שירשור קורסים!!

נעם- משטרת הפורום שלנו!../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

למה אני כ"כ אוהבת אותך ילדה? ויש לי שאלה שאני כל הזמן שוכחת לשאול אותך אז תזכירי לי שיש לי משהו לשאול אותך אוקיי?

fresh mishmesh

New member
יופי טופי לך../images/Emo70.gif

אני מקווה שיהיה לך כיף עד השמיים ואל תשכח את כל העצות שנתנו פה לפני כמה זמן... הן מאוד שימושיות...

zander17

New member
דבר ראשון מזל טוב. דבר שני...

היו מיונים ....??? מגניב והכל זה ממש מוקדם יש עוד פול זמן .... התנועה ידועה בלאחר והכל... אבל מגניב... שיהיה לך בסבבה אני כבר אפגוש אותך בבית ספר...

THE sky angel

New member
מנצל"שת שוב!!!

התקבלתי למדמיייייייייייייים!!!!!!!!!!!!!!!!! וכבר שילמתי זאת אומרת שאין דרך חזרה.. :) זה בחוות הנוער הציוני בירושלים, ובתאריכים 8\3-10, ה9 וה10 זה בכיף מדצים- כאילו ישר מהמדמים יוצאים לכיף מדצים בגולן.. :) שיהיהבכיף!

fresh mishmesh

New member
זה לא יכול להיות מה-3 עד ה-10

הכיף מד"צים יהיה בסוף שבוע וגם הקורס מש"צים באותם תאריכים אז זה מה-3 עד ה-9 (כולל הכיף מד"צים... שישבת זה 8-9)

אממ הקורס מדמים 5 ימים ואז .....

ב 9 לחודש נוסעים כולם משם (מהמדמים) לכיף מדצים ארצי קפיש מיש מיש??????

fresh mishmesh

New member
אופס... התכוונתי שטעית שם איפשהו

כי נוסעים ב-8 לכיף מד"צים... הכיף מד"צים הוא שישבת ולא שבת ראשון (ככה אמרו לנו) וה-9 באוגוסט זה כבר יום שבת

מיש מיש כאן מית מית..חח אהבתי

הקשיבי נא אנחנו יוצאים למדמים ב 3-4-5-6-7- באוגוסט...עוד לא הצלחתי להבין מה הבעיה כאן כי ב 8 וב 9 אנחנו בכיף מדצים אז הכל מסתדר לא??

fresh mishmesh

New member
בהודעה הקודמת שלך כתבת שיוצאים לכיף

מד"צים רק ב-9... (ומכאן משתמע שהכיף מד"צים יהיה ב-9-10) ואני תיקנתי אותך ואמרתי שיוצאים ב-8, ולא ב-9

למעלה