שירשור סיכום שיעור 2

• פותח הנושא nubis
  • פורסם בתאריך

nubis

New member
שירשור סיכום שיעור 2

לכל מי שמתעניין אני אחזור שוב. הקורס מיועד לכל מי שגלה/רוצה לפתח כוחות כגון טלפתיה, ידיעה מוקדמת, טלקינזיס וכו.. מטרת הקורס היא לפתח את כושר הריכוז, הרצון והשליטה האנרגטית. מי שרוצה להצתרף מוזמן לקרוא את השיעור הראשון, לתרגל חמש פעמים ולשלוח לי את הסיכום בפורום (בהודעות אישיות אם יש לכם משהו שאינכם מעוניינים לחלוק בפומבי). הקורס פתוח לכל מי שרוצה להשתתף, אך על מנת לענות על שאלות אני צריך לדעת קצת פרטים אישיים גיל כוחות תחביבים מה הסיבה להשתתפות בקורס אני שמח לראות כי נכנסים לשבוע השלישי של הקורס ותהליכים נפלאים כבר החלו להתרחש. בברכה אלמוג

nubis

New member
Undervision

אני שמח לשמוע שנפתחתה לניקוי ברמה כזו יסודית, נשמע שהמארגים האנרגטים נעים למקומם הטבעי. עוד נקודה חשובה היא התפתחות הרצון, כלומר ההחזקה הרצונית של החומה וההחזקה הרצונית שלך בנקודה הנכונה. כמו שכבר גיליתה המפתח הוא המיקוד (Focus) של הרצון, כלומר לא מספיק לרצות לראות את החומה נדרש ריכוז של הרצון הזה. התקדמות יפה בברכה אלמוג

undervision

New member
פרשנות

קודם כל תודה על פידבק...
אבל התוכל לפרש את הדברים שקרו לי בזמן התירגולים? שמיים/רקע כחול? משיכה מאוד חזקה של המנגט כלפיי?(עדיין קיימת במידה כזאת או אחרת) לגבי הטעינה:לא בכל הצאקרות, אלא כמעט בכל הצאקרות הרגשתי וואיברציה ביחד. וכמו כן היום בלילה הישות "האישית" שלי "בקרה" אותי,אך לא ממש הצליחה לעשות לי משהו כי מזמן כבר שמתי הגנה. אני חושב שזה קשור לזה,שאתמול חשבתי על מה שהיה(עליו) דיי הרבה, אז הופיע שוב. או שיש אפשרות שזה השפעות חיצוניות שדברתי עליהם? אני רק אוסיף שהראייה שלי של היישות השתפרה מאוד, וראיתי הרבה יותר ברור עכשיו, בעיקר עם עיניים עצומות, אך גם עיניים פתוחות ראיתי אותה קצת יותר טוב מאשר בפעמים קודמות(שזה היה לפני תחילת התירגולים, בתקופה שהתחלתי לכתוב בפורום) ולגבי העניין של המיקוד(FOCUS), זה לא חדש לי, פשוט הפעם הייתי צריך באינטואיציה השתשמשתי בזה שוב. ולמה אתה מתכוון ניקוי ברמה "כזאת יסודית"? כאילו דברתה על זה פעם,אבל לא ממש הבנתי, מזה "היסודי" הזה? ואיך אתה מגדיר "מארגים אנרגטים"? מזה? בתודה מראש undervision

nubis

New member
בקשר לצבעים

של השמיים, לכל אדם יש את המשמעות האישית שלו לצבעים לכן אם אתה רוצה לדעת מה היה הצבע הכחול תזכר בהרגשה שהוא הביא לך באותו זמן (אני מניח רוגע). כללית צבעים מסמלים רגשות, ומצבי רוח כלומר הצבע היה החצנה של האווירה הפנימית ששרתה עליך. משדים אישיים אי אפשר לברוח וגם לא להילחם, הדרך לתמיר אותם היא "לרקוד איתם" כלומר ללמוד להכיר אותם ולהבין איזה אור מטיל את הצל, (אני לא יכול להסביר יותר טוב, זה תהליך פנימי). ניקוי ברמה יסודית הוא ניקוי מנטלי ברמה שפסיכולוגים לא חולמים בכלל שקיימת, ברמה שמעבר לאישיות, אפילו מעבר לתת מודע. כל מה שצריך זה זמן על מנת שהתהליך יחלחל לרמה הפיזית. מארגים אנרגטים הם הרשת הסבוכה של הגופים פיזי,אתר,אסטרלי,מנטלי ו רוחני כלומר ההילה בפרספקטיבה הכי רחבה. בברכה אלמוג

undervision

New member
תוכל לספר על הרמה

שמעבר לאישיות ותת המודע? זה כאילו גם מוציא דברים שקשורים לגלולים קודמים? והתוכל להסביר שוב(לא הבנתי את ההסבר בפעם הראשונה), למה למשל רייקי, או שיטות טיפול "משלימות" לא עושות את אותה פעולה, הרי הם גם פותחים חסימות אנרגטיות, ומטפלות בכל הגופים(כולל המנטלי). למה אתה מתכוון האור שמטיל את הצל? איך אור יכול להטיל את הצל? אני אישית החלטתי שהדרך לשלוח לך אנרגיה הטובה לשלוח להם אנרגיה חיובית

undervision

New member
האם יש סיבה להתעלמות?

אני באמת שלא יודע למה, אבל את מתעלם משאלותי. אפשר לדעת למה?

nubis

New member
קח נר

תאיר על חפץ מרחוק, יווצר צל חלוש אך אם תקרב את האור לחפץ הצל יתחזק. זה אחד החוקים של המישור הפיזי, אין אור בלי צל. מי שמתנהג או טוען שאין לו צל הוא אדם מאוד מסוכן כי הצל כשהוא לא מודע ולא בשרות האדם הוא שד. אדם חכם מודע לאור,מודע לצל ויכול להקרין אור או להטיל צל לפי בחירתו והרי בחירה היא חלק ממהות הקיום האנושי. הניקוי יכול להוציא כל מני זבלים, זהו ניקוי ברמה שאנרגית רייקי לא מתקיימת בה. המנטלי הוא מישור בו מחשבות אינן מתקימות, מישור בו אין צורות ואנרגיות זורמות בו חופשי (בגלל זה אתה רואה מריחות צבעים) בלי שהמודעות תעקב אותם. בקשר ללשלוח אנרגיות חיוביות אני תמיד בעד. בברכה אלמוג

nubis

New member
חשבתי שעניתי

בהודעה "קח נר" כתבתי על הרייקי ועל המישור המנטלי, בנוגע למשיכה של הקריסטל, חלק מאימון כוח הרצון הוא ללמוד לרכז אותו על מנת שיהיה לך "מסה" שווה למסה של הקריסטל. אני אפרט הקריסטל הוא המקור ל PE כלומר הוא מחזיק את הכוחות שלך (לכן הוא מושך חזק) נקודת ההנחה היא שאם אתה לא יכול להחזיק את עצמך בנקודה הנכונה לאורך זמן בלי מאמץ, איך תוכל להשתמש בכוחות שלך לאורך זמן. לכן חלק חשוב מהאימון הוא ללמוד ליצור שוויון אנרגטי עם הקריסטל. אם יש שאלה שפיספסתי אני אשמח לענות
בברכה אלמוג

jbu

New member
אני צריך עזרה מקצועית.

הדמות שפותחת את הדלת כול הזמן מנסה לסגור אותה כמה שיותר מהיר (כמעט היא סוגרת את הדלת עלי) ומזהירה אותי שאני צריך למהר מידי פעם אני רואה דמויות עפות מעל המערה אפעם ראיתי יצור עם ראש דלעת בורח מין המערה,אני הפסקתי ליפול לתוך המערה רק שעכשיו היא הפכה לארוכה ובגוונים כחול אפור שחור החדר מלא אור מבחוץ ושאני נכנס אני יכול לראות מצוין למרות שמבחוץ האור מסנוור כשאי מנסה להתאזן ושהקריסטל יפסיק לדחוף או למשוך אותי הוא מושך או דוחף אותי, כשאני מכוון את הידים שלי לקריסטל הוא מנסה להתמזק אתי ואז אני מרגיש הרבה אנרגיה בחזה שלי (בכול האיזור של הצאקרות הקטנות).

nubis

New member
ארץ הפלאות

מה שאתה חווה אחרי החומה אלו השינויים האנרגטים שעוברים עליך כמו שהמודעות רואה אותם. מאוד דומה למה שקורה בחולם, מכיוון שתופעות לוואי אלו אינן רצויות (בקורס), אני מציע תרגול נוסף היום שבו תשהה ליד החומה כמה זמן שתוכל, ותבקש ניקוי אנרגטי. אח"כ תשאל את השומר אם הניקוי הספיק על מנת לפוגג את החזיונות (סה"כ הוא שומר שהם לא יצאו החוצה). אם לא תשאל מה ניתן לעשות על מנת לטהר את מרחב המערה. אם כן תיכנס למערה, הפעם כמו הפוך בפעם הראשונה נפלתה למטה הפעם תתכוון לרחף למעלה אל תוך המערה. האנרגיה של הקריסטל מנסה להכנס למקום בתןך צ'אקרת הלב שבו יש קריסטל דומה. תפתח את הלב ודברים נפלאים יקרו (אחרי הטיהור) בברכה אלמוג

jbu

New member
הבעיה שפעם מטפל רייקי אמר לי

הבעיה שפעם מטפל רייקי אמר לי שכול הצאקרות וההילה שלי מבולגנות ומאז אני לא מוצא מישהוא יגיד לי איך לסדר אותם כמו שצריך אני פוחד שאולי בגלל זה לפעמיים יש לי תקופות שבהם אני יודע כול דבר שהולך לקרות מה אנשים יגדו ,אם המורה לא תבוא,מי בטלפון,איזה מספרים יצאו וכו' ויש פעמים שאני מאבד את זה להרבה זמן. אני מקווה שהשומרת תוכל לעזור לי.

חוויות

טוב, הפעם השתנו כמה דברים מתרגיל הראשון. כאשר הגעתי לקיר הרגשתי שאני צריך "להחזיק" אותו בכוח כדי שלא יברח ויעלם. כאשר הגעתי לשער פתחה לי אותו מין ישות מרושעת שעונה לפקודותי. הפעם, בניגוד לפעמים הקודמות המנהרה נמשכה יותר לאורך והקריסטל היה רחוק. הגעתי לנקודה הנוחה ביותר והתחלתי לנוע קדימה ואחורה. בכל תנועה הראייה שלי התעוותה והיו שם המון צבעים וזה עשה לי כאב ראש וכמעט נזרקתי החוצה. לאחר מכן עזבתי מהר וכל פעם שניסיתי לחזור על התרגיל היה קצת יותר להתרכז. דרך אגב, מאז תחילת הקורס קצת הפסיקו הידיעות המוקדמות והשלמת משפטים של אחרים אצלי.

nubis

New member
The king in yellow

כפי ששמתה לב התרגיל הוא לא תרגיל סטטי, הסמלים מתאימים את עצמם להתקדמות שלך ומתפתחים אתך. הצורך להחזיק את החומה, ההמשכות של המערה והצורך להתרכז כל פעם יותר הם סימנים להתקדמות. הניקוי בתרגיל 3 נועד לפתור את העומס (כאב ראש) ולהקל על הריכוז. איזה יופי, בשבועיים האחרונים למדת למקד ולאגור את ה PE מכאן הפסקת ההתפרצות של היכולות הפסיכו-מנטליות ובהמשך גם תוכל להחזיר אותם בכח הרצון על ידי שימוש בגנרטור. אגב
אהבתי את התמונה שצרפתה בברכה אלמוג

RainBird

New member
המממ אני רואה שיש עוד ניסיון לשיעורים דרך הרשת. כרגיל אני תומך בעובדה שמי שירצה ללמוד ילמד עם או בלי השיעורים הללו. ואלו כמובן מספקים אך את המורה. האלה לימדה אותי לפני הרבה זמן. Wisdom is earned: not given ארדן

nubis

New member
למה בשירשור קורס?

אם יש לך מה לומר בקשר ללימוד עם מורה, למה דווקא בשרשור שנועד למשתתפים בקורס? אני לא מורה ולכן לא מלמד כלום, רק נותן מפת דרכים והדרכה למי שמעונין, ובכול מקרה הם עושים את כל העבודה לבד ומתפתחים לכיוונים שלהם באופן אינדיוודואלי. האם אני מקבל סיפוק מזה? וודאי! אחרת למה לי לעשות את זה. אני מתפתח ומתקדם עם המשתתפים,יוצר את הקורס תוך כך שהוא מתקדם על פי החוויות שהם עוברים, משכלל את מימנות ההדרכה ומגדיל את הידע שלי בסמלים קוסמים על בסיס קבוע. יש אנשים שמקבלים סיפוק מלהראות לכל האומה כמה הם חכמים בטלוויזיה או מלהעלות לתוך שרשור של קורס הצהרות על זכיה מרהיבה ב wisdom מאת האלה. יש אנשים שמקבלים סיפוק מלמלא את היעוד להם על פני אמא אדמה. בברכה אלמוג

suki da yo

New member
אני מאוד מסכימה איתך אלמוג!

למרות שאני לא הטיפוס של קורסים מודרכים, לא בנט ולא בכלל, ואני מעדיפה את הדרך שלי על פני כל דבר שאחרים יוכלו להעביר לי, אני כן יודעת שגם אני , לא פעם, למדתי הרבה מאנשים, אפילו אם הכונה לא היתה של לימוד פארסה, אלא סתם שיחה. ולמרות שאני לא חלק בקורס שלך, אני כן קוראת את כל ההודעות שקשורות אליו. את דעתי על מה שאני כן אוהבת או לא אוהבת אני שומרת בבטן, ומה שאני לוקחת איתי, אני לוקחת איתי בלי לעשות רוח. וגם אם כל מה שהיה לי להגיד זה דברים רעים, בטח ובטח שלא הייתי אומרת את זה פה, או באופן כזה. אלמוג, אתה עושה עבודה מאוד חשובה- הרבה אנשים חוששים להתחיל לבד, כי הם בטוחים שאחרת זה לא ילך, ואתה נותן להם דחיפה ראשונית בכיוון הנכון. ולכל המשתתפים- תסתכלו על מה שאלמוג אומר , אבל מבעד לעיניים שלכם, כי למרות כל הכוונות הטובות והידע, מה שאתם עושים לבד הוא מה שהכי טוב בשבילכם. בהצלחה לכו-לם!

למעלה