שירשור על המצעד!!

שירשור על המצעד!!

כל ההודעות על מה שהיה היום לכאן חחח וואי היה ממש כיף חוץ מהעבודה שנאבד לי הפלא המעיל (שאחרי זה נמצא) וגם המשקפיים חח אופפססס אדם שלי כזה ייפפהה שנממזז אני אוהבת אוותתווו איזו הופעה הם נתנו כאאפררהה עלייההםם!!! ובסוף חח שהם יצאו מהחנין עם המונית פתאום אני קולטת אותם כאילו רק עוד איזה 3 בנות שמו לב לזה חחח רק יורת מאוחר שהמונית כבר נסעה ממש כל שאר הבנות ראו חחח ואני עם ההורים שלי פאדיחות חחחח זהו חח כל הסיפורים שלכם משם חחח לכאן :)

חחחחחחחחחחחחחחחח יואוווווו

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ערןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

א י ז ה מ ו ש ל מ י ם ../images/Emo99.gif

איסה מאמי נולי יצא

יווו איזה תמונות מעולות../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif

עוד מעט אני מקווה שחברה שלי תתחבר ואני אעלה לכאן את התמונות שהיא צילמה

אורושששש חיימשלייי

מה עשית ערה בשעה כזאתת?? והשם שרו כמה אהבה [= חחח הם שרים ואני שרה איתם אבל כאילו עלייהם חח כפרעלייהםםםם והם שרו ורקדו פעמייםםםם

חחחחחח קורינושקה חיימשלי כנסי

יא אז מה היה להם עכשיו שתי קליפים בערוץ אחד>> שמחה והשני> כמה אהבה.. פששששש יאפהההההההה או שדלא היה כלום ועכשיו יש שתיים חחחח אקורינשו דברי איתי באיסי חיימשלי

אדרררר

New member
כננננננננננננננננננסו

יאווווווווו אתמוול במצעדדדד היההה כללל כךךך כייייייף אלווווהים!!! איזה מדהימים הםם ואוויייי איזה כוסונים אני מתההההההההההההההה מי שהיתה במצעד שתעלה תמונות שלהההההההההההה שננזזההה!1@

וואיי בנותת...

שמחה שנהנתן=] מקנאה בכן כל כך=[ אוףף מתי אני יפגוש אותם!?מתי?! ותודה על התמונות מהממותתת=]

תעלי לפה תמונות פליזו'ש וכנסי

אני שמחה בשבילך מאמי .. . אני לא יכולתי ללכת .. כי לא היה לי כרטיס קיצ'ר ספרי לי איך היה ... מקסימום אני אלך פעם הבאה ... ויש לי שאלה קטנה ... ספרי לי קצת על מה שהיה שם מה בקי שאלה אותם ? קיצקצ' ספרי הכל אבל את כל מה שקרה שם .. ממני שרון

למעלה