שירשור נושא

Alexis14

New member
*מתרגשת להיות הראשונה*

אמנם לא הכנתי אותה במיוחד בשביל השרשור, אלא כבר בימי אוגוסט החמים, נראה לי שהיא תעשה את העבודה... מצטערת על הבייס... lol היא הדולי ה13 שלי!

והנה שלי עשיתי אותה בישביל תחרות אז

אל תשימו לב למסגרת אה ואת השיער אני לא עשיתי אז אל תתחילו לומר לי שלא עשיתי אותו

mgirl

New member
זה צריך להיות שלי?

בכל אופן, אני מקווה שלא, כי הנה כמה! אני לא מכינה רוב הזמן דוליות נושא אז אין לי אבל יש לי אוסף פאלאס ע-נ-ק-י. הראשונה היא סתווית כזאת. ז´תומרת, חורפית אבל עם עלי סתו. לא חשוב, הנה->

mgirl

New member
ועוד אחת

חורף חורף חורף, חורף שנאהב, ושטיח של עלים של סתו (הא?! עזבו, המצאתי על מנגינת ארץ ארץ ארץ)

mgirl

New member
אופס, לא ידעתי

בכל אופן, אותו אוסף ענקי אסוף אצלי בעיקר כדי לתקוע אותו בשערים למחברות ובעבודות של אחותי הקטנה, ואני לא משתמשת בו לאתרים או לבאנרים וזה, אז אין לי את שמות האתרים שמהם הדוליז לקוחות. יש פשוט אוסף. אני יודעת שחלק מהאתר של ג´וזי (http://www.nighttimesims.no/josie/dollz) אבל חוץ מזה אין לי כלום.

דולי של גל ושלי...../images/Emo19.gif

(יותר של גל מאשר שלי...
אני עשיתי רק את השיער והרקע)

../images/Emo13.gif../images/Emo87.gif

חוווווווווווווווווווורף...
אחד הדברים הכי שווים בעולםםם!! גשם...
ברד....
שלג!!!
טוב, ועוד דולי חורפית שלי די ממזמן עם כמה שיפורים

../images/Emo99.gif../images/Emo19.gif

שלגשלגשלג...
ברד זה גם שולט...אני אוהבת לצאת החוצה כשיש ברד ו...לא יודעת...להכין מגדלי קרח...
ו...שלג...
סקי....
...גשםםם!
שלוליות!
בוץ!
מעילים!
דרבי צמר!|מ אוהב| סמיכות פוך!
ווו...וגל, אני יכולה להכין רקע חורפי גם לדולי הזאת?*פאפי פייס*

tiptip4u

New member
שבלול 3??? @

טוב, השיער יישר מדיי, וזה לא ממש הגיוני, את מבינה? המעיל יפה, אבל מוצלל בהצללה פשוטה נורא, של אחד בתוך השני בלי אור וצל כמו שזה אמור להיות, ואת פה דיי הרבה זמן אז איך לא עברת לזה? המכנס- יפה, אפילו מאוד יפה, קצת קשה לי לראות בחושך הזה שלה משהו רע בו. הרקע- ממש יפה, מאיפה??? אהבתי את זה שעשית הכול כהה, אבל לא רואים ת´נעליים.

הדולי היא שלי בעיקרון...../images/Emo87.gif

אז תודה על התגובה - יעל רק הוסיפה את הרקע ושיפרה את הפרצוף ואולי עוד דברים שלא שמתי לב אליהם, סתם למקרה שתרצי - הנה הדולי המקורית, שלי -

coolit

New member
יעל, גל, טל, סיגל, גל ורוני!|בלוןכ|

היתה להן הזדמנות ללמד אותי לעשות דוליז, והן לא עשו זאאאאת!! לעומת זאת, גילינו יחדיו למה הן מעוותות.. ותודה לטל
!

coolit

New member
כוונתי היתה, בחרוזים..../images/Emo13.gif|בלוןכ|

יעל וסיגל, גל וטל, גוני ורוני!

למעלה