שירשור פרק 305

Shir cp

New member
שירשור פרק 305

תגידו....הבנתם מה איב סיפרה לשואיס, בנוגע לאימא שלה? אני לא הבנתי ת'קטע....

איב שיקרה להם

בנוגע למה ששרידן אמרה בהיפנוזה כי היא פוחדת שיוודע לטיסי ולבנותיה על העבר והיא גם לא רוצה להרוס לשואיס את הסיכוי להיות ביחד, אז היא המציאה ששרידן מרגישה אשמה בקשר למוות של אמא שלה ולכן יש לה סיוטים בדיוק כמו שג'וליאן ואליסטר אמרו לה כל השנים שהיא הרגה מישהו. איב בעצם אומרת ששרידן לא הרגה אף אחד, אלא זהו פרי דמיונה.

ובקשר לפרק

אוף, לא הייתה התקדמות בעלילת גוון-אית'ן-תרזה, תמיד יש את ההפרעות המעצבנות האלו. כשטימי וטאביתה היו במחסן- טימי זמזם את שיר הנושא של תשוקות

I n n u e n d o

New member
כןןןןןןןןןןןןןןן

איזה ענק זה היה ענקקקקקקקקקק ענקקקקקקקקקקקק ענקקקקקקקקקקקקקק טימי הזה קורע אותי כל פעם מחדש אני ממש מאוהבת בו

crazystav

New member
תגובות הפרק!

מזה החרטה ברטה הזאתי שאיב מספרת ללואיס ושרידן! אם זה היה נכון אז היא הייתה אומרת להם קודם......... הם באמת מספיק פגרים להאמין לזה??? כאילו מה קורה פה???? איזה מאמי גוליאןןןןןןןןןן חחחחח איך הוא ניסה להשתחרר...... שמתם לב שקיצרו את השיר של תשוקות במלא זמן???? אוףףףףףףףףף למה??? איזה מעצבנים!! תגידו לי אם סיטואציה נמשכה כל כך הרבה זמן אי פעם בהרמוני עם איתן גוון ותרזה! כאילו תחליפו בגדים.... נמאס! יאללה איתן תגיד כבר גוון ותרזה יאללה יאללה יאללה! טוב אל תשחכו לראות מחר תשוקות כי מחר הוא סוף סוף מתוודה.........(זה מה שהיה כתוב)! אז קיצר פרק שלא נראה לי שזז לשום מקום אבל לא נורא.... אופה מיגל אתה בלי חולצה אההה?!?! קייייייי
אני לא יכולה יותר עם צ'ריטיות הזאת של קיי! שיחליפו אותה כברר! בעעע..... נו אין עוד הרבה זמן אז לא נורא! חבל שקיצרו את השיר
שרשרו תגובות שלכם

I n n u e n d o

New member
חייייייייייייייייייייייי

ראיתם איך טימי דיקלם את השיר פתיחה
איך נקרעתי

Shir cp

New member
טמטים...

|הדגדש| ת'אמת לא שמתי
שהוא דיקלם את השיר...

python 4

New member
זו טאבי

היה את זה פעם בשרשור 'זהה את הילדון'. היה פרק חביב מאוד!

python 4

New member
ישנת מתשע עד חמש?

אני ישנתי משבע עד עשר בבוקר, והספקתי לראות את הש"ח של ימ"ח וצ'וקות מיום חמישי. מה היה היום? צ'רי פקדה על טאביטימי לאסוף זרדים, ותוך כדי טימי התחיל לזמזם את המנגינה של צ'וקות, וזה היה מצחיק. טאבי שאלה אותו "מה אתה שר לך שם?" בכלל היו קטעי טאביטימי מצחיקים. זהו. צ'רי דאגה שמיגל יכנס למחסן, היא הכניסה את הזרדים פנימה והם נהפכו לנחשים ארסיים. ברגע האחרון גם קיי נכנסה למחסן כדי "לעזור" למיגל לחפש שם משהו. אה, והיא אמרה לו "מיגל, ממש חם פה, אולי תוריד חולצה?" והוא הוריד, וגם לי נעשה חם. אז כרגע הם כלואים במחסן עם הנחשים. בגזרת תרזה/אית'ן/גוון/רבקה - שום דבר לא קרה. רבקה האשימה את תרי שהיא מנסה לכפות את עצמה על אית'ן, תרי/אייבי/גוון הכחישו, אית'ן ניסה לגלות לכולם שהוא אוהב את תרי, אך הוא לא הספיק כי גוון קיבלה טלפון שאבא שלה עבר התקף לב ועזבה יחד עם רבקה. לואיס עצר את ג'ולי, והוא בא לעצור גם את שרי באשמת הרצח של אבא שלו, כשאיב החליטה פתאום לשקר להם, ואמרה לכולם ששרי למעשה לא אמרה בהיפנוזה שהיא רצחה את מרטין, אלא שזה היה סיוט אחד גדול. זהו.

פיית'ון את מ-ל-ך אני מורידה בפנייך

מה שתרצה כי אין עליי כובע. מזל שפיספסתי את הפרק ככה לא נאלצתי לראות את מיגל בלי חולצה

מה לעשות מיגל פשוט לא עושה לי את זה

אבל לעומתו יוסי מיוסי וטירן(האקדמיה לצחוק) כן עושה לי את זה מישהו ראה את הקטע שלהם בגמר? איזה סקסי הוא עם חוטני פיל איך רציתי להיות החוטני באותו רגע

למעלה