שירשור סנדוויץ'-

גוּזיד

New member
../images/Emo6.gif

למוקי יש מוזיקה טובה. אבל לא הייתי מעריצה אותו בתור בנאדם כל כך...
בשביל זה יש עוד הרבה אנשים טובים בארץ להעריץ אותם
סתם, לא משנה. העיקר שנהנית

לא ממש הבנתי אבל הנה אני מנסה../images/Emo26.gif

משהו טוב שקרה לי- קיץ גדוש ועמוס משהו טוב שקורה לי- בימים האלה, שלוש חברות חוזרות מחול לאחר המון זמן שלא היו פה משהו שאני מחכה לו - שנה הבאה (בצםר חדש
יאבהההההה
) משהו רע שקרה לי - גנבו לי את התיק הקטן בקורס של הצופים
והיה לי בו טאקי!!!
, ואפשר לדחוף עוד אחד??
איזה סוכן אחד כנראה רימה אותי
משהו רע שקורה לי-קצת טיפ טיפה אבל טיפ טיפונת נמאס לי מהצופים
וזה ממש לא הזמן
משהו רע שיקרה לי- לא יהיו לי חברים בבצפר החדש
משהו טוב שיקרה לי- עיר הנוער וסלקום ווליוםםםםםם משהו טוב שקורה לי - כרגע כרגע?? נו לוידעת
אה! אחותי חזרה הביתה מההתנתקות! משהו טוב שקרה לי- דגטטטחצדרטנדע דע אין לי!! טובב?
סופש נעים!!
בלה בלה בלה

אני חושבת-->

שעשית מה שאתה היית אמור לעשות. אתה בתוך תפקיד, אתה אמור לפנות אותם. אם אתה תישב בחיבוק ידיים ותיתן להם להרביץ לך..זה לא ייגמר. אני חושבת שזה שהרבצת זה סה"כ הגנה עצמית. וזכותך המלאה. חוצמזה שזה אולי ריפלקס קטן, אולי לא. לאדעת. בכל מקרה לדעתי לא עשית שומדבר שלא היית אמור לעשות. בלע הסתבכתי עם עצמי. מקווה שהבנת.

moshit1

New member
>>>

אממ קודם כל, לא ממש הבנתי באיזה צד אתה, של הכתומים או הכחולים. אבל השירות שלך מאוד מזכיר לי את השירות של אח שלי, וגם את הטירונות שלו אני חושבת הוא עשה בזיקים, ומה שהוא עושה בערך כל השירות זה או שמירה או משהו שברח לי מהראש כרגע ^^ האמממ... בקשר לזה אם אתה לא בטוח שעשית את מה שעשית- אם זה נכון או לא, אני לא חושבת שיכולת לעשות משהו אחר, זה לא שהכת בו או משהו, לדעתי זה בסדר. אבל מי אני? חחחח <>

daveScorpions

New member
לא ניסיתי להעביר באיזה צד אני

כי זה לא רלוונטי וחוץ מזה אני חייל אין לי דעה פוליטית בתור חייל
ומה זאת אומרת מי את
את לא סתם אחת...

moshit1

New member
לא ניסית, אבל מעניין

אותי
למרות שאתה חייל... אממ האמתי שאני כן סתם אחת
אגב- אתה אוהב אחלה מוזיקה (למרות שזה היה די סביר להניח- כנסיית השכל)

cowgirl Ms

New member
נאמ..../images/Emo80.gif

קצת קשה לפאנח את מה שכתבת [
] אבל ממה שהבנתי.. זה לא ביגי. כאילו, הוא מתפרע, אתה אמור לאבטח, הוא מתפרע עליו, אתה מפעיל עליו כוח. וזהו. תזכיר לי איזה קורס אתה עושה...? ובקשר לקקי של השמירות... כל כך כן. חצי טירונות התבזבזה לי על אבטחת קניונים שגם ככה היו מפוצצים בשומרים...

daveScorpions

New member
תראי תמיד צריכים לזכור דבר נורא

פשוט של כשאת/ה לובש/ת מדים את/ה מייצג את הצבא תודי שתמונה של חייל מרביץ למישהו הרבה יותר משמעותית מתמונה של ילד מרביץ לילד למשל... ואני עושה קורס נתמ"מ אגב הראו אותנו כבר ב2 עיתונים (אותי רק באחד) ובאולפן שישי

../images/Emo110.gifאבל לפי מה שכתבת

אץ רק תפסת אותו ולא ממש הרבצת לו.. חוץ מזה לאכול את עצמך מבפנים לא יעזור עכשיו, את פשוט צריך לחשוב לפניי שמביאים אותך למקום כזה מה תעשה אם מישהו ירביץ לך, מה אתה אמור לעשות..

../images/Emo6.gif

משהו טוב שקרה- היו לי חודשיים חופש משהו טוב שקורה- החופש לא הסתיים עדין משהו טוב שיקרה- אני אראה חופש בעשרה ימים הקרובים משהו רע שקרה- לא יכולתי ללכת להופעה של אביב גפן אתמול משהו רע שקורה- משעמם לי משהו רע שיקרה- החופש יגמר בעות עשרה ימים משהו טוב שקרה- נולדתי משהו טוב שקורה- אני חייה משהו טוב שיקרה- ואני אחיה עוד הרבה שנים

למעלה