שירשור שאלות

chonkin

New member
שלום :)

דבר ראשון מזל טוב. (ראיתי שיש פה הרבה ימי הולדת גם לופורום וגם לכמה בנות). דבר שני (והעיקרי, שלמעשה בגללו נכנסתי לפורום הזה). ראיתי עכשיובחדשות היום שהגיים בויז היו בכפ"ס, בשבוע הספר. ואנילעזעזאל אומרת לעצמי:"וואייי....אין לי מושג מי הם" אז או שאני חיה בבועה משלי, או שהם פשוט לא מספיק מפורסמים...חחח (בלי להעליב). אז אתן מוכנות בבקשה להסביר לי: מי הם? ממתי הלהקה קיימת? בני כמה הם לעזעזאל? כי ראיתי בטלוויזיה שרוב המעריצות שלהם ממש ממש קטנות. סתם מסקרן אותי לדעת. תודה לעונות :)

סטוקרית

New member
הייי מה קורה? כנסו!

א.התגעגתי! מלא זמן לא הייתי פה אז שלום לכולם! ב.שאלה- ההופעה ב-27.6 תיהיה כניס חופשית?.... תודה לעונים ולא זה לאאאאאאאאא מיותר וגם אם כן-לא אכפת לייי!!!

סטוקרית

New member
כנסו...

לא היה לאיפה לשרשר אז... ראיתי לפני כמה זמן שמישהי העלתה את הפרוספקט של ההופעות להסתרות המורים במימדיון... מישהי יכולה לשים לי פה את הפרוספקט?...

אני צריכה עזרה!!

בנות אז ככה, הרוב פה מכירות אותי, ואולי החדשות לא.. אני הייתי בפורום, אבל עכשיו אני ניכנסת פחות, או שאני רק קוראת הודעות ולא כ"כ מגיבה!! לא הייתי פה המון זמן בגלל המון בעיות!! בעיות אישיות!! עכשיו אני חוזרת אלייכן, ועל ההתחלה אני צריכה לבקש טובה... מישהי יכולה להעלות לי את הפרסומת של הספר זיכרונות שהיה בראש 1? אני אודה לכם מאוד!! הילה

../images/Emo41.gifשאלה חשובהההה../images/Emo41.gif

בשתי הפורומים של הגיים בויז רשמו משהו על דחיית ההופעה מה2.7 ל3.7 פתאום אמרו יש שתי הופעות אחד אירוע סגור אחד פתוח מישהו יכול להסביר לי מה הולך פה?? קניתי ל2.7 אירוע סגור של הסתדרות המורים אז זה נדחה או מה..? מי שתענה תעזור לי מאוד פשוט לא הייתי פה מלא זמן היה ענינים

גילווש

New member
הם קיימים כמעט שנה! ולא כל המעריצות

והמעריצים הם קטנים!! מה עוד את רוצה לדעת?? אהה ויום ראשון יוצא הדיסק. [[=

Baruush

New member
../images/Emo207.gif בנותת כולןן להיכנס!

מי באה מחר לשבוע הספר בת"א? יש סיכוי ענק שאני באה..

אין לי אותו..

זה דף של הימים הסגורים להתסדרות המורים שהם מופיעים שם שזה כולל את ה-2.7 וה-23.8 (בלילה) יכול להיות שיש ימים שהם מופיעים והם פתוחים לקהל הרחב (או סגורים לאירגון אחר)

טוששש

New member
הנה ../images/Emo26.gif

קודם כל אני שמחה שחזרת מאמי
והנה התמונה אם לזה התכוונת...

../images/Emo208.gif

אאאווששררריי שלי !? אני אוהבת אותך המוןןן ! אני מקווה לתת לך עוד נשיקות ומלאאא

למעלה