יש לי כמה דברים...
ובאמת שירשרת אותו בזמן! חחח קודם כול היה לי משחק כדורסל לפני יומיים והפסדנו-אבל זה לא משנה-היא שמה אותי כמעט חצי משחק-ובשבילי זה ממש יפה..אז זה לגבי הכדורסל. וסתם משהו על הלב-דיברנו אתמול עם ידיד שלי שיחה כזו מעמיקה-מהשיחות נפש האלו-והוא גם אמר לי משהו-הוא אמר לי שיש איזה שתי ילדים- הוא לא הזכיר שמות אבל בשביל הצחוק קראתי להם אביבי וצמח, בקיצור אז הם ועוד כמה דיברו וזה...ואביבי, ככה הוא אמר, היא דיי חברה שלי וגם חברה שלו אז הם אמרו שאני מדברת הרבה ושיש דברים שאני מספרת שלא מעניינים אותם. והיה פעם אחת שהם כזה דיברו בקבוצה-ואני באתי וסיפרתי להם משהו-וראיתי שהם לא הגיבו והלכתי-ככה הוא סיפר לי שאביבי סיפרה לו. עכשיו-יש לי כמה בעיות, קודם כול אני החלטתי [לפי דעתי] שהכי טוב זה פשוט להישאר עצמך-אם הם לא אוהבים אותך אז בעיות שלהם... וישנה בעיה של-עכשיו כול פעם שאני אדבר עם מישהו בב"ס אז אני אחשוב מה לומר לו ומה לא. פשוט ידיד שלי אמר לי שאולי במקום ישר לגשת לאנשים ולהתחיל לספר להם אני אעשה את זה בתיזמון אחר-או משהו כזה...וזה דיי מעצבן-כי מצד אחד אני לא רוצה שישנו אותי בקטע הזה כי אני גם לא חושבת ככה-אני חושבת שאם היה לי משחק ולמחרת אני רוצה לספר לחברה שלי [נגיד אביבי] אז אני לא אחכה שהיא תיגש אליי או שאני אחכה שלא ניהיה לבד-זה טיפשי-אני מסכימה עם הקטע שלא צריך להנחית את זה ישר על אנשים..אבל בכול זאת... אז הוא ממש ככה הפיל את זה עליי-ומה אני אמורה לעשות עם זה? כאילו סבבה-אתה ידיד טוב ואמרת לי-אבל עכשיו מה אני יעשה עם זה? מה הייתם עושים במקומי? [סליחה שאני מפילה עליכם בזמן האחרון בעיות כאלו ואחרות] -והנה משהו שונה לסיום-מחר אני מסיימת את מיכא"ל! אוף...כ"כ רוצה/לא רוצה שיגיע מחר..../: טוב-אם מישהוא יענה לי על זה-אודה לו מראש! תודה! ובהצלחה בחידון על גרמניה! זה ממש יפה כול הקטע\!