שנגמר שבוע הספר) הוא כן יגיע לחנויות כמו סטימצקי וכאלה רק בלי חתימות חחח אבל זה אני לא יודעת

שלקוששש

New member
מממ ו...חתימות!?

אני ישיג לבד (אביחיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי)

DoRiNusss GB SP

New member
חחחחחחחחחח אמממ כתבתי משהו

והתפוזבל כתב שאין נושא וכתבתי משהו ארוך אז היתעצבנתי עליו =] מי את את חדשה ?!

שלקוששש

New member
האא...

ולא הבנתי מה את אומרת לי תפוז וזה... לא נורא, ככה זה תפוז על הבוקר (כנראה...) האמת שאני פה כבר שבוע ראיתי לפני שבוע פעם ראשונה את הקפלי כמה אהבה והתאהבתי באביחי (את אדםאני מכירה מאתר הכרויות) ושמעי תכלס, אני לא יודעת בנות כמה הבנות כאן אבל הם מתנהגות ממש כמו ילדות קטנות....

DoRiNusss GB SP

New member
חחחח כן אביחי מאמי כפרעליו

אמממ שמעי אני בפורום הזה 6 חודשים בערך משהו כזה ובשבועיים האלה סיוט לא יודעת מיתקפת העיזיבות הגיעה אלינו שפעם הייה כול כך יפה שאהייתי פה מהבוקר עד הערב פשוט שיגעון ...

שלקוששש

New member
אני פה שבוע וכבר לא נעים לי שבאתי

יש פה בנות... השם ישמור אני צריכה לבקש סליחה על ששמתי הודעה במקום לא נכון!? (אז סליחה שאני לא יודעת לשרשר) ישר מקללות, מדברות שטויות... אני יכולה לבוא ולהגיד להן "שמעו חמודות שלי אני קצת בת 19 שזה אומר שאני יותר גדולה ממכן, תכבדו אותי" ואני יכולה להתבכיין ולהגיד "יו זה היה השבוע הכי עלוב בחיים שלי, באתי לברר משהו ואני רואה שהפורום הזה לא שווה שקל"... אבל זה הכל שטויות! שילכו לבכות לכרית שלהן אם הם מרגישות שלא מתייחסים אליהם יפה... אני לא יודעת אם את יודעת אבל אני בתור פסיכולוגית לעתיד, למדתי שכבן אדם רואה בעיה, הוא בדרך כלל חלק ממנה אז שיעשו טובה וילכו לבדוק מה הבעיה שלהן...

DoRiNusss GB SP

New member
צודקתתתתת תאמת ממש לא יפה

שמישהי חדשה שלא יודעת לשרשר ישר "למההההההההה פתחת שירשור חדש סעמוקקקקקק?????????????!?" כאילו שיוותרו מתישהו הן ילמדו ובאת לא משנה איזה גיל צריך לכבד כול אחד

שלקוששש

New member
את זה בנתיים נראה לי רק אני ואת

יודעות... חחחח בכלל, ביקשתי דרך להשיג את חבריי הלהקה כי אני לומדת להיות מבקרת מוזיקה ולפרוייקט שלי רציתי לראיין אותם, איזה מישהי שאני אפילו לא יודעת מי היא שלחה לי מסר בפרטי שאם אני חושבת להתחיל עם אחד הבחורים שם אז יש לי בעיה חמורה כי הם לא ישימו עליי... א. אני לא צריכה שהם ישימו עליי ב. קודם שתראה אותי אחרכך שתדבר... ממש מצב על הפנים יש פה

DoRiNusss GB SP

New member
מזהה מזהה מזההההה ?

מה הקטע שלה שתתחילי איתם כאילו מה מחר בבוקר תיהייה חברה של כולם בטורות כול אחד שבוע ?! כאילו כולה רצית לראיין אותם! מבקרת מוסיקה אחלה של עיסוק חחחח

שלקוששש

New member
לא יודעת מה הקטע שלה

שמעי, אני לא רוצה לראיין אותם כי וואלה הם הגיים בויז והם נראים פאקינג הורסים, ואני יגיד לך את האמת, אני לא חושבת שכולם שם הורסים (אביחי הוא שילוב של 2 אקסים שלי אז אין מה לדבר אבל עדיין...) אני לא שופטת אותם לפי החיצוניות שלהם אלא לפי היכולות המוזיקליות והבימתיות שלהם (מה שלא הרבה בנות עושות פה כי הן דואגות רק ליופי) ואם מדאיג אותה אם אני יצא עם מישהו מהם, אז הילדה הזאת צריכה ללכת לפסיכולוג, ואם היא תיהיה ממש חמודה, היא תבוא להיות מטופלת שלי, אני יעשה לה הנחה...

DoRiNusss GB SP

New member
ונגיד תצאי איתם

מה סבבה לך את בגיל שלהם את יכולה לעשות והם יכולים לעשות מה שבא להן כנראה שילדות בנות 12 13 שמפנטזות רציני שמחר בבוקר הן יהיו החברות שלהן

DoRiNusss GB SP

New member
חח שמעי בקשר לדיסק כמה דחו אותו

ואיי ואיי כבר בחופש אמרו שהוא יצא בראש השנה עכשיו קלטי מראש השנה עד עכשיו?!!? חיכו המון זמן לדיסק הזה אבל הזמן שווה את זה בטח דיסק מושלם חחח

שלקוששש

New member
....

כן ראיתי שיש פה בנות בנות 12 שמתות שאדם יעשה להם ילד וכבר מתכננות איך הבית שלהם יראה... וואי לי לא היה את כל זה, ואת יודעת, אחרי שאני רואה את כל הדיבורים פה בפורום אני מבינה שאני אף פעם לא הערצתי מישהו באמת.. (וטוב שכך, כי אם הייתי צריכה לדבר ככה על מישהו שאני מעריצה, מצבי לא היה טוב..) ובכלל כל הקטע הזה של "תעשה לי ילד" שניה אני יעשה לך 2 חוץ מזה אם אני בכלל יחשוב על להתחיל עם אחד מהחברים האלה.. אני בטח לא יעשה את זה כי הוא האחד מהגיים בויז או כי הוא יפה... תודה רבה, את הפנטזיות יופי שלי אני שומרת לעצמי... ובקשר לדיסק, שמעי הם מיוצגים ע"י רוברטו שהוא יותר משיש לו צרות, יש לו צרות, אל תשכחי גם שהם בטח עברו המון שינויים בקול ובעבודה שלהם על הדיסק ככה שבטח בגלל זה הוא נדחה.. אבל לא נורא כל עקבה לטובה!

DoRiNusss GB SP

New member
אכן כול מילה במילה

ואיי את יודעת לנסח תשובות יפה כאילו בצורת דיבור ולפעמים זה שאני אומרת הוא בעלי וזה בעלי כול הקטע בצחוק כי אני יודעת שלא רציני שמחר בבוקר הוא יתחתן איתי חחחח למשל לדעתי אני מעריצה אותם מכול הלב ממש כול דבר שהם יעשו אני אקנה כי אני יודעת שהשקיעו לזה ואני מכירה תסוכן המוזר שלהם באמת שלא חסר לו צרות! לדעתי הדבר העיקרי שאני אוהבת אותם זה בגלל הכישרון שירה שלהם ואולי יש כאלה שמיסתכלים הרוב על החצוניות

שלקוששש

New member
...

קודם כל תודה, "ואיי את יודעת לנסח תשובות יפה כאילו בצורת דיבור" אני שמחה שאמרת לי את זה, כי לפעמים אני מרגישה שהשפה שלי היא לא כמו של כולם... אבל המ אני יעשה ככה אני מדברת... את רואה, את מעריצה אמיתית! שמעי אני לא אומרת שהם לא יפים הם יפים מאד וגם מלבישים אותם מאד יפה, ואני באמת חושבת שיופי פותח דלתות ואם הם היו מכוערים לא היה להם המון מעריצות כמו עכשיו אבל אותם בנות בנות 12 13 וכו'... מעריצות אותם רק בגלל שהם יפים (ככה אני רואה את זה לפחות) הנה למשל יש את היום הסתדרות מורים בממדיון אז איזה אחת אמרה לי "יא את תראי את הגיים בויז הם כאלה יפים" הא באמת?! מוכשרים הם לא!? את הקטע הכי חשוב היא לא ידעת להגיד! את יכולה להגיד שהוא וההוא וההוא בעלך, כל עוד את יודעת להגיד את זה בפרופורציה נכונה ואת מודעת לזה שאת צוחקת שאת אומרת את זה. כל הכבוד לך שאת מודעת לכישרון שלהם כי יש להם. שמעי אני לא מעריצה אותם, באמת שלא! ושמעתי עליהם וחשבתי שהם להקה ממוסחרת (אבל אחריי כמה דיבורים הבנתי שהם ממש לא) ואני גם יקנה את הדיסק שלהם וגם את הספר שלהם כי זה מגיע להם שאני יקנה אותו, כי הם לא באמת ממוסחרים כמו כוכב נולד, שישר הפכו להיות שלאגר.. הם, עובדים על עצמם, הם לוקחים חלק בעשייה של כל מה שקורה להם.. רק חבל שרק אני רואה את זה ככה...

DoRiNusss GB SP

New member
צודקת !!

דבר ראשון מישהי שואלת אותי מי אלה הגיים בויז!??! אני אומרת לה להקה מוכשרת ואז הם יפים וכול זה! וזה שהשפה שלך שונה מאחרים להפך זה מאוד יפה, היום כולם מדברים בחיפופים כאלה וממש את צריכה להיות גאה שככה את מדברת ! אבל שמעי לפי דעתי המוזיקה של היום שונה כי למשל כול זמר ששר או כתב שיר ישר משווקים אותו ומוציאים לו קליפים, דיסקים בלי להשקיע ! ובגלל זה אני חושבת שהבויז מאוד משקעים כי אם הם היו מזלזלים בעיסוק שלהם אז היו מוצאים כבר לפחות 2 דיסקים ו4 קליפים אבל הם יודעים איך להשקיע והכול.

למעלה