שירשור פרק 99!!

dollzy

New member
שירשור פרק 99!!

הגענו ל99 מאמינים!!!!!!!!!! איך אומרים "הזמן עובר מהר שנהנים!" אז צפייה מהנה..!

Rioter

New member
היה לי יום לא נחמד O_O

*רואה השמינייה* הפיקאצ'ו כזה קורע!

KiShKooSh

New member
נראה לי הבנתי את העיקרון של פיקאצ'ו

הוא מחשמל אותה עם הבאזר, אז בגלל זה הוא התחפש לפיקאצ'ו(סגול, אבל פיקאצ'ו) איזה הומור מעוות

../images/Emo2.gifניצן היא השתולה../images/Emo2.gif

או שזו איה
יאווו
שוב פרק בלי מיקה

../images/Emo26.gif

לינה ורותם לא נראה לי השתולות הם סתם שליחות של סקורפיו.. השתולה אמורה להיות מישהי מהשמיניה, והיום המסכות החזיקו LSR ואמרו שהם ילכו אל השתולה בשביל לבדוק משהו כנראה שזו ניצן והם בודקים אם יש לה למדא...

שכטרון

New member
מה?...../images/Emo3.gif

אבנר, דדי ודגנית בדקו את ניצן, והמסכות בכלל לא אמרו כלום על השתולה בסצנה הזאת [לפחות לא משהו שאני שמעתי].

segalben7

New member
אוףףףף...

הייתי בטוח שמהיום כולם יבינו שאיה השתולה... היום לובשים המסכות אמרו שהם יילכו לדבר עם השתולה ואחרי זה הם הלכו לאיה!!! והשתולה היא אחת מהשמינייה וניצן תצטרף רק מחר!!! ובחר כבר את השתולה ממזמן!!!!!!!!!!!!!!

Cindy Campbell

New member
כן... מחר ה- 100../images/Emo13.gif../images/Emo135.gif

מסכנה איה, אבל זה יפה שהיא מתעקשת
איזה נחמד זה שניצן תהיה בשמינייה
, אהל זה היה צפוי... דגנית צריכה לספר לשלומיק על בן בן, אי אפשר ככה, הוא אבא שלו
ואבנר קרא אותי בקטע של "אני אבא מגניב"
. לינה ומולי
דניאל
ניני

onn11

New member
OMG!!! מה זה?!

קודם כל,איה מטומטמת שהיא לא מקשיבה לו,כי אם היא תקשיב לו,היא תצא מזה בחיים. לא נעים לי להגיד אבל-בפרק הזה יצאה וואחד דבילית. ואני בטוח עכשיו ב-1000.1% שמולי הוא אחד מהמסכות. כי הוא נישק טבעת של סקורפיו,לקח את ה-LSR לאיה והיא (הדיבילית) שברה את זה. והוא נתן לה 3 (!!!) מכות חשמל!!! ציון:9 און.

mickeyc19

New member
נו באמת...

יש למישהו עוד ספק שזה מולי? ואגב למרות עיוות הקול אפשר עדיין לשמוע שזה קולו של מולי, אז פה מש אין ספק

ny22

New member
מנהל
אני לא אמרתי שזה לא מולי. רק אמרתי

שלא רואו אותו אישית לוקח LSR...

KiShKooSh

New member
../images/Emo4.gif.. דבילית?

היא לא מודעת לכוחות שלהם, והיא חיה במדבר חודש... היא ממש הולכת להאמין לאיש שיכול לחשמל אותה עם מסכה של פיקאצ'ו
... וברור שמולי הוא בסקורפיו, זה כבר היה ברור לכל הדעות

dollzy

New member
צודקת..

אם איש היה מדבר אלי ועוד שיש לו מסכה של פיקאצ'ו על הראש.. לא נראה לי שאני כל כך אקשיב לו..

למעלה