שירשור סיפורים!!!

../images/Emo63.gifסיפור-פרק 1../images/Emo63.gif

בבוקר היתעוררתי בסוטול שלי הרגשתי את החופש הגדול זה הייתה הרגשה ניפלאה שאי אפשר לתאר! אין לימודים, אפשר לחגוג יששששש... סוף סוף כל כך חיכיתי לזה!!!!!!!! על היום הראשון על הבוקר הדבר היחיד שהצלחתי לחשוב עליו הוא על החטיבה שאני צריכה לעלות אלייה בעוד חודשיים בידיוק. זה הדבר היחיד שחשבתי עליו באותו רגע, חשבתי שכשיעבור החופש הגדול ואני יצטרך ללכת לחטיבה ולא יהיו לי חברות שלא יואהבו את המראה שלי שיצחקו עליי וכול שאר הסיבות שיש סיבה לחשוש מהם! אני מרוב כל הדאגות שלי אמרתי לעצמי רוני תעשי לעצמך טובה על תחשבי על זה ושאני צריכה להפסיק לידאוג ולהוציא את כל הדאגות מהראש כי כל החופש לפני ואני לא צריכה לידאוג. קיצר היום הראשון של החופש אך אין אין על החופש הזה ניפגשתי עם חברתי הטובה אופיר אני והיא זה משהו שאי אפשר בחיים להפריד היא תעשה הכל בשבילי ואני הכל בשבילה. כמו שאומרים אנחנו חברות באש ובמיםם!! כשבאתי אלייה התנחלתי קצת אצלה וזה אחר כך ירדנו למטה להיסתובב קצת דיברנו על סתם דברים שלנו שאנחנו מדברות כול הזמן. פתאום עלה הנושא הזה של החטיבה התחלנו לספר כל אחת ממה היא חוששת בחטיבה וכל אחת סיפרה את הסיבות שלה. אופיר אמרה לי שאין לנו סיבה לחשוש מכוון שיש לנו אחת את השניה וכל עוד יש לנו אחת את השניה שום דבר לא יפריד בינינו וכל העולם יכול להיתפוצץ ואנחנו נישאר תמיד ביחד לנצח זאת הייתה השבועה שלי ושלה =]. עבר חודש עבר חודש וחצי ועוד שבועיים ניגמר החופש!!~ שבוע ליפני החופש קניתי עם אמא שלי את כל המחברות והספרים שהיינו צריכים ללימודים וכל השאר שצריךך ליקנותת. לאחר שקנינו את הספרים והמחברות הלכנו ליקנות תיק לבית ספר וואי חבל לך על הזמן קניתי תיק משגעעעע אין סוף הדרך. יומיים ליפני סיום החופש ותחילת החטיבה אני בשיא הלחץ מיתרגשת וקצת (הרבה) חוששת מן הסתם החלטתי להיתקשר לחברתי אופיר שתבוא ותיראה את התיק החדש ושנדבר ככהה ליפני החטיבהה. כשצלצלתי אל אופיר הביתה אופיר ענתה לי וכולה בוכה ואני לא מבינה מה קרה והיא אמרה לי שזה לא לטלפון אז אמרתי לה שתבוא אלי ושתספר לי! כעבור 15 שעה היא צילצלה בדלת דפקתי ריצה ומרוב הריצה החלקתי חח.. לא משנה אני פותחת את הדלת אני רואה את אופיר בוכה נתתי לה כוס מים אמרתי לה שתספר לי מה קרה והיא אמרה לי ש....

../images/Emo63.gifסיפורר פרק ==1== מרגש../images/Emo63.gif

סיפורר ממש לא קשורר למציאותת זה הכלל מהראש.. שהייתי כיתה א'...הודיעו לי על המוות של אימי היקרה..ההיתי סך הכל בת 6 לא ידעתי מזה מוות...ולא ידעתי מזה ל=א=ב=ד אמא ראיתי את אחי הגדול ואת אבא שלי לא מפסיקים לבכות ואני ואחותי הקטנה מרוב שהם בכו..בכינו אחריהם..בוכים ובוכים אבא שלי היה כמו סמרטוט ותמיד דודה שלי ההיתה מוציאה אותי ואת אחותי לקניון..למקומות אחרים העיקר לא קרוב לבית.. כל הזמן הוציאה אותי אך ורק שאני ואחותי לא נהיה קרובה לבית ונראה את כל הבכי שהלך שם... אחרי 5 שנים ההיתי כיתה ה ההיתי בת 10 וחצי אבי חלה בסרטן..ואחרי חודש נפטר....נשארתי בודדה אני אחי הגדול ואחותי הקטנה הרגשתי כל כך בודדה שההיתי מאוהבת..שפגעו בי ולעגו לי חיפשתי מי שיחמם ויתן לי יד....אבל ההורים שלי שם למלה אני בטח מקווה שהם גאים בי למלה אבא שלי לפני שהוא נפטר אמר לי "שירן מה שלא יהיה תמשיכי תחיים שלך החיים יפים וצריך לנצל אותם" אחרי כמה שנים.. עכשיו אני בכיתה ח' התאהבתי במישהו עד מוות קוראים לו דין שם מוזר אבל ילד מושלם התחלנו לצאת.. עדדד ש.... מקווה שאהבתם

תמשיכי ../images/Emo13.gif אבל..

כבר קבענו שנפתח פעם בשבוע וזה יהיה יום ראשון תקפידי :)

../images/Emo63.gifפרק ==2== ../images/Emo63.gif

עכשיו אני בכיתה ח' התאהבתי במישהו עד מוות קוראים לו דין שם מוזר אבל ילד מושלם התחלנו לצאת.. עדדד ש.... -~-~-~-~-~-~-~-~--~-~ אני ודין התחלנו לצאת ולהיות חברים סיפרתי לו את חיי המרים ההיתי כל כך תמימה רציתי מישהו שיהיה כאן בשבילי ויתן לי יש שיכאב ליי והרגשתי שאין לי אפחד ובכל הזמן הזה דין ניצל אותי לרעה יום אחד הוא אמר לי בואי אלי לבית יש לי בית ריק באתי אליו ראינו סרט מתחת לפוך השתכרנו קצת נכנסנו לראש שכחתי את כל הבלאגן והחיים המרים שלי דין הסתכל אליו ונישק לי תצוואר לאט לאט ירד לשפתים וכןן! זאת הייתה הנשיקה הראשונה שלי הרגשתי בודדה חיים מרים אמרתי כבר לא אכפת לי דין השכיב אותי לאט ואני נתתי לו כי חיפשתי חום ואהבה וחשבתי שעם הוא משכיב אותי אז הוא אוהב אותי פתאום פתחתי תעיינים וראיתי שנרדמנו כבר בוקר כולי ערומה מתחת לפוך ודין לידי מהר מהר התלבשתי והרגשתי רע ומוזר מה שקרה בלילה...שבבום אני לא בתולה הרגשתי יסוריי מצפון אבל שדין התעורר הוא חיבק ותמח בי אחרי שבועים שלמים שאני מרגישה שדין מנצל אותי ודירדרתי לרעה בלמודים מממוצע של 100 ירדתי ל60 ממש דירדרתי ורציתי להפרד אמרתי זזה לא עסק התקשרתי לדין ואמרתי לו שאני רוצה להפגש איתו ולספר לו משהו שנפגשנו אמרתי לו שאני רוצה להפרד והוא הסכים אמר סבבה החלטה שלך הפסד של שתינו וזהו חזרתי לבית אחי ואחותי הקטנה בבית......מנודדים מהחיים בלי טיפת אורר בחיים....אלוהים לקח לנו את ההורים שדווקא בגיל הזה אנחנו כל כך צריכים אותםם נכנסתי לחדר סגרתי תדלת ואני בוכה ובוכה נמנמתי במיטה ושמעתי מן קול דומה של אמא שלי ואמרה "שירן תדעי שגם עם אני לא לידך אבל אני למלה ולא מפסיקה לאוהב אותך אני מתגעגעת" ישר צעקתיי אמאא אמאאא לאא אמאא ישר האחים שלי נכנסוו לחדרר חשבו שהתשגעתי ניסו להרגיע אותי... שחזרתי לבצפר כל אחד בא ואמר לי "שירן יזונה" "שירן ישרמוטה" "ואיי ואיי אין לך מושג מה דין סיפר לנו אמר לנו שהיה לכם לילה סוער" רצתי לשירותים והתחלתי לבכות ולבכות נכנסה לשירותים ילדה מהשיכבה...היא מעשנת ומרוב החיים האלה לקחתי ממנה סיגריה וזה הרגיע אותי קצת שחזרתי לבית הסתכלתי בדואר...וקיבלנו מכתב המכתב היה בשבילי ושם היה כתוב.........

למעלה