שירשור על המצעד!!

יוו מאמי איזה צבע חולצה לבשת../images/Emo35.gif

אולי ראיתי אותך.... ונכון היו צרחות ליד שרון כל הזמן וזה...אז אני וחברה שלי כל הזמם צרחנו ואז כל הזמן נולי הסתובב אלינו,והוא כזה החזיק לי את היד
יווו לא רוצה להתרחץ
אני רוצה שיישאר לי המגע שך היד המושלמת שלו

חחחחח לבשתי חולצה שחורה

ומתחת סטרפלז כזה שחור שמבצבץ טיפה חח בטוח ראית אותייייייי עם כל הצעקותתת הככולם הסתכלו חח יאא חמודדדדדד לי ערן החזיק את היד כפרעליווווו נישקתי אחר כך את הידד חח

ייווו ויש לך שיער שחור כזה../images/Emo35.gif

כי עמה מישי מולי עם חולצה שחורה ומתחת סטרפלז......פחחח ואיך כולם צעקו שמה

sHiRa De LoCa

New member
קורין אהובתייי! :]

אני מאושרת בשבילך! אני כולי מתרגשת שפגשת אותם! הם שרו במצעד כמה אהבה? כפרעליהם. אני היחידה שלא פגשתי אותם.. :[[[[[[[

תודה חיימם שלייייייי

כהההה הם שרו כמה אהבההההה פעמייםםם חחחח הם שרו ורקדו פעמיים את קולטתתת?!?!!? כפרעלייהםםם הם התעייפו בטירוףףףףףףףףףף ואת תפגשייי גמני לא האמנתי ובסוף זה קרה ברגע הכי לא צפויי

sHiRa De LoCa

New member
זה לא יקרה!

אני מאמינה שזה יקרה ..אבל..זה לא יקרה..למרות שחברה של אחותי אמרה שהיא תארגן לי פגישה איתם..אבל לכי תדעי איתה..גם אחי אמר שיארגן לי אם הם יהיו בצפון אבל גם לכי תדעי איתו..ואין לי ת`נזם כבר 4 ימים,זה לא ייסתם לי? החור נהיה פיצי! ואין לי עגיל! כול החברות שלי מחוץ לעיר וגם אחותי,עם מי אלך לקנות? עם עצמי? חע.. קיצר מאמי אמןן ואפגוש את אדם או אושרי היפימשלייי..אמן !

אמןןןןןןןןןן

בקשר לנזם תכניסי סיכה לבנתיים שלא יסתם לך חבל מאמייי קחי סיכה של מעדק תגזרי תחטאי אותה באלכוהול ותכניסי עד שתלכי לקנות עגיל..

sHiRa De LoCa

New member
אה רעיון יפה! תודה חיי!

מתה עליך! ואני נורא שמחה שהחלום שלך יתגשם! אוף..נימאס לי שכולם פגשו אותם חוץ ממני..

איפה את גרהה? בואי בעצמאות לרמת גןן

הם מופיעיםםםםם כמעט בטוח שאני באההה

אני בטוח באה להופעה ברמת גן בותיקים

יהיה שוווה
יווואאאו הם כאלה מושלמים
גמאני רוצה להיות מאחרוי הקלעים

sHiRa De LoCa

New member
אני בקרית 8..

בפעם האלף..סינילית חעחע.. והסיכה פקינג לא נכנסת..סעמק..אצטרף בכוח.ואז יצא דם..:/

למעלה