שירשור על המצעד!!

אדרררר

New member
דנידיןן מאמי כנסייייי

זו את שבאמצע ההופעה אושריקווווש אמר לה שהשרשרת שלה יפה??? :)

חחח זה יקרההההה ולא עזבתי

לו את הידדדד
כפרעליווווווווווו והוא נתן לי נשיקה באוויר

בררוש

New member
קורינושששששילי שמחה בשבילל מאמי...

כיףף לך =] כנסוו לצ'אטט ..!

חח רק נהנתתיי?!?!?! היה מושלםםםםםםם

כה אני יעלה עוד מעט... אבל הרוב לא יצאו טובות כי דחופים וזה אז המצלמה זזה \=

Oshri siso

New member
קוריייייןןן.....

חחחח סיפרת לי כבר באייסקיו... שמח בשבילך מאמיייי(=

1danidin11

New member
היי קורין מה שלומך?כנסי הסיפור המלא

חלק א'-הפגישה... פגשתי את כוווללםםם אחרי המצעד יוו איזה כיף: כולם כבר הלכו נשארתי בחושך עם אמא שלי פתאום איזה שומר פותח את הדלת ושם עליה יד... לא נדחפתי אבל ראיתי את נוליי וקראתי לו והוא אמר לי רגע רגע ואמר לשומר להכניס אותי בזכות אמא שלי!!! נכנסנואני ואמא והצטלמתי עם ביחו'ש ונולי ואז נולי עושה לי איזו שרשרת יפה אני עושה לו תודה... ביחוש ונולי נשקו וחיבקו אותי חזזזזקקקק אחר כך הצטלמתי עם רנו'ש אמרתי לו שדיברתי איתו ב100fm וסיפרתי לו על המחברת אז הוא עושה לי יוו את אמרת שאני על כל המחברת שלך אמרתי לו נכווווווןןן ואז ראיתי את אושיייי וכבר נמאס לשומרים ממני ורצו להוציא אותי אבל אמרתי לאושייי בוא בבקשה ואז צלמו אותי ואמא שלי קראה לי לצאת אז הוא עושה לה שניה שניה...חחח חמוד חלק ב' -השרשרת... כבר אמרתי למעלה שנולי אמר שיש לי שרשרת יפה ואני מאוד אוהבת את אותה שרשרת אז לא נתתי לו חחח היא חשובה לי...ואז יצאתי ואמרתי לאמא שלי לתת לנולי את השרשרת? אז היא עושה לי יאללה תני לו אותה וזהו חחח הוא חמודד...ואז באתי להכנס-ופה הקושי כמו שכבר אתם יודעים יש שומרים ג'ברים ששומרים לנו שנולי ערנו'ש ביחו'ש אדם או אושיי לא יפגעו!!! ואז שומר אחד חמוד עושה לי מי? את איך הגעת לכאן?מה את עושה פה?-(הוא לא ראה שנכנסתי אליהם הוא חשב שכולם כבר הלכו-כל הבנות)אז אמרתי לו תראה השרשרת לא שלי(והיא כן) אני חייבת להחזיר לו בבקשה נו אני חייבת לתת לו את השרשרת אז הוא עושה לי למי?? אני עושה לו לשרון אז הוא עושה לי יאללה בואי... נכנסתי לחדר שלהם והושטתי את היד עם השרשרת לנולי והוא עושה לי יוו איזה חמודה מה את מביאה לי אותה???!! אז אמרתי לו כן והוא נתן לי חיבוק ענקייי וחונק של נולי חמודי חחח ונשיקה ענקית ואני הייתי בעננים-בקיצור אני באה לצאת מה אני רואה ביד שלי?-את השרשרת חחח אז חזרתי מהר מהר מהר לתת לו והוא קיבל אותה באהבה...-אם הוא כותב משהו על זה בסיפורי נולי זכרו זוו אניייי!!!!!!!! עוד מעט תמונות!!!!!!!!!!!!!

יאאא כיף לךךך שמחה בשבילךךךך

אוףףףףףף אותיח השמור הרוסי הגורילה הזה דחףףףףף שימותתתתתת כמעט נכנסתיייי ראית אותיייי אוחחחח רציתי לקרוע אותוווו כמעט בכיתייייי והוא דוחףףףףף מפגררררררררררררר

1danidin11

New member
כשהיה כבר חושך...

הם העיפו את כולם ורק אלי אל אחותי ואל אמא שלי לא פנו ואז ניהיה ריק ונכנסתי...יוו הצטלמתי עם ערן עם מדים-של הצבא...!!! יוו הם כל כך חמודים חחח פתאום משום מקום סיימתי להצטלם עם נולי והוא הדביק לי וואחד נשיקה וחיבוק וכנ"ל עם ביחוש יוו אני לא מאמינה מאיפה זה בא פתאום ביחו'ש הצמיד אותי אליו...

החחויות שלי מהמצעד../images/Emo99.gif

היה כזה שוווה
אני אסםר לכם רק על החלקים של הבויז כי כל השאר לא מעניין בכללל.... היה בהתחלה את הראיון...ובגלל שהגעתי מוקדם קיצר עמדתי ממש ליד הבמה,ועמדתי בצד של שרונוש
מאחרויו כזה...גם ביחי עמד די קרוב אליי,אבל אני בתור חולת שרון כל שניה צעקתי לו,והוא היה מהזה מאמי,והוא הסתובב ושלח נשיקות באוויר,ואז עשיתי לו כזה בוא קח מכתב(היה לי מכתב שמה שחברה שלי הדפיסה
)ואז הוא בא ולקקקקקקחחחח
יווו אני פשוט חולעליו
הוא היה כזה נשממממהההה.....ואז הבמאי אחרי שהם ירדו בא וצרח אליי שאני ממש מפריעה והוא יוצא אותי
ואחרי זה הייתה ההופעה והם היו ממש ממש ממש מושלמים
ואין התחרפנתי שמה...וחברה שי צילמה פול בוידאו-ואני מקווה שעוד מעט היא תתחבר לאייסי ככה שאנ י אוכל לעלות לפה את כל התמונות שהיא צילמה
אין אין הם היו מעולים

נכוון?!???! כפרעלייהםםםםםםםםםםםםםםם

גמניי הייתי שורה ראשונההההה ותפסתי לערן את היד כפרעליוווו וכן הם לקקחו פולל מתנות ומכתביםםם אוחחחח מושלמיםםםםם

למעלה