שירשור צחוקים!!!!

BShenB

New member
הצחוק שלי זה משהו קצת מפחיד ת'אמת..

כשאני צוחקת אז זה מכל הלב עם כל הפה מוחאת כפיים עוברת בכל המקומות בבית
.. תשוט נקרעת..
והכי מפחיד זה כשמצחיקים אותי כשאני בדיוק שותה, כי אם המים היו קודם בתוך הפה תהיו בטוחות שבאותו רגע הם כבר בחוץ....
חחח לפעמים זה משהו בלי קול ובלי אוויר...ולפעמים זה כמו התקף אסטמה שלא נדע... ואני לוקחת את המשפט "אני על הרצפה מרוב צחוק" יותר מדי ברצינות למה כשאני נקרעת אני עדיין יושבת אבל כבר לא על הכיסא...חחחח
וצחוק וירטואלי זה חחחחחחחחחחחחחחח.... כמה מפתיע....
אין ליאורי איזה רעיונות יש לך את הורגת....

sivanick

New member
שמעו משו מצחיק על צחוק...

פעם אחץ אני חברה שלי ואחותה שהיא קטנעה ממנו בשנה טיילנו לתומנו וחברה שלי אמרה משו מצחיק, ממש מצחיק שאחותה נשפכה מצחוק בגללו הבעיה היא שבאותו רגע אחותה שתתה שקית שוקו ובגלל הצחוק השוקו יצא לה מהאף
חחחחחחחחחחחחחח זה היה כזה מצחיק איך הוא נזל לה מהאף חחחחחח זה אחד הדברים הכי מצחיקים שראיתי בחיים שלי!!!!

NarihS

New member
גם לי יש סיפור מצחיק!

חחח הדורשים צומי חחח :) הקיצר, אחותי הכינה עוגה, ואני באה ואני שואלת אותה, תגידי איזה עוגה את מכינה? ושאלתי אותה את זה בדיוק ברגע שבו היא שפכה רוטב שוקולד על העוגה חחחחח ולא שמתי לב, באמת שאלתי אותה ברצינות ואז היא הסתכלה עלי במבט מצחיק כזה... טוב אולי זה לא נשמע הכי מצחיק שיש, אבל זה באמת היה מצחיק באותו רגע, ואל תחשבו שזה הסיפור הכי מצחיק שקרה לי! כי זה ממש לא! פשוט בדיוק חשבתי על זה כי עזרתי לאמא שלי להכין עוגה! :)

sivanick

New member
טוב מצטערת אם ההודעה עולה

פעמיים כי ההודעות שלי לא מתקבלות ואח"כ פתאום הן מופיעות... אז כן שוקו יכול לצאת מהאף אני הייתי עדה לזה
כי שהיא צחקה השוקו היה לה עוד בפה והיא בלעה את זה בכוח ולא יודעת איך להסביר אבל זה יכול לקרות וכמה שזה נשמע מגעיל במציאות זה כזה מצחיק יואו אני נזכרת בזה ואני על הרצפה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה