שירשור קורסים!!

השוואת מחירים...

קיבלתי הודעה שאני יוצא למש"צים
לצורן זה עולה 550 שקל החניך ו550 המועצה כמה אצלכם? (סתם שיהיה על מה לבכות)

נ ו ם

New member
אוף למה לא לשרשר למה???

נראה לי הגיע הזמן שתקראי (וכל שאר המצתרפים גם) את המאמר ששי כתב על השימוש בפורום.

Darewolf

New member
כתוב שזה מה-3 עד ה-8 !!

האממ.. שזה אומר שהכיף מדצים לא חלק מזה אני מבינה? אה כן .. זאת שרון ..

kedeman

New member
לא כועסים ../images/Emo39.gif

פעם באה תדעי לשרשר... בינתיים אני אשתדל לעשות את זה עוד מעט..... כל יום לומדים משהו חדש :) ד"א מגיע למעיין לא פחות ואפילו יותר קרדיט על המאמר

נ ו ם

New member
סלחתי

ותודה לשי שמאגד הודעות קשורות יחדיו לשרשור אחד.

שלום בר...

אז נכון, זה באמת הקורס הכי שווה... אבל אם אני לא טועה אין לנו מושג מי את... אז בואי תציגי את עצמך(שם+מועצה+תפקיד תנועתי+מושב+חיה שמתחילה באות ה-1 של השם שלך...)

Princess 1

New member
אני באה למשצ"ים

אני סלעית מהערבה וגם הילה באה לאלו ממכם שיודעים מי היא אנחנו מקימות את מעצמת עידן שמה המשצ"ים השנה הולך להיות ממש ממש פצצה

שקסי

New member
בר'וש!!!!!!!!

מתוקה שלי!! אהובתי!!! מה שלומך יא ילדה מגניבה בפיתה שכמוך!! אני ברגעים אילו שילמי את הכסף למשצים!!! כן כן אני באה!! וגם זהר ולילכי ודניאל ודפנה וליטל ועדי שחק ואוהדי ושאגי אולי -אנחנו ניהיה אימפריית 13 בעיצומה!!! בר זאת אחת משהו בומבה מעדי ביזרעאל!(כן כן היא גרה בעדי!!) היא הייתה חברה 13 למדמים 2002!!!ומה עוד יש לספר עליה...היא הייתה חברה בפורום כבר!היא בכלל לא חדשה! ואני אוהבת אותה נורא!!

THE sky angel

New member
לא למשצים אבל למדמי"ם.. :)

אנחנו משלמים 400 שקל, המושב 350, והמתנ"ס 300...

fresh mishmesh

New member
הכי זול זה פה../images/Emo70.gif... ../images/Emo6.gif

אני משלמת 0 שקלים חדשים שלמים על הקורס מש"צים למה
כי המושב משלם עלי הכל, בתנאי שאני מתחייבת להיות מש"צית (ובמקרה שלי זה גם להדריך) במשך שנה שלמה... מה הבעיה?.... אם עשיתי את זה כבר 3 שנים, מה זו כבר עוד שנה...?

just stav

New member
אצלנו...

חניך- 468 מושב- 468 מועצה- 234 איך זה שבסה"כ לב השרון משלמים יותר מצורן? זה לא אמור להיות סכום אחיד?

למעלה