שירשור סנדוויץ'-

moshit1

New member
שירשור סנדוויץ'-

נמ, קצת להחיאת הפורום, כוון שאנחנו פורום חברתי מעבר לפורום מוזיקה, אז החלטתי לפתוח שירשור סנוויץ'- ומה זה אומר? כל אחד יספר עכשיו משהו טוב שקרה לו, שיקרה לו, שהוא מחכה לו, ואח''כ יספר משהו רע שקרה לו, שיקרה לו, שקורה לו- ובסוף, בשביל להשאר אופטימים- עוד משהו טוב שקרה לו, יקרה לו, קורה לו. ואנחנו... בתור אנשים נחמדים ניתן חיבוקים על הדברים הרעים ונשמח ביחד על הדברים הטובים- כמו קבוצת תמיכה שכזו. נו
זה יכול להיות ממש כיף, תחשבו על זה. שרשרו...

jinjer trip

New member
אני אני

משהו טוב שקרה לי- בכללי השבוע: טחנתי הרבה עבודה ותכלס די טוב לי, אני מרוויחה קצת כסף, ההרגשה שאני לא כל כך תלויה בכסף של ההורים עושה לי רק טוב.. אממ משהו טוב שקרה לי היום- הייתי בתל אביב כל היום, היתה לחברה יום הולדת אז ניצלנו את זה למסע שופינג בכל תל אביב והיה כל כך מצחיק וכיף.קנינו פולללל שטויות. משהו טוב שהיה אמור להיות השבוע (ואולי עוד יהיה)- היתי אמורה ללכת לעשור של היהודים ברעננה, זה עדיין לא אומר שאני לא הולכת אבל יש סיכויים שאני לא אלך וזה כבר רע. חברה שלי כניראה לא תוכל להגיע ואני בעקבותה לצערי :( אבל אני מאמינה שאני אסדר משהו כי זאת הופעה שאני כבר חודש מחכה לה. |עצובה קצת | אממ זהו ניראה לי. מחכה לנחם אותכם חח

../images/Emo110.gifא-ני:)

משהו טוב שקרה לי- חברה שלי אהבה את המתנה שנתתי לה היום:) משהו טוב שקורה לי- לא יודעת:S משהו טוב שיקרה לי- אנחנו מוציאים חולצות ויומנים (השבט..)ואלו ציורים שאני ציירתי :) משהו רע שקרה לי- סגרו ל את השבט:_( משהו רע שקורה לי- השבט שלי נסגר:( משהו רע שיקרה לי- כל שנה הבאה אני אהיה בשבט אחר משל חניכות שלי, ונקשרתי אליהן כל כך!!:( משהו טוב שקרה לי- קיבלתי רשגו"ד ה' עם מישהי שאני אוהבת בשבט אחר. משהו טוב שקורה לי- אחותי מביאה לי (הביאה ותביא אחד יותר יפה..)פוסטרים (כאלו כרזות נו...) של סרטים שעכשיו בקולנוע כי היא עובדת שם וזה ממש יפה על הקיר!!! משהו טוב שיקרה לי- אמא בצרפת עכשיו והיא קיבלה מקרובי משפחה שלנו שמוכרים לזארה או משהו כזה:)S) 8 זוגות מכנסיים בדיוק במידה שלי אז היא מביאה לי^_____^

moshit1

New member
רישגו''ד זה טוב ../images/Emo13.gif

מה זה אומר סגרו לך את השבט? איזה שבט את? איזו הנהגה? למה סגרו?

Eloola

New member
ובכן ובכן.

משהו טוב שקרה לי- הייתה בר מצווה לבן דוד לי אתמול. היה כיף, מה. משהו טוב שקורה לי- ברגעים אלו ממש? ממממ... יש אחלה מזגן Oo. משהו שאני מחכה לו - ליום שני, כי אני רואה את אהובי סוף סוף
משהו רע שקרה לי - הלכה לי הרזולוזציה קיבינימט וזה לא מסתדר. משהו רע שקורה לי- כואבות לי הרגליים מהבר מצווה. משהו רע שיקרה לי- הסוף של יום שני יגיע. משהו טוב שיקרה לי- אני מקבלת 100 ש"ח היום/מחר/ מחרתיים. משהו טוב שקורה לי - הידיעה שאני עם גיא עוד 4 ימים
משהו טוב שקרה לי- גיאוש ישן אצלי 5 לילות

moshit1

New member
גמני ../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לי- הצלחתי להשיג את כל הכרטיסים ליהודים
סוףסוף. משהו טוב שקורה לי- ברגע זה אין ממש \= משהו שאני מחכה לו - להופעה של אינפקציה
משהו רע שקרה לי - ידיד אכזב אותי
משהו רע שקורה לי- כואב לי הראש
משהו רע שיקרה לי- תיכון... משהו טוב שיקרה לי- ידיד בא לישון פההה
יא! משהו טוב שקורה לי - נמ. אין כרגע. משהו טוב שקרה לי- הייתי בת''א 4 ימים של כיףכיףכיף
. שיהיה לכולם סופ''ש כייפי. ומלא הופעות

cowgirl Ms

New member
תיכון זה לא דבר רע..../images/Emo80.gif

זה יכול להיות דווקא ממש נחמד

..

משהו טוב שקרה לי- מצאתי את קח שירים! משהו טוב שקורה לי- שומדבר כרגע. משהו שאני מחכה לו - למחר, הופעה של אינפקציה. משהו רע שקרה לי - יותר מידי דברים משהו רע שקורה לי- בילבול משהו רע שיקרה לי- אין לי מושג. משהו טוב שיקרה לי- לאיודעת, מה שיקרה יקרה.. משהו טוב שקורה לי - לא היה כבר את השאלה הזאת? משהו טוב שקרה לי- גם את זאת היה.

=] ../images/Emo68.gif

הממ הממ משו טוב- נירררר שיקרה - הערב - ערב בנות עם כל החברות שלי כמה התגעגעתי לזה חח שאני מחכה - לפגוש שוב את ניר! משו רע- רבתי עם חברות...אבל זה עבר שיקרה- יום האהבה בלי ניר *דמעות* שקורה - המממ כרגע הכל טוב ... בלי עין טפו טפוט פו עוד משו טוב ?! - שקרה - הממ החברות שלי- הכי חמודות בעולם =] יקרה - ב"ה הכנסייה יבואו כבר לב"ש ונלך לראות אותם! קורה- אני שומעת הרגע את הכנסייה =]

../images/Emo3.gif אנייי

משהו טוב שקרה לי- עכשיו חזרתי מהים והיה הכי כייף בעולם..!! ומצחיקק משהו טוב שקורה לי- אני תכף עפה לישון עד מחר משהו שאני מחכה לו -שישבת בית לבדד ההורים לא בבית
משהו רע שקרה לי - נישרפתי מהשמש משהו רע שקורה לי- זה כואב ליי עדיין משהו רע שיקרה לי- חוזרים ללמודיםםםם ויש לי את המחנכת הכי כלבה בעולםם!! משהו טוב שיקרה לי- רואה את מאוריי מחרר
משהו טוב שקורה לי - משהו טוב שקרה לי- כל השבוע הזה היה לי כייףף!!

cowgirl Ms

New member
נמ.../images/Emo80.gif

משהו טוב... שקרה לי- הטירונות
. משהו טוב שיקרה לי- עוד איזה שבועיים אקבל את בוריס ג'וניור, האקדח
. משהו שאני מחכה לו- לעשות מטווחים
. משהו רע שקרה לי- אני והחברה שלי נפרדנו... אחרי שנה.. :-\ משהו רע שיקרה לי- אני הולכת להתחיל לענות לטלפונים ביום ראשון
. משהו רע שאני מחכה לו- הזנקת המסוק הראשונה שלי
. ו... אני לא בן אדם אופטימי, אז אין לי כוח ^_^.

גוּזיד

New member
me.

טוב אני אעשה את זה ככה, הטוב : הספקתי הרבה דברים בשבוע אחד. O: כגון : קניתי דיסק של דנה ברגר, הייתי בעזריאלי, הייתי בכפר סבא, טייבה, ראש העין, רעננה D: משהו רע? אין לי כוח. ואני לא מפסיקה לבכות ובא לי כבר לישון ;[ אע. ואני רוצה להיות עכשיו בהופעה האקוסטית של דנה ברגר בג'פטו. ועוד משהו טוב, אני אמורה לקבל כסף על העבודה המסריחה והמעצבנת שעשיתי.

cowgirl Ms

New member
נכון רעננה זה מקום שווה? ../images/Emo7.gif../images/Emo80.gif

האאאא רעננה שלי....~ תרגישי טוב

psycho maiden

New member
בוקר טוב =))

משהו טוב שקרה לי: אחיין שלי בא אלינו בהפתעה :)-O) אחרי שלא ראיתי אותו מלא מלא מלא זמן (הוא גר באילת
) משהו טוב שיקרה לי: אני הולכת לראות מישהו שמאוד חשוב לי =)) משהו שאני מחכה לו: שידידים שלי יחזור מחו"ל (
) משהו רע שקרה לי: נהרס האמון שלי בבן אדם היחיד שבטחתי בו
משהו רע שיקרה לי: אוייש .. ביה"ס (=המווון בגרויות , אני צריכה לעשות מועדי ב'..) משהו רע שקורה לי: אמא שלי .
משהו טוב שקרה לי: פגשתי את מוקי ! פגשתי את מוקי ! פגשתי את מוקי !
משהו טוב שיקרה לו: אני חוזרת לבית (היפע, יפע
) שלי עוד שבועיים. משהו טוב שקורה לי: כל התקופה הזאת. סבבה כזאת. הזויה משהו.

גוּזיד

New member
פגשת את מוקי! ../images/Emo12.gif

מה? איך? איפה? למה? וקבלי
על הדברים הרעים.

psycho maiden

New member
יאפ =)

הגשמתי לעצמי חלוםם , הערצה של 5 שנים לא הולכת ברגל.. (וזאת לא הערצה בקטע של "שיואו איזה שווה.." ז"א גם אבל לא רק, זה לא העיקר בואי נגיד). קיצר קבלי קישור לסיפור ההזויי הזה =) דרך אגב לשמוע אותי מספרת את זה זאת חוויה ואם תשמעי - תביני .. חחח

למעלה