שירשור על המצעד!!

אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

יואוווווווווו החלוםש לי התגשםםםםםםםםםםםםם היה כזה מושלם במצעדדדדדדדד היה כיף בטירוףףףףףףףףף איך שהם עלו לראין החזקתי לערן את היד לא עזבתיייייי אמרתי לו "ערןןןןןןןןן כפרעלייךךךךךךך אני מתה עליייייייךךךךך" ואז הוא נתן לי נשיקה באוויררררררר ואז אחרי זה עוד פעם צעקתי והוא חייך אלייייי ווואייייייייייי ובגללנוווו הם שרו ורקדו פעמיים בגלל הצעקות חחח כפרותת עליייהםםםםם הם שרו כמה אהבה וכל הבנות שרו איתםםםםםםם ועשו פרומו לטלוויזיהה עם בקייי קיצצצצרררר אני הילדה הכי מאושרת בעולםםםםםםםם צילמתי מלא מלאאאאא מקווה שתפסתי טובבבבבבב אני יעלה לפה תמונותתתת

הייתי במצעד היום היה שווההההה

איזה כיף היההההה אביחי ואושרי ואדם מסרו לי נשיקותתתתת איזה חמודים!!!!

הדרוש 14

New member
גםם אני הייתי

היהה כל כךך כיף והיה כזהה יפה:) אושריי אוההבת אותךךך:) גיימבויז איתםם אלופפפים!

נ.ב.

אני ועוד אחת מור שרנו לאדם "פיץ פיץ אני עכבר פיץ פיץ אני מוכר פיץ פיץ זה כבר עבר לכל החתולים"....חחחחח והוא צחקקק איזה חמודד

יאא איזה כייףף לךךךךךךךךך

שמחהה בשבילךךךךךךךךך

אדרררר

New member
שירההה חולה עליייך

חחחחח איזה צחוקים היווו עםם מיטלללללללללללללל

טוששש

New member
הדרוששש מה קורה???

איזה כיףףף לך!!
שמחה בשבילך כפרעעעע שימי תמונות!!

litalg06

New member
יואווו מאמיי איךך אני שמחהה בשבילךך

הלוואי וגם לי זה היה קורה... הלוואיי והיתי זוכה להחזיק לערני אהובי את היד... כנסי==>240294394 ותעלי תמונותתת

miri2102

New member
מממ..

אושרי אתהה כזה מושלם חיי.. מה אני בילעדך??? יואאווו..אבל באסה שהם החזיקו אותנו עד הסוף..הם שמו את בויז אחרונים שלא נלך..מעצבנים...והשומרים האילו...אוף.. רק הבויז עושים לי טוב..!! כפרה עלהם.. אושרי נסיך שלייי

1danidin11

New member
סיפורים כנסווו--->>>

אז ככה היה מלאאא בנות וכולם דחפו והיה מגעיל אבל-בשקט בשקט בזכות אמא שלי נכנסתי למאחורי הקלעים היה נדיירר יוו הם כל כך חמודיםםםם דיברתי עם ערן ואושרי ונוליי יווו איזה חמווודד הבאתי לו שרשרת כי הוא אהב אותה...

יאאאא הכניסו אותך בסוףףף??

מת הרוסי הזהההההההה דחף אותיייייי רציתי להרוג אותוווווווווו

למעלה