שירשור סופ"ש

עונה...

איך עבר השבוע? מצוין איזה יום היה הכי טוב ולמה? לא היה משהו מיוחד איזה יום היה הכי רע ולמה? לא היה משהו מיוחד ציטוט השבוע: אני אף פעם לא זוכרת שום דבר מעניין, אוף שיר השבוע: ספר/סרט/אחר השבוע: משהו קטן שאף אחד לא יודע עלייך: אני כוססת ציפורניים...לא מעניין... אני מאוהבת קשות בארנבון שלי !!! מה שלום החייל? בסדר גמור יוצא/סוגר? יוצא כמובן מתי פעם אחרונה ראית אותו? היום בבוקר תוכניות לחמישי: הגעתי לחייל ביום רביעי בערב. ביום חמישי הוא נסע לבסיס בבוקר ואני נשארתי אצלו, בערב הוא חזר. תוכניות לשישי: הוא בעבודה, אני במחשב, הוא חוזר ב 2 בערך. לא יודעת מה יהיה בערב. תוכניות לשבת: לא יודעת תוכניות לשבוע הבא: נראה שהולך להחתם הסכם אז לימודים, ומבחן

yArDeN 15

New member
חזרתיי=]!

איך עבר השבוע? סבבה,קצת קשה,טירונות..אבל בסדר=] איזה יום היה הכי טוב ולמה?אתמול כי שחררו אותנו חמשוש=] איזה יום היה הכי רע ולמה?יום רביעי,היה מטווחים והיה כל כך קררר ואי.. ציטוט השבוע: "מה קשורר עכשיו ,מה קשו\ר?"המפקדת שלנו,נראה לי זה 2 המילים היחידוות שהיא יודעת. שיר השבוע: לא שמעתי. ספר/סרט/אחר השבוע: אין. משהו קטן שאף אחד לא יודע עלייך: חח יודעים עליי הכל=]..חחח מה שלום החייל? מעולה יוצא/סוגר?יוצא מתי פעם אחרונה ראית אותו?שבת דעברה. תוכניות לחמישי:חזרתי מהצבא והלכתי לישון תוכניות לשישי:יוצאת עם החבר לאדעת לאן עדיין תוכניות לשבת: לסבא וסבתא ופיקניק עם החבר. תוכניות לשבוע הבא:צבא..סוגרת שבת..

yArDeN 15

New member
=]אני כרגע עושה טירונות בניצנים,באוהלים כמובן

נחמד לי וכיף לי=] טירונות של חודש,שבוע הבא סוגרת שבת.. אבל סבבה,הבנות על הכיפאק,אני ממש נהנת שם,לא יכולה להגיד לך שלפעמים לא בא לי לחזור הביתה.אבל כן שאני בבית אני מתגעגעת לשם. יש עומס קור וקפוא בלילות,המזרונים רטובים כנל לגבי הציוד האישי..אבל מסתדרים. זה חוויה של פעם החיים,כל אחד יקח את זה אחרת,אני רוצה שהחוויה הזאת תזכר לי כחוויה טובה,אז גם שקשה לי ואני מרגישה שאני עומדת להשבר אני תמיד צוחקת על המצב ועושה ממנו בדיחה.כי את החוויה הזאת אני רוצה לזכור רק לטובה=]! לאחר מכן אני עושה את הסדיר ברחובות-ליד הבית,משטרה אזרחית (שוב אני חוזרת-אזרחית לא צבאית!),אין לי מדים ירוקים-אלא כחולים,אין כומתה אלא כובע משטרה,יש סיורים בניידות הולכים לזירות פשע וחוקרים מקרים כמו כן יש את המוקד של 100.. אני רוצה במשטרה האזרחית להיות באגף ההסרטה והגרפיקה מקווה שאקבל את זה.. תכלס אני שמחה שקיבלתי את התפקיד הזה,קרוב לבית,אבא עובד ממול ככה שאני והוא מתחילים באותה שעה ויצואחים הביתה באותה שעה. זהו=]! מה איתך?!

McBlack

New member
אה את חיילת משטרה? יפה לך,

אחלה גישה
ואני... חפרתי על זה בבלוגי
קישור למטה, לחפירה מורחבת יש שם קישור לבלוג בישרא...

Conviction

New member
../images/Emo143.gif

איך עבר השבוע? אחלה בחלה. איזה יום היה הכי טוב ולמה? שלישי.. היה מיונים כך שלא הלכתי לבית הספר, אחריהם הלכתי עם אמא למסע שופינג נחמד [קניתי מעיל מדהים
], היינו במסעדה טובה, ובערב קיבלתי את המיטה החדשה שלי!
איזה יום היה הכי רע ולמה? ממ לא זוכרת האמת.. ציטוט השבוע: --- שיר השבוע: This River Is Wild של The Killers. ספר/סרט/אחר השבוע: --- משהו קטן שאף אחד לא יודע עלייך: יש לי פחד מטורף מעטלפים ורעידות אדמה. מה שלום החייל? כרגע נראה לי קצת שבוז כי הוא כבר בדרך לבסיס עכשיו
יוצא/סוגר? יצא.. מתי פעם אחרונה ראית אותו? אתמול בלילה. תוכניות לחמישי: יצאתי לבית קפה עם חברות, ואח"כ למדתי קצת בבית למגן בספרות. תוכניות לשישי: יצאתי איתו.. היינו בבית קפה בטיילת בת"א, ואח"כ היינו אצלי. תוכניות לשבת: לא משהו מיוחד.. כל הזמן למדתי למגן בספרות [בשילוב עם אכילה מרובה, שתיית המון קפה וזפזופ בטלוויזיה בתקווה למצוא תוכנית שתגאל אותי לחצי שעה מהלימודים]. תוכניות לשבוע הבא: מגן בספרות, מבחן בתנ"ך, יומולדת לחברה הכי טובה בחמישי
.

למעלה