שירשור פרק 305

הפרק היומי ../images/Emo12.gif (../images/Emo58.gif)

אמממ אני כמו קיי פוחדת מוות מנחשים וממש לא ראיתי את הקטעים האלה! בעעעע אני מקווה שזה יגמר מהר! אני חושבת ששרידן ולואיס עכשיו יהיו בסדר עד שיגלו את האמת... אבל לא הבנתי איך הם יהיו ביחד אם היא רצחה אותו אבל מצד שני, אתם אומרקים הוא יחזור אז לא הגיוני משהו - את מי היא רצחה אם בכלל רצחה???

Shir cp

New member
תאריכי לידה של שחקני "תשוקות"

יאללה ילדודס שלי, שרשרו פה את תאריכי לידה של שחקני "תשוקות" ה100ממים !!!

LauraLF

New member
לא..לינדזי ב-14 לאפריל....

מקנזי(שרידן) ב-26 לאפריל גאלן(לואיס) - 13 לפברואר ליזה(גוון) - מתישהו בפברואר...נראה לי 23..לא בטוחה

Shir cp

New member
התאריך של גאלן לא משו נחמד...

יש כאלה אומרים שהתאריך 13 ל-2 הוא יום של רוחות רפאים
לא משו שאני כל כך מאמינה בו ואני בטוחה שגם אתם לא.....

Shir cp

New member
../images/Emo20.gif פרק 307 ../images/Emo20.gif

שרשרו לפה כל מה שאתם רוצים להגיד על הפרק שעוד מעט יעלה על מסכנו
..... מקווה שתהנו....

בייגעלי

New member
איזה פרק!

יאאאא שואיס היו כ"כ חמודים וזה וזה
אבל כזה שלואיס אמר אני אקרע לגזרים את מי שהרג את אבא שלי... והיא אמרה איזה מזל שזה לא אני ואני כזה אמרתי לעצמי: זאת כן את!!! [
בסוף זה לא יהיה היא נכון
] וגם אית'ן ותרזה היו חמודיםםםם
אבל מסכנה תרזה מה גוון תעשה לה שהיא תגלה... גוון כזאת זונה עיוורת!!! וטאביטימי גם היו חמודים... וצ'ריטי!!!! חהחהחהחהחהחחהחה
אבל אם הם היו נותנים לה לדבר רק בקול יותר רשע ופחות תמים ולא בקול של השד זה היה יותר מאגניב..... ומיגל - אוחחחחחחח איזה דפוווווווק יא אללה כאילו הבנו שאתה חולה/חי/מת/בריא על צ'ריטי וזה אבל כמה פעמים אפשר להגיד!! חההההה מסכנה קיי2 [שלא יודעת לשחק והיא צורחת כמו איזה תרנגולת] איך היא באה לנשק אותו והוא כזה: צ'ריטי! חחחחח פרק מצחיק!

../images/Emo6.gifבאמת פרק מצחיק...

שמתם
שטיסי חזר אחרי הרבה זמן שלא ראו אותו
למה הוא תמיד עצבני ואלים
הוא עולה לי על העצבים

../images/Emo20.gifכן באמת היה פרק מדהים היום!!!../images/Emo20.gif

אהבתי היום את תריתן ושואיס הם היו מזה חמודים!!!!!!!! חוצמזה כמו בייגעלי שאמרה שקיי 2 ממש מעצבנת אבל הכי אהבתי את הייבוש שמיגל נתן לה שהיא בא לנשק אותו והוא יש אמר צ'ירטי ורץ אליה הסוף של שואיס בפרק לא היה משו מיוחד אבל של תריתן מאוווווווד וכמו כן מסכנה מאוד תרזה אם גוון תגלה שהיא אוהבת את איתן...

למעלה