שירשור פרק 17

LA Pricesa

New member
לגבי המשקפיים..

זה פשוט דעה קדומה.. או שפשוט הם חושבים שזה נראה יותר חנון אבל זה לא.. חח

היה פרק יפה../images/Emo6.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

אני רוצה את החולצה של מרטין
כל כך רואים שהקעקוע הזה לא אמיתי
והקטע הזה עם פרנקו ורוסיו ממש נמאס=/ ניקו פשוט הרג אותי מצחוק שהוא אמר לפלור את מקנא, את מקנא איך הוא רקד
הקונה הזה כל כך מושלם, אני אוהבת אותו
האווריסטו הזה כל כך מעצבן
מזה מהדבר הזה שמללה הייתה מולו? פרק יפה

uoston

New member
אוקי../images/Emo70.gif פלור ממש מעצבנת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה הבעיות של האישה הזאת?!?!?!!?!?!?!? ומאזה הפורנו הזה!?!?!?!?!? יוו פלור פשוט מעצבנת מה זו ההיתנהגיות האלה????(במשרד) מקסימו פשוט חתיך!!!!!!!!!!!!!!!!
תגידו הקטע שכאב לה שניקו וכולם באו לומר לה מה היא מצוטטת זה באמת??כי היא נתקעה פעמיים..??
נופר צודקת לחלוטין!!!!!! אבל בסך הכל נהנתי מאאוד מהפרק!!!!
מחכה ומצפה לפרק הבא!!!

The Phonix

New member
../images/Emo106.gifמרטין=../images/Emo66.gif../images/Emo6.gif

אוי נקרעתי מצחוק בקטעים עם מרטין, זה פשוט ק-ו-ר-ע
טוב פרק יפה...

Romibz

New member
פרק נחמד

פלור עצבנה נורא!!! סוף סוף רוסיו קלטה שפרנקו ו"ניקו" שניהם פרנקו מרטין היה קורע
!!!!!! ובסך הכל פרק יפה

קמילעעע

New member
הפעם,זה היה הקש ששבר את גב הגמל

תגידו לי, מה-הפאקינג-בעיות-של-פלורנסיהה?!?!?! יאלללללההההההה איך היא עיצבנה אותייי!!!!! רציתי להכנס לטלויזיה ולהלביש לה איזה כאפה ולצעוק לה את כל מה שאני חושבת עליה בפרצוף!!! [הו כן,ואז ללכת לי לוף הים עם מקסי ופרנקו] נו באמת עכשיו!!! מה זה צריך להיות?!כל ההתנהגות הזאת? כל השטויות האלה שהיא עושה? זה כבר באמת מעצבןן! ומה זה השטויות האלה שהיא כבר חולה למקסי על התחת?!?! רק אתמול היא בכתה על פדה שהוא מת,ועכשיוו!? יאללה בלאגןןןן!?!? מה זה השטויות האלה? וכבר הגיע הזמן שרוסיו תקלוטטט כבר שפרנקו מתחזה לניקו והיידה! זה כבר נמאס ונלעס יותר מדי.. ועוד מש'ו?מה זה כל החוטינים והציצקעלך האלה בחוף הים? כאילו כריס,ילדים קטנים צופים בזה חתיכת סתומהההה!!!! טוב זהו,הייתי חייבת לפרוק ת'עצבים.

yaki123

New member
../images/Emo45.gifכל הקטעים בחוף סוטים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ילדים צופים בזה כריססס

למעלה