שירשור פרק 17

nofar love juan

New member
אני בהלם!!!

הפלורנסיה הזאת ז$%@#% היא לא מתביישת פדריקו עוד לא נרקב בקבר וההיא ישר מתחילה עם מקסימו ודלפינה עוד יותר כאילו תתלבשי יותר צנוע עוד שניה ראו לה הכל וראו טוב מאוד שהיה לה קר היה לה יום הולדת שמח הנרות עמדו מה זה צריך להיות זה סידרה לילדים ומזה כל החוטיני האלה שיש שם כאילו כריס מה חשבת לעצמך?!

LemonLimeLilach

New member
אוי אוי

קודם כל, עברה איזה חצי שנה מאז שפדריקו מת. אני לא אומרת שזה הרבה, א-ב-ל מישהו רואה אותה עם מקסימו? אני? אני לא רואה אותה עם מקסימו. אני ראיתי את ד-ל-פ-י-נ-ה עם מקסימו אבל דלפינה היא הרעה בסיפור ורוצה רק כסף אז... מה מפתיע בזה בדיוק? וכל החוטיני והכל זאת התרבות שלהם. ככה הם באמת הולכים בחוף הים, ככה זה לטינו, אפעם לא ראית את הקרנבל של ריו עם כל התחת והציצי בחוץ? הייתי אומרת שמה שמראים בפלוריסיינטה זה עוד ממששששששש צנוע. וכן, סדרה לילדים שנעשתה לילדים של ארגנטינה שרואים את הביקיני האלה כשהם הולכים לים במילא. לא צריך להגן עליהם ממה שהם כבר מכירים.

LemonLimeLilach

New member
שיוווו

פרנקו, נראה לי, הוא הקול של הצופים. הצופים הפראיים שריססו את האולפנים ב Juan no te vajas וב Fede vovles. וזה מתחיל לעצבן אותי. הוא כולו אנטי אנטי אנטי רוצה להעיף את מקסימו מהבית, מהעולם, לא מוכן שמישהו ימלא את הנעליים של פדריקו, לא חושב שמישהו מ-ת-א-י-ם למלא את הנעליים של פדריקו... נראה לי שהם עושים את זה כדי להמחיש שהם לא רוצים לקחת מהצופים האלה את מה שנשאר להם, רוצים להראות לצופים האלה שעדיין מישהו חושב על חואן ושהוא קיים בלב של כולנו בלה בלה בלה, אבל יודעים מה? פרק 17 ובערך כלללל מי שנשאר לעונה ה 2? כבר התאהב לגמרי בפאביו, וגם אם לא התאהב, לפחות קיבל את העובדה שנו מור חואן, ביינבידס פאביו. אז. הגיע הזמן להפסיק. ולפרק עצמו - פלורילנדיה חחחחחחחחחחחחחח אם רק היה לי פוטושופ בסביבה הייתי מארגנת איזה תמונה של פלור עם כתר ושקופית של מדינה מאחוריה כי פלורילנדיה? גאוניייייי השיעורים עם מקסימו? גאוניים לא פחות! סוף סוף מישהו סותם לה את הפה! והיא עושה מה שהוא אומר לה! הקטע עם הדלת היה הורג, תיכנסי תצאי תיכנסי תצאי תיכנסי תצאי חחחחחחח גדול פרנקו ורוסיו -
עצבן שרוסיו עכשיו יוצאת מעוצבנת ופרנקו יוצא הרע כי... לא. היא הפוסטמה. אהבתי את הפעם שהוא אמר לה "אני פרנקו, טעית". חבל שהוא התחרט רק.

כמה דברים שלא מובנים לי :/../images/Emo84.gif

1. ל..מה הפך מרטין ?
לפריק כמו אצלנו ? 2.מה, קונדה לא יודע שפלור הייתה עם פדה ? למה הוא תמיד אומר שדלפינה ה"אלמנה" של פדה.. הרי הם לא החתנו בסוף :/ 3.וגם - הוא לא יודע שבגלל הברוחות פדה מת ?

../images/Emo19.gif../images/Emo29.gifאז ככה...

1. מרטין הפך למשהו שלא מוכר כל כך בארץ... לא פריק, אלא מעריץ מושבע של הרולינג סטונס שמדבר באופן מסוים,מתלבש באופן מסוים וכו', ולכן קוראים לזה "רולינגה". 2.אני לא יודעת אם הוא ידע, אבל פדה ודלפינה כן התחתנו בחתונה אזרחית(בכנסייה לא), ולכן הוא חושב שדלפינה היא אלמנתו של פדה... אנחנו לא חושבים ככה כי אנחנו יודעים שדלפינה הייתה נשואה ללורנסו לפני כן ולא התגרשה ולכן הנישואים שלה לפדה הם לא חוקיים. 3. פדה לא מת בגלל המכשפות, אם כבר זה היה באשמתו של מקסימו, כי פדה הציל אותו.

נועה2004

New member
נ"ש - למישהו יש את הסירטון שפדה מת?

אני מתכוונת לקטע שפלור חיכתה לו והוא לא בא ואז המכונית דרסה אותו והמסך התפצל ל-3: פדה, פלור ופרנקו ורק אח"כ ראו שהוא זה שנדרס.

m o g b a l 5

New member
../images/Emo109.gif את יכולה ללכת לאתר

www.floricienta.co.il להיכנס לפרק היומי ומשם תיכנסי לארכיון שמה תיכנסי להתאריך שהיה הכי מזמן ושם יש את הקטע הזה את תראי למטה....

נועה2004

New member
לא מצאתי שם..

בארכיון של הפרק היומי יש רק את הפרקים של העונה השנייה. יש לך אוליקישור לאתר שיש בו את זה?

m o g b a l 5

New member
../images/Emo109.gif כןן כנסי.... ../images/Emo26.gif

http://www.floricienta.co.il/daily/capitulo01/index.php תרדי למטה ושם יש

נועה2004

New member
זה לא הסרטון הזה

שם יש את הסרטון של סוף הפרק האחרון של העונה הראשונה. אני רציתי את הסרטון של התאונה של פדריקו.

nadav1232

New member
חחח איך מרטין הצחיק אותי עם הבגדים

איזה משוגע הוא.. חח

נועה2004

New member
תגידו - ממתי לבנחמין יש קעקוע?

או שזה לא היה אמיתי אלא קעקוע מחינה?

../images/Emo19.gif../images/Emo29.gifרולינג../images/Emo99.gif

דווקא מתאים לו איך שהוא התלבש היום כפרעליו
והוא דיבר די מצחיק
אמממ לבנחה אין קעקוע נכון? זה מזויף.. אף פעם לא ראיתי/שמעתי עליו.. חחח אחלה עבודה יש לו להתחרמן עם שתי בנות שוות, לשחק בסדרת טלויזיה, ולקבל הרבה כסף... מממ פלור מתחילה לעלות לי על הסעיף...אבל ממש... הדמות שלה כל פעם מדברת יותר, טיפשה יותר, חמודה פחות!!! היא צריכה שינוי רציני ומהר..

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifחחחחחח מרטיןןןן../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אוייייי הוא הרג אותיייייייייייי
הוא גדוללללללל בחיי
כשראיתי את מקסי נותן לפלור את השיעורים האלה היה לי דה ז'ה וו מטורף... אהאהההה אני יודעת מאיפה, מבובה פראית
אתם רוצים להסביר לי למה כל פעם שמישהו רוצה להראות חכם הוא שם משקפיים?
זה הורג אותי... קודם פרנקו, עכשיו גם פלור
ועוד איזה משקפיים נוראיים
הקטע עם הקעקוע היה צפוי, מהשניה שההיא אמרה שיש לו קעקוע בבטן שם... זה היה ברור שרוסיו תלך ותראה שגם ל"ניקו" יש
פרק יפה
אהה דרך אגב, שמתם -
- למעברון מהעונה הראשונה?

amylee4

New member
מרטין קרע אותי!

חחחחחחחחחח עם הבגדים האלה!!!!!!!!! יואווו!
ומקסימו.. שונאת אותו! למה הוא נישק את המכשפה????
פרק.. אמממ.. חביב. מצחיק ביותר

למעלה