שירשור צחוקים!!!!

LiOr CaRtEr

New member
שירשור צחוקים!!!!

זה הצחוק שלי: חיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחי!!!!!!!!!!!!!!!1 הצחוק הווירטואלי שלי: פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תמשיכווווווווווווווווווווווו!

Miss Kitty

New member
חחחחחחחח../images/Emo6.gif

הרסת אותי
הצחוק שלי: חחחחחחחחחחחחחחחחהההה! או משהו כזה
הצחוק הוויראולי: חחחחחחחחחחחחחח

LiOr CaRtEr

New member
../images/Emo13.gif

הרסתי במובן הטוב של המילה, כן??? חח אני שמחה.. אני רק לא מבינה למה אין פה כבר 100,000 הודעות על צחוק?! באמת שזה לא מובן לי! מה, רק עם חרמנות אתן מגיבות!? באמת שאני מאוכזבת.. !!!

sivanick

New member
טוב אז הנה שלי:

צחוק אמיתי כשאני ממש נקרעת מצחוק קשה לתאר את זה פה זה משו רעשני כזה חברות שלי צוחקות רק בגלל הצחוק שלי אני אנסה לכתוב את זה: אי אי אי אי אי...:) וצחוק וירטואלי זה: חחחחחחח =)

mya 6

New member
:)))))

צחוק שלי מלווה בתנועות סיבוביות של פלג הגוף העליון.. אחותי מקניטה אותי וקוראת לי סביבון.... צחוק שלי :אהההההההההה חחחחחחחח פחחחחח אהההההההה בקול רם מאוד... צחוק וורטואלי: :)))))))))))

backstreet girl

New member
../images/Emo6.gif

כשאני צוחקת רגיל זה אה אה אה אה אבל כשאני נקרעת ממשהו וצוחקת באופן מחורפן (שאגב זה קורה הרבה...), אני צוחקת בלי קול כי כבר נגמרת לי הנשימה...

bshainb

New member
אצלי..

שאני צוחקת באמת אז באמת שאי אפשר להדגים את זה כאן אבל כולם אומרים שיש לי צחוק מתגלגל וצחוק וירטואלי זה אכן הפרצוף הזה
אין אני לא יודעת למה התאהבתי בפרצופים

airgirl

New member
אצלי:

קשה לתאר את הצחוק האמיתי שלי... לפעמים זה משהו דומה ל"חחיחיחיחי" ולפעמים זה "חהחהחהחהחהחהחהחה"(רוב הפעמים זה חהחה עם תנועות! חח) תלוי אם אני נקרעת או לא... והצחוק הוירטואלי שלי הוא: חחחחחחחחחחחחחחח, לול וגם לפעמים הפרצוף הזה
חחחחחחחחחחח השירשור הזה הרס אותי!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

airgirl

New member
שכחתי להוסיף..

אני גם לפעמים צוחקת בלי קול...אבל ממש קשה לתאר אותי נקרעת...

LiOr CaRtEr

New member
תודה=) התאמצנו!!!

טוב אני לא באמת צוחקת ב: חיחיחי.. זה הווידוי שלי.. כשאני נקרעת אני נהיית וויברטור אנושי.. אז.. אם אנשים נוגעים בי באותו זמן זה פאן להם.. ואני גם מאלה שבשלב מסוים אין להם אוויר וזה בלי קול - אבל יש חריקות כאלה מידי פעם פחחחח... זה נחמד=) איי איי איי.. לצחוק זה כייף=) צריך לעשות את זה לעיתים יותר קרובות. צחחחחחחחחחחחוווווווווקקקקקקקקיםםםםםםם!!!!!!!!

NarihS

New member
לדעתי...

לבריטני יש את הצחוק הכי מצחיק ששמעתי וואי אני נקרעת כל פעם מחדש ממנה.. יש לה צחוק כזה שכששומעים אותו חייבים לצחוק.. יש לי גם כמה חברות כאלה.. חח איך אני אוהבת שפשוט הצחוק עצמו מצחיק.. זדה כזה מגניב.. אפשר לא לדעת על מה הבנאדם מוחק, אבל רק אתה רואה אותו וכבר נקרעים חחח אז.. לא ממש שמעתי את ניק צוחק, בעיקר מחייך אז אין לי כל כך מה לשפוט, אבל הצחוק של בריטני כזה קורע.. יא אני פשוט מתה עליה..

airgirl

New member
חחחחח!!

גם לי יש כמה חברות שכששומעים אותם צוחקות מתחילים להיקרע!!

sivanick

New member
וואי שמעתי פעם את ניק נקרע ב...

trl יש לו צחוק מצחיק גם רעשני כזה אי אי אי כזה והוא מתכופף כשהוא צוחק יעני צוחק עם כל הגוף =) ונכון הצחוק של בריטני אז באמת יש לה צחוק מצחיק וואי בקרוסרודס נקרעתי רק מהצחוק שלה יש לה את הצחוק הכי חמוד בעולם!

NarihS

New member
חחח צודקת!

וגם בקשר לניק.. פשוט שכחתי מהקטע הזה..

LiOr CaRtEr

New member
לא לא לא לא לא לא לא לא!

שמעו זה לא בסדר. הכנו שרשור, זה לא בסדר. אני מצפה ל-10 הודעות בדקה בשירשור הזה, שיציפו את הפורום, ולא יהיו לנו 8 דפים פעילים - אלא 20! ולא איכפת לי פה ממתכונו ובגרויות! תאמינו לי, גם אני עסוקה. גם לי יש 10 בגרויות השנה. גם אני לומדת נהיגה, גם אני צריכה לעשות תיאוריה, גם אני צריכה לחזור הבייתה להאכיל את הילדים, לשכב עם הבעל, עם האישה, עם העוזרת, עם הגנן, עם הגננת, עם הרצפה, ובסופו של דבר - על המיטה! אבל בכל זאת, אני מוצאת זמן להשקיע השירשור צחוק! והאם זאת טירחה בשבילי!? לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טוב.. קיצור הבנתן את הפואנטה.. חחח תציפוווווווווו!!!

airgirl

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

קרעת אותי ליאורי!!! ללללללללווווווווווווווווולללללללללללל

vashla

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

hadasrulez

New member
../images/Emo13.gif

חברות שלי אומרות שאני צוחקת כמו כלב דרוס.. או שזה בעצם צפרדע?? מממ אין לי מושג.. שאני ממש ממ שמתפקעת אני נופלת על הרצפה ומתפקעת מצחוק בלי קול
צחוק ווירטואלי: חחחחחחחחחחחחחחחחחח או פחחחחחח או פההה חהההההההההההה

למעלה