שירשור פירסום=]

גלובדיה

New member
שירשור פירסום=]

רעיונות לכל מיני פירסומים של טיולים, הרשמות פתיחת שנה וכן... כמו פלאיירים, עוגיות מזל וכאלה אז יאללה זרקו רעיונותתת

cohen shir

New member
פירסום לפרצפת!!!!

מבצע חבר מביא חבר.
מצבע הטלפון, קובעים שעה בכל יום במשך שבוע שהמדריכים מתקשרים לחניכים שנרשמו לטיול הבייתה אם הם אומרים ישר כשעונים לטלפון איזשהי סיסמא שנקבעה מראש הם מקבלים פרס שווה כזה ואז הם ממש רוצים שיתקשרו אליהם אז הם נרשמים.
לבוא לעשות להם הופעות בביצפר פתאום נכנסים עם מוזיקה ושטויות וכותבים שיר מגניב כזה ושרים להם אותו כל הזמןןןןן. שנה שעברה השיר שכתבנו לחניכים שלנו הפך למורל של הגדוד ממש.
פליירים ושלטים בכל מקום!!!! להפציץ באמת!
שלטים הרבה לפני עם מידע חסר שמרמזים וגורמים למטח וציפייה אצל החניכים לדוגמא שלט שכתוב בו רק התאריך.... או רק המקום.... או רק זה בקרוב מגיע... אני אחשוב על עוד מגניבים.....

srugit

New member
נצל"ש פעולת פורים-

יש למישהו?! לחניכות בכיתה ו', קבוצה של 15 בנות+-.... פעולה קלילה כזאת שמסבירה על פורים, או על מגילת אסתר או משהו כזה... תודה!

אממ..

אנחנו הוכלים אליהם לביצפר בערב ותולים להם שלטים נחמדים בכיתות מציפים את כל הישוב בשלטים השכבה שלי בשנה שעברה קיבלנו מכתב מוזר הביתה שהיה כתוב לנו בשגיאות משהו " כל דבר שאת/ה עושה אני צופה בך" אבל באנגלית וזה מלחיץ ממש.. אחת הבנות פשוט התחילה לבכות.

למעלה