שירשור שאלונים

עונה..

1. שם? בתאל 2. למה קוראים לך ככה? הבת הבכורה 3. מאיפה בארץ? כפר סבא 4. למה דווקא שם את גרה? מאיפה לי לדעת 5. מה בא לך לעשות עכשיו? לישון 6. ואחריי זה? לאכול 7. ואחרי אחרי זה? לצאת 8. ואחרי אחרי אחרי זה? לא יודעת נראה כבר.. 9. אם הייתי אומרת לך שהגיים בויז מאחורייך מה היית עושה? ברור שמסתובבת 10.את יודעת שאת מכוערת? אם את אומרת 11.סתאאם. את יפה לדעתך? ככה ככה 12.את מי בא לך לחבק עכשיו? את חבר שלי 13.נכון שהשאלון ממש ממש משעמם?לא 14.להעביר נושא? לא 15.בנים זה נושא טוב? כן 16.מה זה "הבחור המושלם" בשבילך?שתמיד יהיה כנה.. 17.תכונות שצריכות להיות בבחור?יפה נאמן ומושלם 18.הדבר הראשון שאת מסתכלת עליוו בבן אדם? הגוף 19.הדבר האחרון שאת מסתכלת עליו בבן אדם? לא יודעת 20.יש לך חבר? כן 21.למה? כי כככה 22.כמה חברים היו לך? 5 23.התנשקת כבר [כאילו צרפתית]? כן 24.את בתולה?כן 25.למה?ככה 26.למה ככה? ככה 27.את אוהבת בנים? כם 28.התאהבת פעם? כן 29.אם כן, איך ההרגשה? יפה 30.את מפחדת מאהבה? לפעמים 31.בכית פעם בגללה? כן 32.מתי בכית לאחרונה? לפני שלוש חודשים 33.נכון שיש לאדם תחת סקסי ביותר? כן 34.חח לא קשורה. מה את עושה? עכשיו במחשב ואחר כך יוצאת 35.את אוהבת מלפלפון מחווץ? לא 36.שחור או לבן-לבן 37.טלוויזיה או מחשב- מחשב 38.שירים שקטים או לא שקטים- שקטים 39.תני לי סיבה או אל תגידי לי- תני לי סיבה 40.ימין או שמאל- ימין 41.חי או מת? ברור שחי 42.טוב זה משעמם זה או זה לאא? לאא 43.מה התחביבים שלך? לצאת לבלות ולדבר בטלפון 44.מה התכנונים שלך להיום? לצאת עם החבר 45.נגמר הרעיון. איך היה? גרוע או גרוע מאוד? נחמד

עונהה...

1. שם?ספיר 2. למה קוראים לך ככה?כי זה שם יפה... 3. מאיפה בארץ?אשקלון 4. למה דווקא שם את גרה?שאליי את ההוריםם שליי.. 5. מה בא לך לעשות עכשיו?ליראותת את שרוןן... 6. ואחריי זה?להיות עם שרוןן 7. ואחרי אחרי זה?לחבקק ולנשקק את שרוןן 8. ואחרי אחרי אחרי זה?שהוא יקחח אותיי איתוו הביתהה.. 9. אם הייתי אומרת לך שהגיים בויז מאחורייך מה היית עושה?מיסתובבתת.. 10. את יודעת שאת מכוערת?חחחח 11. סתאאם. את יפה לדעתך?כןן.. 12.את מי בא לך לחבק עכשיו?שרוןןן 13. נכון שהשאלון ממש ממש משעמם?לאא למהה הואא נחמדד... 14. להעביר נושא?לאא.. 15. בנים זה נושא טוב?כןןן 16. מה זה "הבחור המושלם" בשבילך?שרוןןן 17. תכונות שצריכות להיות בבחור?אמממ רומנטיי סבלניי והכי חשובב שאוהבב אותיי 18. הדבר הראשון שאת מסתכלת עליוו בבן אדם?אם הוא ניראה טובב 19. הדבר האחרון שאת מסתכלת עליו בבן אדם?האופיי.. 20. יש לך חבר?לאא 21. למה?כיי אני לא רוצהה 22. כמה חברים היו לך?אמממ השנהה 2 23. התנשקת כבר [כאילו צרפתית]?כןן 24. את בתולה?כןןן!!! 25. למה?כייי ככה באליי 26. למה ככה?ככהה 27. את אוהבת בנים?כןן מאודד 28. התאהבת פעם?אניי מאוהבתת 29. אם כן, איך ההרגשה?חחח קשהה להסבירר זואת הרגשהה נעימהה שמחממתת את כל הגוףף.. 30. את מפחדת מאהבה?לאא אני מפחדתת מאכזבהה 31. בכית פעם בגללה?כןןן והרבהה 32. מתי בכית לאחרונה?ליפני חודשש בערךך.. 33. נכון שיש לאדם תחת סקסי ביותר?כןןן.. 34. חח לא קשורה. מה את עושה?עונה על השאלוןן החמודד הזה.. 35. את אוהבת מלפלפון מחווץ?לאאא 36. שחור או לבן-לבןן 37. טלוויזיה או מחשב-מחשבב 38. שירים שקטים או לא שקטים-גםם וגםם 39. תני לי סיבה או אל תגידי לי-תני לי סיבהה 40. ימין או שמאל-ימיןן 41. חי או מת?חיי..!!! 42. טוב זה משעמם זה או זה לאא?לאאא 43. מה התחביבים שלך?אממ לשיררר ולהיותת במחשבב...ובפורוםם המקסיםם הזהה.. 44. מה התכנונים שלך להיום?כברר לא יוםם 45. נגמר הרעיון. איך היה? גרוע או גרוע מאוד?לא גרועע ביכלל!!!

למעלה