...
קודם כל תודה, "ואיי את יודעת לנסח תשובות יפה כאילו בצורת דיבור" אני שמחה שאמרת לי את זה, כי לפעמים אני מרגישה שהשפה שלי היא לא כמו של כולם... אבל המ אני יעשה ככה אני מדברת... את רואה, את מעריצה אמיתית! שמעי אני לא אומרת שהם לא יפים הם יפים מאד וגם מלבישים אותם מאד יפה, ואני באמת חושבת שיופי פותח דלתות ואם הם היו מכוערים לא היה להם המון מעריצות כמו עכשיו אבל אותם בנות בנות 12 13 וכו'... מעריצות אותם רק בגלל שהם יפים (ככה אני רואה את זה לפחות) הנה למשל יש את היום הסתדרות מורים בממדיון אז איזה אחת אמרה לי "יא את תראי את הגיים בויז הם כאלה יפים" הא באמת?! מוכשרים הם לא!? את הקטע הכי חשוב היא לא ידעת להגיד! את יכולה להגיד שהוא וההוא וההוא בעלך, כל עוד את יודעת להגיד את זה בפרופורציה נכונה ואת מודעת לזה שאת צוחקת שאת אומרת את זה. כל הכבוד לך שאת מודעת לכישרון שלהם כי יש להם. שמעי אני לא מעריצה אותם, באמת שלא! ושמעתי עליהם וחשבתי שהם להקה ממוסחרת (אבל אחריי כמה דיבורים הבנתי שהם ממש לא) ואני גם יקנה את הדיסק שלהם וגם את הספר שלהם כי זה מגיע להם שאני יקנה אותו, כי הם לא באמת ממוסחרים כמו כוכב נולד, שישר הפכו להיות שלאגר.. הם, עובדים על עצמם, הם לוקחים חלק בעשייה של כל מה שקורה להם.. רק חבל שרק אני רואה את זה ככה...