שירשור סיפורים!!!

סיפור יפה תמשיכי../images/Emo9.gif

*15 דקות לא 15 שעה

דנייייייייייי ראית את הספירה

לאחור של הקליפ!?!??! איזה תמונה יפה הורדתי אמאא איזה שלמות אדם !!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מתה עליוו אווווווווווווו יום ראשון כ-בוד!! :):):) וכה..יש איזה מ200 תמונות...חעחעחעח

../images/Emo63.gifפרק 5../images/Emo63.gif

פרק 5 ========= ואז הגיע היום שציתי להיתמוטט מימנו... ========= שהוא הציע לדנה חברות........................ ואני מה אני עושה עכשיוו ישר היתקשרתי לדנה לישאול אותה מה היא אומרת לווו??!! ודיברתי איתה והיא אמרה לי שהיא מאוד אוהבת אותו אבל ביגלל שאת אוהבת אותו אני לא יסכים לו כי את החברה הכי טובב שלי! ואני ירדה לי אבן מהלב ככה לפחות אני יודעת שהוא לא יהיה תפוס אבל קצת הרגשתי אשמה שלקחתי לחברה הכי טובה שלי את מי שהיא אוהבת לאחר כמה ימים הייתה מסיבה של השכבה אז התקשרתי אל דנה וגיל לישאול אותם עם הם באים והם אמרו שכן גיל בא אליי והלכנו לאסוף את דנה ושנילך שלושתנו ביחד למסיבה כשהגענו למסיבה היה כיף רקדנו השתוללנו שתינו (לא אלכוהול) אבל היה כיפ משהו פחד חח שהיה במסיבה את הסלואו אז גיל ראיתי אותו שהוא הולך להציע לדנה ודנה כמובן הסכימה ואז ילד אחר בא והציע לי לרקוד סלואו ורקדנו אחרי המסיבה חזרתי שפוכה הביתה ניכנסתי למיטה ונרדמתי בבוקר יום שבת איזה כיף התעוררתי כמו חדשה תאמת שחכתי לאיזה 10 דקות את כל הבעיות שהיו לי התחברתי לאיסי ודנה וגיל לא היו מחוברים אוף לאחר 30 דקות שניהם היתחברנו באותו זמן (איזה צירוף מקרים) אז שאלתי את דנה איפה היא והיא אמרה שהיא אצל גיל בבית וששמעתי את זה רציתי להיתאבדדדדדדדדדדדדדדדדד אחר כך היתקשרתי לגיל דיבררנו ודנה הייתה שמה ואתם יודעים מה?! הייתה לי תחושה שדנה וגיל חברים אבל הם לא מספרים לי כדי לא לפגוע בי ותאמינו לי שהתחושות בטן שלי לא טועותת אף פעם! הגיע יום ראשון תחילת השבוע (אוף שונאת את יום ראשון) איזה שהו ילד אחד בא לי בבוקר לכיתה ואמר לי בשקט את יודעת שגיל ודנה חברים!??????????.. ואני לא הם לא חברים מה קשר מאיפה הבאת את השטות הזאת?? אז הוא אמר שזה לא שטות ושגיל הוא החבר הכי טוב שלו ושהוא מספר לי הכל אז הוא סיפר לי שדנה והוא חברים אבל הם לא מספרים כלום כדי שאף אחד לא יפגע.. ובאותו יום שסיימנו את הבית ספר כל היום רק חשבתי על מה שרון אמר לי (החבר הכי טוב של גיל) שדנה וגיל חברים! אני בהתחלה לא הבנתי כאילו החבר והחברה הכי טובים שלי יעשו לי דבר כזה הכי דנה הבטיחה לי שהיא לא תעשה לי דבר כזה לעולם! כשהגעתי הביתה היתקשרתי מיידית לדנה שאלתי אותה על זה והיא גימגמה וכבר קלטתי אותה שהיא משקרת לי והיא הכחישה כל הזמן שלא ולא אז אמרתי לה לא בכוונה של איום דנה עם אני מגלה שאתם חברים אני לא מדברת איתך בחיים כי הייתה לך עכשיו הזדמנות להגיד לי את האמת אז היא אמרה שלא ושאין לי מה לדאוד תאמת לא האמנתי לה כי היא לא הייתה נישמעת כמו שהיא תמיד אז ישר שניתקתי איתה תשיחה היתקשרתי מהר לגיל שדנה לא תספיק אותי ושתגיד אולי לגיל שיגיד שהם לא חברים היתקשרתי גיל ענה לי אני:"גיל? גיל:"מה מאמי?" אני:"שמע שניה אתה ודנה חברים ובבקשה תגיד לי תאמת?!" גיל:"אממ... רוצה אני יספר לך את האמת אבל בבקשה אני לא רוצה לריב איתך!?" אני:"כן ברור תספר לי עכשיו" גיל:"כן" אני:"מה כן?" גיל:"אני ודנה חברים" אני:"אה" אני:"טוב "אמא שלי צריכה תטלפון בעיי" גיל:"דנה אל תכעסי בבקשה" אני:"לא כועסת בעי" לאחר מכן הרגשתי איום ונורא היתקשרתי לדנה ואמרתי להההההההההההה.....

יפההה תמשיכייייי

אני אישית לא הייתי מדברת איתה בחייםםםםםםםםם וגיל?! הוא לא אשםם היא לא הייתה צריכה להסכיםםם

יפהההה!

איזה חברה זבל! אני לא הייתי מדברת איתה בחייייייים!! תמשיכיי עדןןן!

מה זההההההה מנהלות כנסווו!!???

למה מחקתן לי את כל הפרקים מה אתן נורמליותתת?!?!!!!??!?!?! למה אתן ממוחקות את הכללללללל???? יאוו

למעלה