שירשור סופ"ש

Clueless Maiden

New member
שירשור סופ"ש

והפעם בזמן. איך עבר השבוע? איזה יום היה הכי טוב ולמה? איזה יום היה הכי רע ולמה? ציטוט השבוע: שיר השבוע: ספר/סרט/אחר השבוע: משהו קטן שאף אחד לא יודע עלייך: מה שלום החייל? יוצא/סוגר? מתי פעם אחרונה ראית אותו? תוכניות לחמישי: תוכניות לשישי: תוכניות לשבת: תוכניות לשבוע הבא:

בזמן? חח רק יום רביעי

לפחות תחכו עד חמישי חחח:) והפעם בזמן. איך עבר השבוע? מהר. מאוד. אבל הוא עוד לא נגמר. איזה יום היה הכי טוב ולמה? אתמול, הוא בא לאפטר
איזה יום היה הכי רע ולמה? אין כזה. ציטוט השבוע: אין משהו מיוחד. שיר השבוע: מה שהלב בחר- קובי אפללו ספר/סרט/אחר השבוע: אממ נגיד שרקוויאם לחלום, ראיתי אותו מזמן אבל דיברתי עליו היום. משהו קטן שאף אחד לא יודע עלייך: אין משהו מיוחד. אני רק יכולה לספר שאתמול כשהוא בא החלטתי להפוך את הארוחה המסורתית (הוא בא רעבבב ואנחנו תמיד אוכלים פיצה חח) למשהו טיפה יותר חמוד. אז שמתי בחדר שולחן קטן, 2 כסאות ונר על השולחן. והנכתי תפריט שהיה בו 3 מנות- כלומר 1, 2 ואחרונה(די מעפנות כי לא היה לי זמן להתארגן) ולא הייתה לו בחירה אומשהו אבל הוא ממש התלהב. חח זה קצת נהרס כשהוא הגיע רבע שעה יותר מוקדם משציפיתי לו אבל זה הפך לבדיחה אחר כך והכל הסתדר:) מה שלום החייל? סבבי. יוצא/סוגר? יוצא אבל אנלא רואה אותו כנראה כי אני נוסעת. מתי פעם אחרונה ראית אותו? היום ב5 בבוקר. תוכניות לחמישי: בית ספר עד 3, ללמוד לסוציולוגיה, חדר כושר ולארגן תיק לנסיעה. תוכניות לשישי: בית ספר עד 2 ולנסוע צפונה:) עם המשפוחה. תוכניות לשבת: להיות בצפון ואז לחזור משם, ללמוד לסוציולוגיה ולקוות שהחבר יבוא אליי בערב:( תוכניות לשבוע הבא: יש לו יומולדת ביום שבת הבאהההההההההההההה אעעעעעעעעעע אני רוצה שהוא יהיה שמח! ושזה יהיה בזכותי:) וגם יש לי 2 מבחנים. חח:)

Ray512

New member
זה שהשרשור סופ"ש של שבוע שעבר עדיין פה

אומר משהו על קצב ההתקדמות של ההודעות בפורום... ואגב, זה קצת מוקדם. שרשור סופ"ש מפרסמים ביום חמישי. אבל ניחא
איך עבר השבוע? פסדר.
איזה יום היה הכי טוב ולמה? שלשום. קניתי שמלה יפה לחתונה
איזה יום היה הכי רע ולמה? היום, כי צריך ללמוד לאזרחות
ציטוט השבוע: הסבר קצר לפניי: יש בביצפר שלי בעיה עם האזעקות. הן מתחילות לפעול סתם ככה. אתמול האזעקת שריפה התחילה לפעול, אז התעצבנו נורא כי זה עושה חור בראש. פתאום נכנסת מורה אחת, שהיא כולה שטותניקית (נסעה איתנו לפולין שנה שעברה), ואומרת לנו כזה "תצאו החוצה, הביצפר נשרף!" אז אנחנו כולנו "כן, כן, טוב, שמענו דורית, כן כן..." והיא, "לא! אני רצינית, הביצפר נשרף, צאו החוצה!" ואנחנו שוב, מחוייכים, "נו... דורית... הבנו את הבדיחה, טוב, לא מצחיק" והיא, כולה בעצבים, "צאו החוצה עכשיו!!!!!", ואנחנו יוצאים מהכיתה, וכל הקומה עשן. היה קומי
שיר השבוע: לעולם מצדי- היהודים. הופעה ביום שבתתתתת
ספר/סרט/אחר השבוע: אולי הסרט שאני אראה מחר עם ידיד שלי. אגב, אניקה, את באה איתנו?
משהו קטן שאף אחד לא יודע עלייך: הנה משהו קטן שאף אחד לא יודע עליי, אבל המורה לאזרחות תדע עוד כמה ימים- נכשלתי באזרחות
תוכניות לחמישי: ללכת לסרט עם ידיד.
תוכניות לשישי: אולי בערב יש יומולדת 18 לאיזה בחור, אז הולכים לפאב.
תוכניות לשבת:הופעה בפתח תקווה!!!11@##$
תוכניות לשבוע הבא: אנערף... נחיה ונראה. לא איחלת סופ"ש נהדר לכולן!!!
אולי כי עדיין לא סופ"ש?

Clueless Maiden

New member
לא דעת אם אני באה. :\

יש לי שיעור נהיגה, והשמן אמור לחזור הביתה מתישהו. נראה, אם הוא רוצה לראות אותי ביום חמישי אז לא. אם הוא לא רוצה לראות אותי ביום חמשי אז כן :)

McBlack

New member
הסופ"ש הולך ונהיה ארוך הא

עד שאגיע לקק"צ זה ירד לשני ויחזור בהדרגה לשישי פעמיים לפחות איך עבר השבוע? היה כיף, הצבא נחמד אליי איזה יום היה הכי טוב ולמה? היום היה כיף כי ראיתי את איתמר, הוא קיבל כמה שעות לעשות סידורים אז ביקשתי מהמפקדת לצאת קצת יותר מוקדם (מי יישמע, 2 וחצי במקום 3 וחצי
) והייתי איתו והצלחתי לעודד אותו... היה לו שבוע די מעפן איזה יום היה הכי רע ולמה? מממ לא יודעת, כולם היו די נחמדים. אולי יום שני, היה קר בצורה יוצאת דופן ציטוט השבוע: אני לא זוכרת הרבה, אבל יש אחד שאמרתי בשיחה עם ידיד שלי עכשיו - "נראה לי שדיסטנס זה משמין" שיר השבוע: אין ממש, אבל אני שומעת את dashboard confessional - age six racer ספר/סרט/אחר השבוע: חיי פיי של יאן משהו, התחלתי לקרוא אותו לפני חודש וחצי ונזכרתי בו לפתע משהו קטן שאף אחד לא יודע עלייך: אני בכלל בחור סודני וקוראים לי מבוטה. סתם, אין לי. יש לי יובש בשפתיים מהקור הזה, אם זה טוב לכתוב במקום. מה שלום החייל?מקודם הוא התקשר והודה על שיצא לנו להיפגש ואמר שהוא מרגיש כבר טוב יותר
אז טוב יותר
יוצא/סוגר? יסגור
מתי פעם אחרונה ראית אותו? לפני 6 שעות תוכניות לחמישי: צבא ואז לא יודעת מה תוכניות לשישי: מה אני יודעת תוכניות לשבת: אני לא באמת מתכננת. אולי אסע עם אבא שלו לבקר אותו בבסיס תוכניות לשבוע הבא: צבא ושטויות כאלה

Clueless Maiden

New member
פשוט

עשיתי ביום רביעי, כי תמיד עושים או בשישי שזה כבר אחרי תחילת הסופ"ש, או בחמישי בערב, ואז אין טעם לענות על השאלה "מה התוכניות ליום חמישי". לכן חשבתי לעשות את זה ברביעי. אם מישהי מתנגדת, כמובן שאפשר להחזיר לחמישי.

McBlack

New member
את כלכך צודקת.

למרות שקצת מצחיק, אמצע שבוע אחרי הכל, בתחילת חמישי עדיין לומדים או הולכים לצבא ונראה לי שלרוב פה חמישי עדיין לא נחשב סופ"ש, גם אם יש קצת אווירת חג טוב ניחא, אני הולכת להשיג את ה-6 שעות המטכ"ליות שלי+שעתיים על חשבון הבית (לשבריר שנייה היה כתוב פה "עבית") שיהיה לכן חמישי מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |צעירה|

עונה ../images/Emo9.gif עוד שבוע טוב עבר...

איך עבר השבוע?
מצויןןןןןן
איזה יום היה הכי טוב ולמה?
כולם היו טובים
.... במיוחד יום שני.
איזה יום היה הכי רע ולמה?
האמת שכולם היו טובים. לא היה יום רע... רק עכשיו קצת מעצבן כי נהרסה לי השרשרת שיאיר קנה לי
ציטוט השבוע:
"רואים שגדלת במערבית".... ידיד שלי הדפ"ר גדל בק. חיים מערבית ורק אז עבר לטובים, למזרחית....
כשל"ח
שיר השבוע:
זה השאלה שהכי קשה לי.... לא בא לי לשמוע של הדורבנים
... רק יעל תבין למה
ספר/סרט/אחר השבוע:
Vendetaaaaa (אם ככה כותבים. חזק טילים!!
)
משהו קטן שאף אחד לא יודע עלייך:
אני אור ואני מכורה למקושרים. "We love you oR" (קבוצת תמיכה שלי
)
מה שלום החייל?
לא משהו
... המפקד מתנכל
יוצא/סוגר?
סוגרררררר
מתי פעם אחרונה ראית אותו?
יום שבת
.... מזמן!
תוכניות לחמישי:
עבודה, עבודה ועוד עבודה.
תוכניות לשישי:
בית ריק לידיד שלי
... בתקווה שאצליח לגרור את יעל איתי
תוכניות לשבת:
להנות מהחיים כרגיל
.... ולהתגעגע ליאיר
תוכניות לשבוע הבא:
לנסוע לבקר את יאיר
.... עבודה, התנדבות, אירובי... סדר יום רגיל כזה. הא, ולצבוע ליעל את החדר....
סופ"ש נעים [ עכשיו רשמית הוויכוח נגמר, יום חמישי לפי השעון
]

OgaliO

New member
../images/Emo140.gif מה דעתכן../images/Emo35.gif

איך עבר השבוע? מהרר.. איזה יום היה הכי טוב ולמה?אתמול, הייתי בבדיקות, ישבתי עם אמא בבית קפה, סידרתי את הפלא' החדש, קניתי תחתונים מושלמים
, ובערב הייתי בסרט.. איזה יום היה הכי רע ולמה?אתמול [
]בדיקות מעצבנות, והדוד התפוצץ
ציטוט השבוע: "מה את עושה במקום כזה יאאא חמוווודה" חח
דתי אחד בכניסה למרכז חולים, אמא שלי כמעט הפכה עליו את הקפה שלה חח.. שיר השבוע: what ever you like
ספר/סרט/אחר השבוע: האויב שממול.. מגניב ומפחיד רצח. היה לי סיוטים בלילה .. משהו קטן שאף אחד לא יודע עלייך:
מה שלום החייל? נחמד .. יוצא/סוגר? כמו תמיד
מתי פעם אחרונה ראית אותו? בבוקר.. ישנתי אצלו תוכניות לחמישי: חד"כ תכף, אחכ להתארגן על עצמי
, ישנה אצלו .. תוכניות לשישי: עבודה בבוקר, אחכ ללמוד קצת, ואז יוצאים, וישנה אצלו [
3 לילות ברצף חח ] תוכניות לשבת: ללמוד ללמוד ללמוד.. ושופינג .. תוכניות לשבוע הבא: מתכונת במתמ' ..
איך הכרית
שקנית לו
[היא נראת קטנה, במציאות היא גדווולה]

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo195.gif

איך עבר השבוע? עבר.. איזה יום היה הכי טוב ולמה? היום, לא למדנו :) איזה יום היה הכי רע ולמה? רביעי, עשיתי את המבחן במתמטיקה >< ציטוט השבוע: "שלום! אתם תקראו לי המפקד ואני אקרע לכם את התחת" כשאומרים את זה זה נשמע יותר טוב
שיר השבוע: Макsим -05- Лучшая ночь ספר/סרט/אחר השבוע:
משהו קטן שאף אחד לא יודע עלייך: יש לי 4 אחים ואחיות חורגים מה שלום החייל? לא יודעת יוצא/סוגר? לא יודעת מתי פעם אחרונה ראית אותו? לפני הרבה זמן, גם כן דיברתי איתו לפני המון זמן. תוכניות לחמישי: לעשות עבודה באומנות. תוכניות לשישי: לנסוע לחברה לחיפה תוכניות לשבת: לעשות משהו מואיל ולחזור הביתה תוכניות לשבוע הבא: ללמוד למבחנים, לעבוד וכו'

איך כבר סופ"ש?

איך עבר השבוע? ממ ככה. התחיל רע אבל משתפר.. לאט לאט :)
איזה יום היה הכי טוב ולמה? אתמול, היה פנאן. הייתי עסוקה פשוט כל היום וזה כיף לאללה
איזה יום היה הכי רע ולמה? יום שני+שלישי בבוקר.. כי הוא החליט שהוא "מתנתק מהעולם" ו"זה לא קשור אלי". לקחתי את זה קשה מאוד, הוא לא ענה לטלפונים ולא לסמסים, כבר הייתי בטוחה שהוא מסנן אותי והולך להיפרד ממני :/
ציטוט השבוע: "אין סיבה שמישהו שהצליח כלכך יפה שנה שעברה לא יצליח השנה" (המורה שלי לפיזיקה מחזק אותי
)
שיר השבוע: מממ אין ממש.
ספר/סרט/אחר השבוע: אני מתה לראות פסיכו מסיבה לא ברורה!
משהו קטן שאף אחד לא יודע עלייך: אף אחד? ממ. ההורים שלי כמעט התגרשו. ועכשיו כווולם יודעים על זה
מה שלום החייל? בסדר בסדר
יוצא/סוגר? סוגר.
מתי פעם אחרונה ראית אותו? בשבת האחרונה.
תוכניות לחמישי: מממ היום הייתי עם חברה במקס ברנר, ועוד מעט אני הולכת עם חבר של אמיר לחפש לו מתנה (החמוד עוזר לי
).
תוכניות לשישי: אין שומדבר מיוחד. בא לי לישון האמת...
תוכניות לשבת: אהה בטח ללמוד למבחן בספרות אם יהיה לי כוח. חוצמזה? לישון.
תוכניות לשבוע הבא: מממ מבחן בספרות ביום שלישי, שיעור פסנתר (בתקווה שאני לא אבטל) ביום שני, למצוא לאמיר מתנה כבר (הבחור מחליף קידומת), ובשישי או חמישי הוא יוצא לרגילה
שבוע טוב לכולן!

BaaaaaRi

New member
סופ"ש נעיייםם מתוקותת

איך עבר השבוע? מהררררר...:]] איזה יום היה הכי טוב ולמה? אתמול הכיעור שלי חזרררררר... מתה עליו והייתי עם חברות, ידיד שלי סוף סוף הבין משהו שאני שמחה בשבילו.. יום טוב כזה:].. איזה יום היה הכי רע ולמה? לא היה :] ציטוט השבוע:" אבות אכלו בוסר שיני בנים תקהינה " חחחחחחחחחחחחחחחח מושפעת מהממבחןןן שיר השבוע כל מה שחלמת של דני הוליווד:D.. ספר/סרט/אחר השבוע: אין:/ משהו קטן שאף אחד לא יודע עלייך אתם לא יודעים שברגע זה אני מתה מרעבבבבבבבב לא אכלתי כלום כל היום.. מה שלום החייל?אחלההה תודה מה איתך? יוצא/סוגר? יצא רבעוששש... מתי פעם אחרונה ראית אותו? לפני חצי שעה שחזרנו מהבריכה.. :] תוכניות לחמישי: היה לי מבחן בתנך ואז נסענו לבריכה מחוממת באשדות יעקוב.. זה קיבוץ ליד טבריה ויותר מאוחר נראה מה נעשה ..:] תוכניות לשישי שנתייייייייייייםםםםםםם.. מתה עליו... לא תכננו עוד... תוכניות לשבת: להיות עם ירינייי..תוכניות לשבוע הבא: תוכניות לשבוע הבא: שלא יגיע שלא יגיע כל כך כיף לי בשבוע הזה:]

Conviction

New member
נשמע מגניב הקטע עם הבריכה..

אפשר פרטים?
[איפה, שעות פעילות, איך שם..]

BaaaaaRi

New member
חחח סורי שרק עכשיו אני עונה

המקום נקרא בית אייל, בקיבוץ אשדות יעקב מאוחד.. זה קנטרי זה פתוח כל היום:]

למעלה