שירשור פרק יומי!! 114!!!!

השערה../images/Emo189.gif

נכון אבנר ראה סקרופיו וישר ראינו אותו בתוך המקדש
אז יש לי קצת השערה מופרחת.. אולי אבנר ועמוס היו איכשהו קשורים בעבר לסקורפיו? כי גם לילי אמרה נאי לא רק אחראית לזה, הוא אחראי גם...
וגם פעם הזקן אמר סמכתי עליהם יותר מדי

t a l 1992

New member
העקרב../images/Emo27.gif

או מיי גאדדדד חתיכת פרק גיורא כתב
אחד הפרקים הכי טובים שראיתייי
כל סצינה הייתה מעולה, גם כתובה מעולה וגם משוחקת (יש דבר כזה משוחקת?) מדהים=] קודם כל, ליאת ביין היא פשוט מ=ל=כ=ה
היא שחקנית מעולה, היא נכנסה לתפקיד של לילי ממש והיא משחקת אותה באופן שקשה לא להתאהב בשתיהן! ידידה הוא שחקן מעולה
אהבתי כ"כ את המשחק שלו היום! וגם את הנשיקה של רוניני
הם היו כ"כ כ"כ כ"כ חמווודים!! דגנית ושלומיק
איכככ דדי בוא כבר לבית שלך ותראה שמתחילים עם החברה שלך!! הסצינה שבה השמיניה "התעלפה" והלכה מכות עם דניאל מולי ושאר הסקורפיו הייתה סצינה מעולההה!=) אהבתי ממש! הקטע שבו איה ואדם (איזה כיף לומר את זה שוב
) התחבקו ואז מולי קם וכיוון את האקדח לכיוון אדם הייתה סצינה מותחת בטירוףף אהבתי ממש וגם את התגובה של ניצןןןן ד"א- הילי שיחקה גם מדהים וממש התגעגעתי לסצינות שלה עם השמיניה=] מחכה למחחרררר פרק אחרוןןןןןןן
טל

leah123

New member
חחח...

דגנית ושלומיק איכככ דדי בוא כבר לבית שלך ותראה שמתחילים עם החברה שלך!! מתחילים? כאילו מה אתה בא באמצע החיים ומציע נישאואין? יותר נכון מסיים...חחח... באמת לא לשים לב אני בשיא הבאסה שרק בעוד 24 שעות אני יראה ת'סוף....אוףףף....אני לא יודעת אם מותר כי אני די חדשה אבל למי שיש ת'תסריט של מחר בבקשה שישלח לי במסר...ממש תודה...ובאמת סליחה אם אסור...

אם כבר...

שמתם לב שגיורא הוא לא התסריטאי? היא לא כותב את התסריטים, הוא כותב את המסמך הזה.. טריטמנט או איך שלא אומרים אותו... התסריטים אלו שירי צוק, מאיה הפנר, חן קלימן (נראה לי) ועוד מישהו...

three

New member
שני חושבת שהפרק הבאה יהיה פרק

של פלאשבקים... שיראו מה היה עד לזה שאבנר הגיע... ואחצי השני של הפרק יהיה ההמשך..

segalben7

New member
זה לא...

הפרק הבא לא יהיה פרק פלאשבקים כי גיורא אמר שהוא עשה רק 4 פרקי פלאשבקים וכבר היו 4 פרקי פלאשבקים:פרק 71, פרק 100, פרק 112 ועוד אחד...

Palmer3

New member
איזה פרק..

הרבה חורים נסתמו.. אני סקרנית לגבי הפרק של מחר..

m o g b a l 5

New member
../images/Emo221.gif אם אתם לא יודעים להילי היתה

תאונת אופנוע יום לפני הצילומים של הפרק הזה וכל פעם שאראינו את הגב של איה זאת לא הייתה היא זאת הייתה ניצבת אחרת.... תיקראו באתר הרישמי מה שגיורא אמר.... נ.ב. מתי האתר שעשיתם כבר יעלה לוקח לכ מלא זמן....

Seas Girl

New member
פרק מדהים ../images/Emo99.gif

אחחח.. איזה פרק מדהים... הייתי כל-כך צמודה לטלויזייה ב-20 דקות האלה.. חחח..
לילי המסכנה...
נקווה להחלמתה... ואיה וניני שוב ביחד
רק קצת הפריע לי שהם ממש לא נראו כמו אחים תאומים שלא נפגשו הרבה זמן
אבל בקיצר היה פרק מדהים...
ומזל טוב לדגנית

יובלוש13

New member
בקשר לאחד השירים שהיו בפרק...

קודם כל... היה פרק מ=ד=ה=י=ם !! רוני וניני היו כל כך חמודים ביחד!!!
אני חייבת את עזרתכם למצוא את שיר שהיה כשרוני וניני התנשקו!! זה היה שיר באנגלית... אני לא מדברת על השיר שהיה בסוף (רבות הדרכים)... מקווה שתבינו למה אני מתכוונת ותעזרו לי כי אני חייבת למצוא אותו!

לא סגור על זה, אבל נראה לי ש...

FORGIVEN או משהו כזה.. תבדקי באתר של ערוץ הילדים, נראה לי יש שם...

טוב......

אם לא שמתם לב זה אותו השיר שהיה בסוף פרק 42 בנשיקה הראשונה של רוניני... forgiven של אלאניס

Rioter

New member
זה שיר מדהים!

forgiven של אלאניס מוריסט המדהימה! (נכון נעם?!)

למעלה