שירשור פרק יומי!! 114!!!!

i love skat

New member
פרק פשוט יפההה../images/Emo187.gif

אני פשוט המומה אני קושי מסוגלת לרשום משהו אהבתי כל חלק בפרק באמת שהכללל.. אני כבר מחכה לראות את הפרק האחרווןן.. ארר..
אווף אני כ"כ לא מאמינה שזה נגמרר רציני זה עצוובב

ny22

New member
מנהל
מה שמדהים זה שהיה המון אקשן

אבל לא היו כאלו "מהפכות" בפרק...

השאלוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

אני הכ הכי האבתי בפורום עד עכשיו את השאלון

DirtySpirit

New member
פרק מדהים היה:]

ופי כמה מדהים היה לראות אותו מול המסך הענק בהיכל נוקיה. אגב, למי שלא שם לב, כל שירי הסיום של פרקי העונה היו באנגלית, חוץ משל הפרק הזה ואאל"ט גם של הפרק מחר. לפי דעתי זהו הפרק הכי טוב בסדרה. אגב, 115 הוא פרק יותר מרגש, ופחות עם אקשן

Rioter

New member
יש לי רק דבר אחד להגיד - וזה לגיורא

תודה על שהכנסת את אלאניס מוריסט!
השיר שלה השתלב מצויין, וזה אחד השירים האהובים עליי :) מה, שגם קראתי את התסריט לפני שצפיתי בפרק. יותר נהניתי, כמו לקרוא את הספר לפני הסרט. לא הופתעתי אומנם מהקטעים, אבל התסריט בהחלט מצא חן בעיניי. אז היי, להבא, אני אשמח אם תהיה גישה לתסריט לפני הפרק. זה יכול להיות ממש נחמד. סה"כ פרק מצויין :)

leah123

New member
האמת שגם אני קראתי את התסריט לפני..

וזה באמת היה די נחמד רק הבעיה היתה שכל הזמן התאמצתי למצוא את החלק בתסריט...לא בכוונה זה פשוט יצא ככה (סליחה על ההשתפכות הלא מובנת
) ואז בערב (עכשיו) שראיתי הבנתי שתסריט לפני זה נחמד אבל זה גורם לך להיות דבוק ולהיות מרוכז כזה... לא יודעת להסביר... לי בכל אופן זה מה שקורה.... הפרק הזה כזה מרגש!!!

leah123

New member
אני כ"כ אוהבת תפרק הזה!!!!

זה כ"כ פרק יפה....רוני וניני מושלמים ביחד!!איזה נשיייקיקהההה... פרק מושלם...מרגש מותח ומרתתרק!!!! זה פרק כזה מרגש...והשיר פורגיבן...בזמן הנשיקה והצעת הנישואין....דייייייי!!!אני שומעת ת'שיר הזה עכשיו בלופים... אני פשוט חייבת לציין שבעונה הקודמת לא ממש אהבתי את המשחק של ידידיה ובכלל שנאתי ת'דמות...ועכשיו אני כ" ח אוהבתותו!!!

זה לא קשור דווקא לפרק 114 אבל...

שמתם לב כמה פעמים בסדרה הזו (ב2 העונות) מכוון לאדם אקדח? מה יש בו שגורם לכולם לרצות לירות בו? וחוץ מזה זו היתה פעם ראשונה שקראתי את התסריט לפני שראיתי את הפרק ווהדבר הייחד שיש לי להגיד זה שהתאכזבתי (קצת) ציפיתי למשהו קצת יותר אקשני...

למעלה