שירשור צומי!

noagdfan

New member
תודה ../images/Emo9.gif

אנשים, סיימתי את כל השאלות. עכשיו נשאר לי רק החיבור!
בחיי, איזה חפירות הבאתי באינטרנט. שווה גם אם אני לא אבחר, אני מרגישה שלמדתי כמו שלא למדתי בחיים שלי! למרות שיש לי ביטחון, אני מאמינה שאני אתקבל
מחר מבחן בלשון. ממממ.. אוף. טוב לא נורא, אחרי מחר הוא יעבור. בהצלחה לי

chuchi46

New member
בהצלחה מחר בלשון../images/Emo42.gif

יש לי מחר מבחן 100 מושגים במורשת דמוקרטיה וציונות... למקדים של ה100 מושגים הגעתי בלי להתכונן והוצאתי 96 D: אוף אצלינו היה אמור להיות לפני שבוע מבחן באנגלית וחרשתי גם עם מורה פרטית והכל ואז רק ביום של המבחן הודיעו לנו שהוא נידחה להיום, והיום קרה בדיוק אותו הדבר~! זה ממש מעצבן אותי כבר כל הקטע הזה... הרי המורים ידעו שהוא ידחה לפחות יום קודם אז לזה הם נותנים לנו לחרוש בשביל כלום? למה הם לא מודיעים? אל תתיחסו... אני עצבנית עכשיו בגלל זה

chuchi46

New member
זה המקום להשוויץ^.^

*צומי* כיף לך! כמה גאונים יש פה >>; מקווה שאני לא אשבור את הרצף עם המבחן במתמטיקה! עם טיפת מזל נקבל את הציונים ביום רביעי, תאחלו לי הצלחה! ואת אלופה, באיזה מקצוע?

כול הכבוד!

התחלתם לדבר על מתמטיקה ועל כמה הציונים שלכם טובים-שלי הכי גרועים במתמטיקה-מה שהסבירו במיכא"ל לא כזה עזר לי ואני שונאת כול מה שקשור בזה-אני 5 יחידות אבל עם ממוצע 60-אוף בחטיבה היה לי כ"כ טוב! מעצבן... וכיף למי שטוב לו במתמטיקה!

chuchi46

New member
אממ... אולי תנסי לקחת מורה פרטית

או משו... אני מקווה שזה יעזור

coritz

New member
=]

קיבלתייי 100 בעבודה באנגלית ב5 יח'!!!!!! איזה שולטת אני אההה??

AlmogT4

New member
ברור שולטת ../images/Emo8.gif

כל הכבוד, גם אני ב-5 יחידות, ובכלל אנגלית זה המקצוע האהוב עליי בהצלחה בשאר הדברים אני בטוח שגם בהם תוציאי ציונים נהדרים

chuchi46

New member
שולטתתתתתתת../images/Emo9.gif

בהחלט שולטת =] הלוואי עלי *-* XD גמני ב5 יחידות ואני לא מתקרבת ל100! תשמרי על זה

12111 מיכל

New member
קיבלתי ציוני ביניים

לשון 95 ספרות 95 תנ'ך 85 הסטוריה 90 אנגלית 93 מתמטיקה 70 ערבית 95 פיסיקה 73
ביולוגיה 90 חנוך גופני בנות 75 (בגלל שלא עשיתי איזה מבחן) שלח 90 תעבורה 100 חינוך 100 התקבלתי למגמה מדעית יופי לי

AlmogT4

New member
יפה מאוד מיכל ../images/Emo13.gif

ציונים נהדרים ! כל הכבוד

chuchi46

New member
ציונים מעולים ../images/Emo13.gif

את צריכה להיות גאה בעצמך
מגמה מדעית? הגאונות שוטפת את הפורום >>;

למעלה