שירשור סיפורים!!!

הוא יהיה אבל..

אני מה זה עצבנית על המנהלות הן מחקו לי את כל הפרקים וכל התגובותתתתתתת

חחח סנדרההה היא עשתה הכללל

כנראה המנהלות מחקו לההה =/ יבל זההיה דווקא סיפור יפהה

אני יודעת חכו אני ישים עכשיו את כל

הפרקים עכשיו ובערב שאני יחזור אני ישים את פרק 6 טוב???

../images/Emo63.gifפרק 2../images/Emo63.gif

פרק 2 ========= והיא אמרה לי ש.... ========= שהיא עוברת דירההההה!!!!!! ואני אומרת לעצמי מההההההההההההההה וכולי אדומה והתחלתי ליבכות איתהה.......... ולא האמנתי שהחברה הכי טובה שלי עוברת דירה בול מתי שאני הייתי הכי צריכה אותה בעולם!! ואמרתי לה אבל את הבטחת שבחיים לא ניפרד והיא אמרה מה אני יעשה רונוש זה הגורל בחר ככה! את חושבת שאני לא עצובה את לא מבינה אני עושה להורים שלי טרור שלא נעבור אבל גם כן ההורים האלה נימאס לי מהם אני אומרת לך.!!!!!!!!!!!!!! יאו בבקשה אמרתי לה אל תעברי אני מיתחננת את הדבר היחיד ההכי חשוב שיש לי בחיים אני צריכה אותך איתי לתמיד! ושיט אמרתי לעצמי בלב מחרתיים מתחילים את הלימודים בחטיבה זה מה שחסר לי עכשיו.... יאו מה אני עושה אמרתי לה שאני צריכה אותה איתי והיא אמרה לי לא נורא נישמור על קשר באיסיקיו בטלפון אנחנו ניתראה מידי פעם לא נורא.! ואני אומרת לה מה זה לא נורא מה ניראה לך שאני יעשה בילעדייך עכשיו בילעדייך אני כלום את היית הכל בשבילי את לא מאמינה מה את עושה לי עכשיו ואני והיא בוכות ולא מפסיקות לבכות.. פתאום קיבלתי צילצול הביתה זאת הייתה איילה אמא של אופיר היא אמרה לה לחזור הביתה ולארוז את הדברים שלה כי מחרתיים הם עוברים ובידיוק מהיום מהדקה מהשעה הזאתי ניפרדנו בחיבוק חזק ליביתי אותה עד הביתה שלפחות יהיה לי קצת זמן להיות איתה ואני לא מפסיקה לבכות כשהגענו לבית שלה נתתי לה חיבוק חזק חזק ונשיקה היא עלתה הביתה ואני המשחתי את דרכי הביתה כשהגעתי הביתה נפלתי על המיטה ולא הפסקתי לבכות ובלי ששמתי לב נירדמתי. למחרת בבוקר אני קמה אני אמרתי לעצמי שאולי זה היה חלום היתקשרתי לאופיר לדבר איתה לוודא שזה לא חלום והיא לא ענתה בבית היתקשרתי לפלא שלה והיא ענתה אני: "אופירוש"? אופיר: "מה מאמי"? אני: "איפה את עכשיו"? אופיר: "אני בית החדש שלי מסדרת את החדר שלי" אני: (אני אומרת לעצמי טוב זה לא חלום)"אה.. יאו את לא מאמינה איך אני מיתגעגעת אלליךך את מבטיחה לישמור על קשר נכון" אופיר:"ברור מה זה בכלל לא שאלה!!" אני: "טוב מאמי אני צריכה לנתק תתחברי לאיסי ונדבר" אופיר:"אין לי בנתיים מחשב שיעבירו לי אותו אני יתחבר" אני:"טוב מאמי יאללה בעיוש אוהבת אותך המוןן" לאחר שניתקתי את הטלפון ניזקרתי שמחר זה החטיבה ואמרתי לעצמי יאו זה ברח לי מהראשששש מה אני עושה עכשיו אין לי את אופיר החברה הכי טובה שלי שעזבה אותי ככה פיתאוםםם!!! מה אני יעשהה עכשיו?? הגיעה הלילה אמא שלי דפקה בדלת ואמרה לי ללכת לישוןן כי מחר יש לימודיםם... למחרת בבוקר קמתי ב 7:30 ואניי יאוו אני מאחררתת ואניייי על היום הראשון מאחררתתתת מה אני עושה התחלתי להיתארגן מהררר ולרוץץ לבית ספר.. בדרך לבית ספר אנייי מפחדת מתה מיפחדד כשהגעתי לבית ספר ראיתי את כולם מסתכלים עלי (כי איחרתי)כאילו נפלתי מהירח!! וניכנסתי לכיתה וחיפשתי מקום לשבת ולא מצאתי ואז ילדה אחת חמודה אמרה לי בואי יש מקום פנוי לידי ואני כבר קיבלתי חיוף אחרי כל מה שקרה לי עם אופיר באמצע השיעור שאלתי אותה איך קוראים לה אז היא אמרה לי דנה והיא שאלה אותי איך קוראים לי ואמרתי לה שרוני סיימתי תלימודיים היה אחלה חזרתי עם דנה מהבית ספר.. וקבענו שמחר ניפגש כדי ללכת ביחדד בצהריים אני מקבלת טלפון מימנה והתחלנו לדבר באמצע השיחה היא אמרה שהיא זזה להיתקלח אז אמרתי לה טוב בעיי מאמי והיא אמרה בחזרה.... לאחר מיכן ירדתי למטה וראיתי את...

../images/Emo63.gifפרק 3../images/Emo63.gif

פרק 3 ========= לאחר מכן ירדתי למטה וראיתי את... ========= הילד הכי מושלם בעולם!! הוא בלונדיני שטני עם עינים כמו של האוקיינוס ואני וואי מעניין איזה כיתה הוא! טוב ואני מתחילה לסדר את עצמי במהלך הדרך ואני אומרת בלב יאו הוא מיתקרב ראיתי אותו מסתכל כזה עלי ואני עוד שניה מיתפוצצת הוא עבר לידי ונגע בי כזה חח בטעות זה היה אחר כך הלכתי לקיוסק קניתי לי חמצוצים וממתקים יאמי חחח כשחזרתי מהקיוסק ראיתי אותו שוב עם החברים שלו אבל בצד השני של הכביש =[ ואז פתאום אני קולטת את כל החברים שלו מסתכלים עלי ואני לא מבינה מה רוצים ממני ואני כולי מסמיקה (בינינו לא יודעת עם מבושה או מפאדיחה) והמשכתי ללכת כשהגעתי הביתה רצתי למחב ליראות עם אופיר אולי היתחברה שאני יספר לה הכל ויתחברתי למחשב ולאיסי ואני רואה שהיא לא מחוברת וממש היתבאסתי מאודד =\ קיצר היתקשרתי לדנה וסיפרתי לה את זה חח והתחלנו להיות מה זה חברות טובות חבל על הזמן אבל בכל זאת אופיר תמיד נישארה ותמיד תישאר החברה שלי אחרי כמה ימים אני רואה שאופיר לא מיתקשרת ואין לי את המספר שלה כי היא לא הביאה לי את המספר שלה בבית ובפלא היא לא זמינה אף פעם ולאיסי היא לא מיתחברת ואז הבנתי שהיא כבר ניתקה את הקשר ומאוד חבל יום אחרי זה הגעתי שוב עם דנה לבית ספר (קבענו שנילך כל יום ביחד) הגענו לכיתה היתיישבנו אחת ליד השניה הגיעה שעת ההפסקה היסתובבנו אני והיא ביחד ופיתאום אני רואה את הילד הזה שסיפרתי לכם מיקודם הבלונדיני שטני עם העיניים שדומות לאוקיינוס ואמרתי לדנה כזה דנה הינה הילד הזה שסיפרתי לך עליו זוכרת??!! והיא אמרה לי שכן! והיא אמרה שהוא הילד הכי מושלם שהיא ראתה בחיים שלה ... ואז אמרתי לה תיזהרי לקחת לי אותו חח אני ראיתי אותו ראשונה חחח היא אמרה אל תדאגי אני לא יעשה לך את זה בחיים ומאותו יום הבנתי שהיא החברה הכי טובה שלי (ככה אני יכולה להגיד לבינתים)ץ אחרי חודש ככה אני וגיל (הילד חתיך והמושלם שלי) נהיינו ידידים הכי טובים שיש בעולם! סיפרנו אחד לשני הכל והיינו מה זה קרובים אפילו יותר מימני ומאופיר ומדנה ביחד חח! והוא הבן אדם שהרגשתי הכי בטוחה איתו והרגשתי נערצת על ידו חח עזבו! הוא היה הבן אדם הכי מושלם שיש כשהייתי בבאסה הוא שימח אותי בכל דרך שיש וגם הוא שקראו לו דבריפ הייתי איתו תמידד!! הרגשנו כאילו אנחנו מכירים יותר מ6 שנים... בחיים שלי לא הרגשתי ככה ותאמת קצת היתבאסתי שהוא היה ידיד שלי ולא חבר כי אהבתי אותו ותאמת לא ידעתי עם גם הוא אותי והיתביישתי לדבר איתו על זה אז היתייעצתי עם דנה אל זה והיא אמרה לי שעם את אוהבת אותו תדברי איתו על זה ותגידי לו את הרגשות שלך וניראה כבר מה יהיה ואמרתי לדנה מה הישתגעת אני מתפדחתתתתתת!!! אז דנה אמרה לי אני אמרתי לך תעשי מה שאת רוצצצהה! ההחלטה בידייך חשבתי על מה שדנה אמרה כל הלילה כשהתעוררתי הלכתי גם היום עם דנה לבית ספר בהפסקה גיל אמר שהוא רוצה לדבר איתיי אז אמרתי לדנה שאני עוד מעט יבוא אלייה אז היא אמרה לי טוב אני מחכה לך בקפיטריה בהפסקה כשגיל דיבר איתי הוא אמר לי שהוא...

../images/Emo63.gifפרק 4../images/Emo63.gif

פרק 4 ========= בהפסקה כשגיל דיבר איתי הוא אמר לי שהוא... ========= אוהב מישהי אחרתת! ואני קיבלתי התקף לב עוד שניה בכיתי ולא ידעתי מה לעשות אז שאלתי אותו מיזאת אז הוא אמר לי שחברה שלי דנה ואני אמרתי מההההההה.. אבל אתם בכלל כימעט לא מדברים ואז הוא אמר שהוא יתחיל להיתקרב אליה לאט לאט ואני כזה שיחקתי אותה יעני וואלה גדול חח איזה מגניב אבל בתוכי היה לי את העוקץ הזה כאילו דוקרים אותי בלב מבפנים ואחר כך חזרתי לקפיטריה דנה חכתה לי שמה והמשכתי לדבר איתה בהפסקה אבל כמעט לא בקשבתי לה ורק חשבתי על מה שגיל אמר לי ולא סיפרתי לדנה כי הבטחתי לגיל שאני לא יספררררר ומה אני יעשה עכשיו ואני יודעת עכשיו שאין לי סיכוי איתוו!! אז באתי לדנה ביציאה.. אני: "דנה מה את חושבת על גיל"? דנה:"ילד חתיך הורס חח" אני:"עם הוא יציע לך חברות או יתחיל איתך וכול השטויות האלה את תסכימי לו"? דנה:"ניראה לך בחיים לו את אוהבת אותו לא אני!" אני:"אהה טופ" אחר כך המשכנו בשיחה הזאת שהייתה לנו לפני כן ושמתי לב שדנה שמה לב לזה שמה ששאלתי אותה מיקודם קשור למה שגיל דיבר איתי אז היא שאלה אותי תגידי רוני מה קרה מאז שגיל דיבר איתך את מעופפת ולא מקשיבה לי!!!?? אז אמרתי לה לא לא כלוםםם תמשיכי.. היא אמרה נו אני מכירה אותך מספיק טוב כדי לדעת שקרה לך משהו ואני המשחתי להכחיש שכלום ובסוף היא הפסיקה (מה אני יעשה לא יכולתי לספר הבטחתי לגיל)=\ ואז חזרנו שוב לשיחה ההיא חחח וניסיתי להראות שלא קרה כלום בסוף היום חזרתי הביתה הדלקתי תמחשב והתכתבתי עם גיל הוא כל היום רק דיבר על דנה יאו ואני הישתגעתי מיזה כבר לא יכולתי אז המצאתי לו שטויות שאני יורדת למטה וזההה... ש"חזרתי מלמטה" אז כתבתי לגיל שחזרתי מה אני יעשה אני לא יכולה בלי להיתכתב איתו לרגעעעעעעע אז היתכתבנו שוב על דנה זה ניראה לי מהיום והאלה יהיה נושא שיחה קבוע... ואז הגיע היום שרציתי להיתמוטט מימנוו...

../images/Emo63.gifפרק 5../images/Emo63.gif

פרק 5 ========= ואז הגיע היום שציתי להיתמוטט מימנו... ========= שהוא הציע לדנה חברות........................ ואני מה אני עושה עכשיוו ישר היתקשרתי לדנה לישאול אותה מה היא אומרת לווו??!! ודיברתי איתה והיא אמרה לי שהיא מאוד אוהבת אותו אבל ביגלל שאת אוהבת אותו אני לא יסכים לו כי את החברה הכי טובב שלי! ואני ירדה לי אבן מהלב ככה לפחות אני יודעת שהוא לא יהיה תפוס אבל קצת הרגשתי אשמה שלקחתי לחברה הכי טובה שלי את מי שהיא אוהבת לאחר כמה ימים הייתה מסיבה של השכבה אז התקשרתי אל דנה וגיל לישאול אותם עם הם באים והם אמרו שכן גיל בא אליי והלכנו לאסוף את דנה ושנילך שלושתנו ביחד למסיבה כשהגענו למסיבה היה כיף רקדנו השתוללנו שתינו (לא אלכוהול) אבל היה כיפ משהו פחד חח שהיה במסיבה את הסלואו אז גיל ראיתי אותו שהוא הולך להציע לדנה ודנה כמובן הסכימה ואז ילד אחר בא והציע לי לרקוד סלואו ורקדנו אחרי המסיבה חזרתי שפוכה הביתה ניכנסתי למיטה ונרדמתי בבוקר יום שבת איזה כיף התעוררתי כמו חדשה תאמת שחכתי לאיזה 10 דקות את כל הבעיות שהיו לי התחברתי לאיסי ודנה וגיל לא היו מחוברים אוף לאחר 30 דקות שניהם היתחברנו באותו זמן (איזה צירוף מקרים) אז שאלתי את דנה איפה היא והיא אמרה שהיא אצל גיל בבית וששמעתי את זה רציתי להיתאבדדדדדדדדדדדדדדדדד אחר כך היתקשרתי לגיל דיבררנו ודנה הייתה שמה ואתם יודעים מה?! הייתה לי תחושה שדנה וגיל חברים אבל הם לא מספרים לי כדי לא לפגוע בי ותאמינו לי שהתחושות בטן שלי לא טועותת אף פעם! הגיע יום ראשון תחילת השבוע (אוף שונאת את יום ראשון) איזה שהו ילד אחד בא לי בבוקר לכיתה ואמר לי בשקט את יודעת שגיל ודנה חברים!??????????.. ואני לא הם לא חברים מה קשר מאיפה הבאת את השטות הזאת?? אז הוא אמר שזה לא שטות ושגיל הוא החבר הכי טוב שלו ושהוא מספר לי הכל אז הוא סיפר לי שדנה והוא חברים אבל הם לא מספרים כלום כדי שאף אחד לא יפגע.. ובאותו יום שסיימנו את הבית ספר כל היום רק חשבתי על מה שרון אמר לי (החבר הכי טוב של גיל) שדנה וגיל חברים! אני בהתחלה לא הבנתי כאילו החבר והחברה הכי טובים שלי יעשו לי דבר כזה הכי דנה הבטיחה לי שהיא לא תעשה לי דבר כזה לעולם! כשהגעתי הביתה היתקשרתי מיידית לדנה שאלתי אותה על זה והיא גימגמה וכבר קלטתי אותה שהיא משקרת לי והיא הכחישה כל הזמן שלא ולא אז אמרתי לה לא בכוונה של איום דנה עם אני מגלה שאתם חברים אני לא מדברת איתך בחיים כי הייתה לך עכשיו הזדמנות להגיד לי את האמת אז היא אמרה שלא ושאין לי מה לדאוד תאמת לא האמנתי לה כי היא לא הייתה נישמעת כמו שהיא תמיד אז ישר שניתקתי איתה תשיחה היתקשרתי מהר לגיל שדנה לא תספיק אותי ושתגיד אולי לגיל שיגיד שהם לא חברים היתקשרתי גיל ענה לי אני:"גיל? גיל:"מה מאמי?" אני:"שמע שניה אתה ודנה חברים ובבקשה תגיד לי תאמת?!" גיל:"אממ... רוצה אני יספר לך את האמת אבל בבקשה אני לא רוצה לריב איתך!?" אני:"כן ברור תספר לי עכשיו" גיל:"כן" אני:"מה כן?" גיל:"אני ודנה חברים" אני:"אה" אני:"טוב "אמא שלי צריכה תטלפון בעיי" גיל:"דנה אל תכעסי בבקשה" אני:"לא כועסת בעי" לאחר מכן הרגשתי איום ונורא היתקשרתי לדנה ואמרתי להההההההההההה.....

שירשור סיפורים!!!

אולי זה יעשה קצת באלגן בהודעה עצה אבל זה יעשה סדר בפורום מי שרוצה לכתוב תגובה לסיפור מסוים שפשוט יעשה תגובה לתגובה אחרת חחח מקווה שהבנתם אמממ זהו קריאה מהנה :)

פאשית

New member
../images/Emo110.gif החיים שלי ../images/Emo110.gif

"אל תפחדי ממשהו לפני שאת עושה אותו, אל תשפטי מישהו לפני שאת מכירה אותו" זה מה שאבא שלי תמיד אמר לי .. הי! אני דקל, בת 17 וחצי.. כיתה יא', אמא שלי נפטרה בלידה שלי, אני בת יחידה, אני חיה עם אבא שלי. אפשר להגיד שהמצב שלנו די טוב. אבא שלי, מעצב בגדים ובעל סוכנות, הוא מרוויח המון. אני, מדגמנת בסוכנות של אבא שלי ולומדת. על המוות של אמא שלי, אני יכולה להגיד שזה קשה לי, מאוד. עד גיל 15, לא יצא לי מהראש שאני אחראית למוות שלה. וזה באמת ככה. אמא שלי ז"ל ידעה שהיא תמות בלידה והיא השאירה לי מכתב, שהיא סיפרה בו הכל, על המחלה שהייתה לה, שגם אחותה מתה בלידה של הבן שלה בגלל זה, והיא השאירה שם תמונות ודברים יפים שהיא העבירה אלי, כדי שאני יעביר לבת שלי וכך הלאה. אני כ"כ שמחה שיש לי את האבא שיש לי. הוא תמיד מפרגן, דואג, עוזר, מייעץ, שומר. הוא כמו חבר כזה, שאני מספרת לו ה כ ל . יש לי חבר, עומר, אנחנו חברים מכיתה ז'. ו2 חברות הכי טובות בעולם- שיר ומור. אם אמא שלי הייתה חיה, אפשר להגיד שהחיים שלי היו מושלמים. עכשיו הם שלושת רבע מושלמים. כמו כל ילדה רגילה, גם אני מעריצה. מעריצה זמר. זמר שנחשב לזמר גדול. עברי לידר. לפעמים אומרים לי שאני מגזימה בהערצה שלי אליו, אבל אני לא חושבת ככה.

למעלה