שירשור שאלות

אם זה בפסטיבל מתגייסים

אז משום מה זה רק למתגייסים חחחח שמז אני מתגייסת

הדיסק כבר יצא בחלק מהמקומות

משום מה לא בכולם ולכן התאריך הרשמי שלו זה יום ראשון אז הוא כבר יהיה בכל החנויות אלה אם כן משהו יתעקב שוב (בללאאאחחסס) בכל מקרה זאת הודעה מההפקה של הלהקה

כנסי מאמי..

אם את רוצה לדעת אליהם פרטים והכל.. כנסי לאתר הרישמי: www.gameboys.co.il כנסי לקליפים ושמעי תשירים שלהם.. כנסי לאתר כתוב לך קליפים.. תילחצי ויהיה כתוב לך כל מיני תילחצי על:יום העצמאותת שווה! יאאה צאו!

Oshri siso

New member
כנסי:)

דבר ראשון נתחיל בזה שלגיימבויז אין ר=ק מעריצות זה... מעריצים:) כן כן יש להם גם בנים נכון פורום!??!!?!??!:) דבר שני הגיימבויז מיהם? הגיימבויז הם להקת הבנים החדשה של ישראל,שקיימת בסביבות שנה הם נבחרו בקפידות מבין יותר מ-1000 מתמודדים{על פי דבריהם} בנושאים הבאים-שירה,ריקוד,ואופי. לבסוף נבחרו חמישה בנים שלדעת אותם הבוחנים היו הכי טובים ומתאימים לאותה להקה שהם בנו. והם אושרי חמי- הצעיר שבחבורה! בן 18 ממושב מאור,סיים י''ב ובקרוב מתגייס ,ניסה להתקבל ל''כוכב נולד 3'' אך נכשל. שרון סנדלר-בן 20 ממושב זיתן והוא ''האופנתי'' של הלהקה,הוא במילים אחרות? הסטייליסט והמלביש. ערן מזור הכט-בן 20{אתמול}מתל אביב, חייל בחיל האוויר ובלהקה צבאית.יש לו גם אח תאום בשם מידן. הוא מוציא אותם תמיד למועדונים וכאלה.. אדם יוסף-הבוגר של הלהקה! בן 23 מפרדסייה הוא ניסה בעבר לעשות אודישנים בכוכב נולד ונכשל. גם הוא היה בלהקה צבאית. אדם הוא ה-bad boy של הלהקה. ואביחי לוי-בן 20 מבאר שבע תמיד עסק בעולם המוזיקה והתאטרון אביחי הוא ה-רומנטיקן של הלהקה. והיה ב''צערי באר שבע'' גם הוא ניסה להתקבל ל'כוכב נולד'' ונכשל. הלהקה שייכת לסוכן''רוברטו בן שושן'' הסוכן שמייצג {כבר לא} את מאיה בוסקילה ואת אגם רודברג. הגיימבויז מאוד מצליחים כיום וביום ראשון יוצא אלבום הבכורה ונחשי מה? את קונה! חחח סתאם מאמי.. וזהו אני חושב שאמרתי את הכול ,ועם לא,החברה פה יוסיפו:) את מוזמנת להעריץ ולהיות איתנו פה בפורום זה אחלה פורום! מקווה שעזרתי:)

litalg06

New member
אאאעעעעעעע אושרייייייי כפרעליייייך

איייייפה אתההההה??!?!!! טוב שלא נעלמת י'מלעון! כשיש יותר בנים מבנות במקום מסוים מדברים בלשון נקבה. כנראה שבשלב מסוים תצטרך להתרגל לזה... XDDDDDDDD
חחח סתם מאמי צווווווווחקים איתך.

Crazy Motek

New member
כנסי מאמי..

ממ.. אושרי [[Oshri siso]] אמר הכל לדעתי.. אני הוסיף לך תמונות כי בטוח ראית אותם מתישהו.. הם מאוד מאוד מפורסמיםם!! ו... מאמי... כנראה את חייה בבועה משלך.. חח סתם.. הינה תמונות.. דרך אגב.. אני גל.. נעים מאוד..
שרון [[נולי, נולנולון, נולון, שרונולי וכו']] =>>>>>>>>>>>>>>>>>>

למעלה