שירשור קורסים!!

ויצמן j

New member
אממ...

שילמתי!!! נרשמתי!!! אבל אם יהיו יותר מדי שליליים אז לא אבל ביינתים אני מגיע ואני יהיה מ-ד-"-מ גאאאאאאאאאאאאה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! transformers שולטים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Princess 1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני לגמרי בעד הרעיון ולא מבינה מה הבעיה הגדולה בלשרשר הודעות במקום להציף את הפורום ובטח ובטח שאם כבר יש שרשור על הנושא של ההודעה

fresh mishmesh

New member
אהה טעות- כמובן שהמושב לא משלם

הכל... חלק המועצה וחלק המושב אבל אני בעצמי- כלום...

kedeman

New member
לא! את מעצבנת!

למה את מעצבנת? כי אני בא לשרשר דברים ופתאום השרשור שרציתי להעביר נעלם!!! *מישהו* שרשר אותו לפני :) סתם... מה זה הנטיה הזאת לשכוח את מעיין? לא נתת לה קרדיט על השרשורים, לא על המאמר יש פה שני מנהלים! הקרדיט מגיע למעיין לפחות כמו לי ולפעמים אפילו יותר!

נ ו ם

New member
סתם נראה שאתה פה יותר

וכן, אני מודעת לזה שמעיין בי"ב ושיש לה 3 פורומים לנהל.

מעיין©

New member
זה רק נראה ככה../images/Emo13.gif

אני באמת לא נמצאת פה כמו שהייתי רוצה, אבל לא עובר יום אחד בלי שאני אמצא את הזמן להיכנס לפחות כמה פעמים לפורום ולראות שהכל בסדר
, רק שאני לא מצליחה למצוא את הזמן גם כדי להגיב להכל... אי מרגישה שאני עושה כל מה שאני יכולה בשביל הניהול של הפורום, אני משקיעה את כל הזמן שיש לי, לפעמים זהלא לגמרי מספיק, אבל...זה מה שיש לי לתת

Superchen

New member
זה בגלל ש...

שלמה זה שלמה, הוא מלך והוא דורש יחס חם והשקעה מרובה

Superchen

New member
לא עבדים../images/Emo35.gif

הוא גורם לנו לעשות דברים מטורפים.. כמו ללכת לאיבוד ולהגיע לוולפסון.. נכון מעיין
סתם נו.. הבטחתי שאני לא אצחק עלייך

Superchen

New member
אהה, כן../images/Emo35.gif

חבל שלא יהיה לך איך לחזור היום מהבגרות...

fresh mishmesh

New member
מי את/ה, מאיפה את/ה?

אצלנו בפורום נהוג להציג את עצמך............ (כמה זקן זה נשמע?)

נ ו ם

New member
ונהוג גם לשרשר../images/Emo70.gif

במיוחד כשיש שרשור "קורסים".

Princess 1

New member
חחחחח

גמני רציתי להעיר אבל ידעתי שאת תעירי במקומי
וכבר אני סתם יתעצבן כשאחת מתוך כל 5 הודעות שלי "נזיפה" בחברי פורום שלא יכולים לעמוד בפיתוי של לפתוח הודעה חדשה ולא מסוגלים לשרשר אוף כאילו זה כלכך מסובך?

למעלה